פינה חדשה. "מה היא רוצה מחיי?!"

פינה חדשה. "מה היא רוצה מחיי?!"

בפינה זו העלה כול שבוע שיר של רונה, שהשאלה היא, מה היא רוצה מחיי? כלומר למה התכוונה המשוררת בשירה? כאן זה המקום שלכן להפגין יצירתיות צרפו את הפרוש שלכן לשיר או את הסיפור מאחורי השיר או כול אנקדוטה אחרת שמתחברת לכן. והפעם..... השיר........ 10 שניות אילו מילותיו http://www.shiron.net/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=885&wrkid=11901 וככה שרים אותו http://www.youtube.com/watch?v=DhMVgxQDH9c תהנו ההודעה כתובה בלשון נקבה, אבל מתייחסת לשני המינים.

לאישה שלי יש פירוש לשיר

היא רואה במשפט "ראיתי את היד שלי דופקת על דלת" הוכחה לכך שמדובר באובססיה, שלא לומר על הפרת צוי הגנה (ראו הודעה קודמת בנושא צוי פיקוח). זה לא שאני דפקתי על הדלת, זו רק היד שלי שדפקה עליה. היא קוראת לזה: wake up and smell the restraining order.

Confidential2

New member
שיר מקסים....

מעולם לא שמעתיי עליה,(על הזמרת), אני חושבת שכל אחד יכול לקחת את השיר הזה למקום שלו, השיר די בקודים, אני חושבת שזה מה שעושה את השיר לטוב, שאתה יכול לתת לו משמעות משלך, ד"א, מאיפה היא הביאה את זה שהעורב נאמן?!....

Confidential2

New member
לא עניתן לי שאלתי...

מי אמר שעורב נאמן? מאיפה היא מביאה את זה? הא, וברוכה הבאה...:)

מה?

ברוכה הבאה? אני כבר כאן, ברוכה הבאה לך. סתם מתוך סקרנות, איך הגעת לפורום? מסתבר שהעורב הוא ציפור שבוחרת בן/בת זוג לכול החיים, נעמן לו כול החיים. מסתבר לי גם (מחיפש קל ברשת)שזו הסיבה בגללה שלח נוח את העורב מהתיבה כדי לבדות אם ירדו המים, כי הוא ידע שהעורב בהיותו נעמן לבת זוגו הוא יחזור לתיבה. http://www.reader.co.il/article/80847/נוח-העורב-והיונה

גוזלה

New member
ואוו. זה מעניין.

אני לתומי חשבתי שזו שורה צינית, והיא מתייחסת לזה שהעורב הוא מישהו שנורא אוהב דברים נוצצים וזהב, ובדר"כ יגנוב מטבעות ודברים נוצצים... אבל נו, מסתבר שאלו הם סתם הסטריאוטיפים של הסרטים המצויירים עליהם גדלתי... חחח תודה על המידע :] אולי טלית תספר לנו עוד על העורביים?

אם מעולם לא שמעת עליה אז

או שאת לא באמת בת 22, או שאת לא באמת גרה בת"א. מה שהכי הגיוני הוא שהיית באבל-קיד עד עכשיו, שזה מצער, אבל טוב שעכשיו את חופשייה ומאושרת.

הדר 0

New member
תתפלאו אבל יש אפילו לסביות שלא שמעו עליה

מה שכן מפתיע זו העובדה שהיא הגיעה לפורום רונה קינן מבלי לשמוע עליה, ועוד התעניינה והגיבה. קבלי ח"ח

Confidential2

New member
אני בת 23 כיום, ומתגוררת במרכז.

