פינה חדשה - שיר השבוע!

RTur

New member
פינה חדשה - שיר השבוע!

החלטתי לפתוח פה ת'פינה.. כל שבוע יוצג שיר אחר של הדורבנים ותענו על מספר שאלות בקשר אליו.. זה ילך לפי סדר השירים החל מ"קובי".. אור כחול השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
רעיון מעולה!!!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"להיות איתה זה לא נורמלי זה משהו אנקונבנציונלי". דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מקפיץ ומעולה! על מה לדעתך השיר מדבר?-היכרות במהלך מסיבה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-בהליכות... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין לו קליפ רגש שהשיר מעורר בך-שמחה. סיפור אישי שלך שקשור בשיר-טוב זה קשור ל"קובי" הקודם שלי. שמעתי אותו בלי סוף והיה שלב שהוא פשוט נשרט ואור כחול היה השיר שהכי נדפק אז כל פעם הייתי שומעת:"להיות איתה זה לא נורמלילילילי...." חחחחחחחחחחחחח...

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בוא איתי לישון"- לי לוחשת לאוזניים ואורות ניאון, נדלקים לה בעיניים וגם: "להיות איתך זה לא נורמלי זה משהו אן קונבנציונלי תמיד בסוף הולכים לישון לבד" והקטע עם הלחישות וזה חחח דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מאגניב על מה לדעתך השיר מדבר?- מסיבה? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אחרי ה"קטע פתיחה"
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

ifatbendavid

New member
עונה

שורה אהובה "כשאני בגרוב הקצב זז אחורה" דעה על השיר- מקפיץ בטירוף על מה השיר מדבר- על הכרות במסיבה רגעים מיוחדים לשמוע את השירים- כשרוצים להעלות את המצב רוח בשניות לשנות בשיר? שום דבר!!! אין לשיר קליפ רגש שהשיר מעלה - אושר עילאי סיפור אישי - אין ממש רק שכל פעם שעצוב אני שמה את זה ותוך שניה המצב רוח קפיצי ומסיבתי

איזה יופי! ../images/Emo13.gif

האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בוא איתי לישון, לי לוחשת לאוזניים/ ואורות ניאון נדלקים לה בעיניים". דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחד האהובים עליי, מקפיץ ופאנקי כמו שאני אוהבת. על מה לדעתך השיר מדבר?- חוסר הסתפקות ב"סתם סטוץ" במועדון. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני מתארגנת לפני יציאה. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- שהוא יהיה בהופעות!!! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ. רגש שהשיר מעורר בך- לרקוד. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין ממש, סתם שיר שאהבתי מאוד בהופעות.

למעלה