פינה חדשה-מה אתם יודעים על..

shirli0811

New member
פינה חדשה-מה אתם יודעים על..

כל תקופה אני אפתח הודעה ראשית עם שאלות שקשורות לדמות מסויימת בסדרה. צריך לענות על כמה שיותר שאלות, אני אישית יודעת רק על הסדרה לא על המסביב של הדמויות. ככה שבסוף יהיה תקציר של הפרטים של הדמויות. הדמות של היום קלייר למרות שהיא כבר לא בסדרה, נתחיל מהמקור של הסדרה. הדמות בסדרה שם מלא: גיל פחות או יותר: מצב משפחתי: בני זוג שהיו בסדרה: אחים והורים: חווה שבהם הדמות חיה: פרט מיוחד על הדמות: למה אני אוהב/שונא את הדמות יותר מדמויות אחרות? כמה עונות הדמות שיחקה בסדרה? אם הייתי יכולה הייתי משנה בדמות את: החיים האמיתיים של הדמות שם מלא: גיל: מצב משפחתי: באלו סרטים/סדרות נוספות נוספים? באילו פרסים זכתה במסגרת הסדרה "בנות מקלאוד" ? באילו פרסים זכתה במסגרת סדרות/סרטים אחרים? עוד כמה עובדות שבא לכם להוסיף על הדמות
שבת שלום לכולם

אח כפרה עליה ../images/Emo99.gif

הדמות בסדרה שם מלא: קלייר לואיז(ה) מקלאוד. גיל פחות או יותר: 30+ מצב משפחתי: רווקה במערכת יחסים(הייתה יכולה להיות מאורסת אבל היא מתה
) בני זוג שהיו בסדרה: פיטר ואלכס (והיה את וינס שחיזר אחריה) אחים והורים: אבא:ג'ק מקלאוד אמא:טרו אחיות:טס והיה לנה אח שמת (לא זוכרת איך קוראים לו) חווה שבהם הדמות חיה: דרובס פרט מיוחד על הדמות: היא הייתה עקשנית למה אני אוהב/שונא את הדמות יותר מדמויות אחרות? :הכי אהבתי אותה כי היא עמדה על שלה והייתה עקשנית ומצחיקה ומותק! כמה עונות הדמות שיחקה בסדרה? 3 אם הייתי יכולה הייתי משנה בדמות את: לא הייתי הורגת אותה! החיים האמיתיים של הדמות שם מלא: ליסה צאפל גיל:30+ מצב משפחתי:נשואה באלו סרטים/סדרות נוספות נוספים?יוו לאזוכרת את הכל
באילו פרסים זכתה במסגרת הסדרה "בנות מקלאוד" ? זכתה ב 2 לוגי אם אני לא טועה על שחקנית הכי טובה. באילו פרסים זכתה במסגרת סדרות/סרטים אחרים? זכתה בלוגי על איזה סדרת משטרה והתקליט שלה זכה בפרס באוסטרליה

shirli0811

New member
חח ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif

תאמת היא הדמות שהכי התחברתי אליה יותר משאר הדמויות בסדרה, וגמני לא הייתי הורגת אותה

למעלה