פינה חדשה - על שולחן הניתוחים

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
פינה חדשה - על שולחן הניתוחים

*הושאל ללא רשות מפורום קרן פלס.. מקווה שהם לא ישימו לב, ואם כן אז יסלחו לי חחח* בכל פעם ננתח שיר אחר של דודו ע"י מס' שאלות קבועות. והפעם נתחיל עם השיר לולה: 1.על מה מדבר השיר לדעתך? 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי...

עוננה../images/Emo3.gif

לולה: 1.על מה מדבר השיר לדעתך?נער שמאוהב במלכה שהיא לולה וזה גם לפי השיר "אני סתם בחור שכונה שמאוהב במלכה" 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "בקרוב אני אמות מקינאה כי אני דובר אמת" 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10*: 2 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? מילים 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו?כן ברור
6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? תלוי שעם הוא עושה את ההופעה עם הדיסק של לולה אז ברור שהייתי מכניסה ת'שיר הרי זה שיר האלבום 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... אהההה לא אמרת כבר הכול

RTur

New member
עונה:

1.על מה מדבר השיר לדעתך? על אהבתו לבחורה שנראית לו כבלתי מושגת ולא מגיעה לו 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "השפה שאנחנו מדברים, אני צועק, את בוחרת מילים את בוכה, אני שובר ת'כלים אני דובר אמת" 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 2 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? מילים 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? כן. והוא גם יצא חח 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? ברור! אסור להוריד אותו! 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... אחד השירים היותר מקסימים של דודו

nuna19

New member
איזה ניתוח של השיר!

"כבלתי מושגת" חחחחחחחחחח... ניצחת את קטליזטור בלי להתאמץ בכלל...

nuna19

New member
עונה:

1.על מה מדבר השיר לדעתך? על אהבה של שני הפכים ובגלל שהם כאלה הפכים הבחור מקנא לבחורה ומפחד שתהיה עם אחרים ותעזוב אותו ולכן הוא רוצה שתהיה רק שלו. 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת?שתיים: "אני ריק,את עם הכוס המלאה..." "אני סתם בחור שכונה שמאוהב במלכה..." מי לא רוצה לשמוע שורה כזאת. 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? 2 *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? למילים. בהתחלה שנאתי את הגיטרת פח הזאת אבל התרגלתי. 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? נו ודאי! 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? ברור!!! כשיר פותח אפילו. 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... -שיש לו קליפ שאני נורא אוהבת.

למעלה