פינה חדשה: סוף שבוע לבדך....

פינה חדשה: סוף שבוע לבדך....

שלום לכל הנשים נראה נכון לייסד לנו כאן מין אוסף של רעיונות ואמצעים להעביר סוף שבוע לבד. אנא, נשים יקרות, הביאו לכאן כל רעיון שיש לכן , המלצות על ספרים , סרטים, הצגות, מופעים וכל דבר שיעזור להעביר זמן איכות של אישה עם עצמה. הדגש הוא , כמובן, על תכנים מעצימים נשים. ואני פותחת את סוף השבוע הזה עם המלצה חמה לשני סרטים שניתן להשיג בוידיאו ובדי. וי. די: א. שושלת אנטוניה - סרט הולנדי יפהפה , מעצים נשים - פמיניסטי מאוד . מדובר בסוג של פנטזיה על מערכת משפחתית- חברתית שמבוססת על כוחן , עוצמתן , תבונתן ואהבתן של נשים. מאוד מאוד מאוד מומלץ!! ב. "נשים אמיתיות" - סיפורה של היספנית צעירה המתמודדת עם האפשרויות שמזמן לה העולם , מול השמרנות של מקורותיה המשפחתיים. סרט שמתמודד עם תפיסות היופי המעוותות וההגיון הכלכלי - נצלני שמאחוריהן אגב כך ,טומן כמה רעיונות מעניינים על יחסי נשים ואמהותיהן. מומלץ. אנא, הוספנה כאן המלצות משלכן....

Betterfly

New member
המלצות

א. כתיבת ספר. מתה ליישם
ב. אמנות פלסטית על כל סוגיה- לקבל השראה וללכת בגדול על איזשהו רעיון. ג. מפגשים עם כל החברים שלא היה לנו זמן לפגוש במהלך השבוע. ד. סרטים- לא זוכרת, לא ראיתי הרבה סרטים בזמן האחרון, יש סרט שתמיד אהבתי ותקוע לי בראש- "המין האנושי"- לא זוכרת את שם הבמאי, זוכרת רק שזה של התסריטאי צ'רלי קאופמן. סרט חזק ומשעשע (בסגנון הרגיל של צ'רלי, עם הרבה אירוניה) על יסודות המשיכה, נורמות חברתיות, התנהגות מקובלת מול התנהגות לא מקובלת חברתית (שהיא בסרט בעצם התנהגות טבעית...) וכו' וכו'. אני יכולה לראות אותו בכל פעם מחדש ולהנות.

spooni

New member
קיץ עכשיו,צריך לצאת מהבית כמה שיותר

ספרים,סרטים, סבבה ...אבל לא בבית. צריך לחוות חוויות חדשות. טיולים,ים,פיקניק,תערוכות,ארוחות מפנקות אצל חברים,בריכה. פסטיבל כזה או אחר. לחיות את החיים!!!!

spooni

New member
טוב נו ..ואם בכל זאת אתן רוצות לבד

ספר , סרטים מצחיקים, לאפות,פדיקור ,מניקור (כמובן עם ציורי פרחים וכו') טיפולי פנים , אמבטיה עם נרות ומוסיקה , לרקוד , לשתול עציצים. ללכת לשופינג של לבנים , לסדר את הארון - תמיד מעסיק יותר מידי , לעצב את הבית מחדש, לקרוא תהילים - ואז תדעי למה כדאי לצאת מהבית, לכתוב על החיים שלך ועל כל ה שהספקת לחוות ולעשות - תמיד מעצים את הכבוד שאת רוכשת לעצמך, להתארגן לעשיית מוביילים. ויש עוד מלא דברים שאפשר לעשות לבד מחוץ לבית.

למעלה