ולשאלתכן, איך הגעתי לפורום הזה?....הגעתי איכשהוא לפורום של לסביות(גאווה נשית) ומשם טיילתי בין כרטיסים של מתכתבות, ביקרתי סגנון, אני מניחה שזה מה שהוביל אותי הנה, ו ולך, תודה על ההסבר, מסתבר שזה נכון(עם נוח והעורב), המשך לילה מעולה :)

גוזלה

New member
סטוקרית??? :] חח

ברוכה הבאה אלינו :] לאט לאט, מניחה שגם אותך רונה תשבה בקסמיה :]

זה דווקא שיר ממש ברור

בכלל, למרות שהכתיבה של רונה שופעת דימויים בד"כ אין ספק מה היא רוצה להגיד. הבעיה מתחילה כשהיא שרה שירים של אחרים (קסיוס למשל. עם כל האהבה שלי לשיר הזה - what the) תמיד הבנתי שהשיר הזה מדבר על רצון לחזור לבת-זוג למרות שהבטחת לעצמך שתתרחקי ממנה\הבטחת לה שתתרחקי ממנה. אבל עכשיו חשבתי לראשונה על עוד משהו, שתחושת האסון בשיר הזה ממש על-טבעית. הוא גורם למין תחושה של אפוקליפסה (אוניות טובעות, עורבים, אמבולנס וכו'), וברור שמשהו נורא יקרה אם רונה תפר את השבועה לעצמה ובאמת תדפוק על הדלת. וזה יפה, כי היא גם נורא מחכה לזה. אני ממש גאה בה שבסוף היא הלכה :). הסיפור שלי: אני כל-כךךך עשר שניות. כבר חמש שנים יש אדם בחיי שמצד אחד הוא הבחור הכי ראוי לאהבה שאני מכירה, ומצד שני אנחנו מכאיבים אחד לשני נורא (כרגיל בקשרים כאלה). כבר שנה מאז החלטנו שעדיף שלא נדבר. ותמיד יש לי את הרגעים האלה, שאני מתלבטת אם להתקשר אליו, מחייגת את המספר ומנתקת. וואי, כמה שזה קשה הספירה לאחור הזאת, אין לכם מושג. פתאום אני נזכרת, אגב, שהוא זה שהכיר לי את השיר הזה. ממש ממש מזמן.

Confidential2

New member
מותר לשים פה לינק של זמרת אחרת?

אני חושבת שהיא בהחלט מוכשרת, אבל הסיבה שלא הגעתי אליה זה כי אני אוהבת לשמוע סגנון קצר אחר, וטליה אמרה שרונה זכתה ב"זמרת השנה" כמו שאמרתי לה, לא עוקבת אחרי הדברים האלה, לא מחזיקה מכל הבחירות המכריעות של בנות 16 והסמסים שלהן( אין לי מושג איך זה עובד בתחרות הזו, כוונתי היתה בעיקר לתחרות כוכב נולד שגם בה אני לא מכירה, ולא שאין שם כשרונת, אבל רובם שם יותר נופלים מנולדים, איפה רוני ההיא היום? ועוד חביבים אחרים)) ... בכל אופן, לכן התודות, נחמד להכיר אמנית מוכשרת, באמת, ד"א היא לסבית?

כן לסבית.

אחת המיצגות היותר מוצלחות של הקהילה לדעתי, והרבה בגלל שהיא לא מנסה ליצג. גם אני לא יודעת איך בוחרים את זמרת השנה, אבל לא נראה לי שזה כולל סמסים. ברור שמותר לשים לינק של זמר/ת אחר/ת, אני אפילו בעד.

רוני דלומי? היא עומדת להוציא אלבום ראשון

אפילו כבר שיחררה 3 סינגלים לרדיו, שמושמעים בתדירות גבוהה יחסית. מרינה מקסימיליאן בלומין גם היא בדרך לאלבום והוציאה סינגל ראשון. הראל סקעת והראל מויאל הוציאו אלבומים ומושמעים מידי פעם. אבל מסכימה שרבים מהם נולדים ונופלים באותה מהירות. מאיה רוטמן נשמעה מבטיחה אבל הוציאה אלבום מאכזב מאוד, את בר און אפילו לא טרחתי לקנות.

Confidential2

New member
לא מכירה, מלבד שמות,

את הראל סקעת ומויאל, הייתי שומעת בגיל 17, היום זה כבר פחות, את בר און לא מכירה, מרינה אומרים שהיא מקסימה, "הולך בטל" לא מתחברת. ובעניין רוני, אני לא שומעת רדיו, למי יש סבלנות לזה?....אני חושבת שהאחרונה שניצחה,(לוקה באנזיה לא זוכרת את שמה) היא טובה, ושוב, לא הסגנון שלי, עד כאן חפירותיי, חזרתי לשיעור:)

למעלה