פינה חדשה של שירים מזרחיים איכותים

פינה חדשה של שירים מזרחיים איכותים../images/Emo8.gif

ואני פותח עם שיר נהדר של יוצר מלחין וזמר נהדר...
רוני אחיאל עם שיר הנושא מתוך אלבום הבכורה "תפנית" עם השיר "לחזור לחיים" רוני אחיאל - לחזור לחיים היו לי ימים של קדרות ועוגמה הדרך חמקה ואבדה לי שתיתי את כוס מרורי עד תומה בלילה שנתי נדדה לי רציתי שלווה מרפא ומזור רציתי לחיות רציתי לחזור ידי לאחוז בדימיון מאסה בשארית כוחותי כך ביקשתי לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן רחקה ספינתי מחופי מבטחים ושטה בים הפתוח לאופק כוזב לחזיון תעתועים מופקרת לגל ולרוח חיפשתי לי עוגן מפלט ומסתור רציתי לחיות רציתי לחזור הסהר עלה ודרכי אבודה בשארית כוחותי כך ביקשתי לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

דודו21

New member
סטודנט יקר, האם ידוע...../images/Emo79.gif../images/Emo127.gif

לך,על מי ני כתב השיר? השיר מאוד עצוב אך יש בו מין כוח מסוים שאיפושהו גם אם מאבדים הכל יש מקום לאחוז במציאות ולחזור לחיים ולאור שאבד שבוע טוב ומקסים

tsipi35

New member
אני חולה על השיר, עשית לי את היום../images/Emo45.gif

ואם אתה מכיר את המילים לשיר באתי באתי עד אליך...אני אשמח אם תשלח לי

דודו21

New member
חברים יקרים....../images/Emo24.gif

איןטעם,לכתוב שירים כך סתם. אם נכתב שיר כל שהוא. ניתן לדבר עליו על התוכן? על המילים? ומה הסיבה שהשיר ניכתב? אולי השיר ניכשב על צישהו/י כך יהיה יותר על מה לדבר. ערב טוב לכולם

עוד שיר מזרחי איכותי ../images/Emo8.gif

הפעם עם נתי לוי , זמר עם רפרטואר אדיר ועבר מוסיקלי עשיר ביותר.. שיר אולי לא כ"כ ידוע אבל יפה מאוד... נתי לוי - אנא סלח שיקרו לי הדרכים אשר בהן תמיד הלכתי כאבן מדומה ליהלום ריחפתי כענן בעולמות ללא שמיים כשהתעוררתי רע ומר היה היום תהיתי מה צריך כל אדם כדי לחיות בית חברים ואהבות נשמתי ללא קול בעצבות זעקה על שנתתי לגוף לחיות ולה למות אם אבוא עד אליך אנא סלח אם אבוא עד אליך אנא סלח משא ימים דרכי לילות נפשי שקעה בתהומות משא ימים דרכי לילות ולא היה למי לפנות וזכות הייתה לי לחזור ולשנות אם אבוא עד אליך אנא סלח אם אבוא עד אליך אנא סלח... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

משה, תדייק אח שלי, תדייק

שם הזמר הוא אלכס ולא פליקס מתי תלמד לדייק תגיד לי, מה אני האקדמיה לדקדוק או משהו כזה מה שמביא לי את הסעיף זה אי דיוק בשירים מזרחיים

ושם השיר הוא "עטוף בלבן"../images/Emo8.gif והמילים

והנה השיר ...נכתב על מני בגר בשל פציעה קשה שהייתה לו בתאונת דרכים.. אלכס - עטוף בלבן באתי באתי עד אליך היית עטוף בלבן באתי באתי עד אליך מתוך סיפור שלא תם בהרגשה במנוחה ובתחושה שלי ושלך כמה נרות דלקו הכל היה מוכן עד שהופעת עטוף בלבן באתי באתי עד אליך היית עטוף בלבן באתי באתי עד אליך מתוך סיפור שלא תם בהרגשה במנוחה ובתחושה שלי ושלך כמה נרות דלקו הכל היה מוכן עד שהופעת עטוף בלבן כמה נרות דלקו הכל היה מוכן עד שהופעת עטוף בלבן לילות שרופים עוברים בתוך סופה הורסת והפרחים נבלו בשקט הנורא תמונות וחזיונות עוברים בלי הרף עוברים בתוך מנהרת זמן בהרגשה במנוחה ובתחושה שלי ושלך כמה נרות דלקו הכל היה מוכן עד שהופעת עטוף בלבן כמה נרות דלקו הכל היה מוכן עד שהופעת עטוף בלבן.. כמה נרות דלקו הכל היה מוכן עד שהופעת עטוף בלבן...... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

אחי, אתה גדול

וואלה אחי, אתה גדול, את האמת, מה ששולט כאן בפורום זה סוג של מזרחית שנקרא "דיכאון" והייתי אומר כמו שיש "רוק כבד" יש גם "דיכאון כבד" אין לי כלום נגד המוסיקה הזו, להיפך יש כאלה שאני נהנה לשמוע כמו מושיק עפיה, משה כהן, ירון כהן ואחרים, אבבל אתה נותן כאן נופך אחר של מוזיקה, מה שנקרא "המזרחית התימנית" עלה והצלח אחי. ויש לי גם שאלה: יש לך את המילים של שבועת האוהבים של גאולה מדיאל (אחות של חיים משה) וישילוי, אם כן אחי, תרשום אותו דחוף, אחלה שיר

אור בת 18

New member
וואיייייי זכריה שיר נדיר!!!!!

ישי לוי וגאולה מדיאל/שבועת האוהבים רק ת´פזמון אני יודעת אז מצטערת כי זה ברח לי מהראש... בי נשבעתי אהובתי כל עוד נשמה באפי אוהב אותך לעד לא אשאירך לבד שלך אני עד יום מותי בי נשבעתי אהוב שלי כל עוד נשמה באפי אוהב אותך לעד לא אשאירך לבד שלך אני עד יום מותי אלון רציתי להגיד לך שאני חולההההה מתהההההה על השיר הזה!!!

אור בת 18

New member
יוווווו אלון תודההה....

זה יהיה השיר בחתונה שלי! בדוק זה השיר! אולי אני ואתה נתחתן חיחיחי

אור נשמתי

ישי: אוהב אותך גם אם יפלו שמיים אוהב אותך כמו אדמה למיים אוהב אותך היום אוהב אותך מחר אוהב אוהב ולא נשבר גאולה: אוהב אותך כמו שמש במרום אוהב אותך כמו לילה בחלום אוהבת אותך בחום אוהב אותך ???????? אוהב אותך כן עד כאב בי נשבעתי אהובתי כל עוד נשמה באפי אוהב אותך לעד לא אשאירך לבד ש ל ך א נ י ע ד י ו ם מ ו ת י
בקשר להצעה על חתונה... יש על מה לדבר. חחחח...

אור בת 18

New member
אלום אני אומרת שהכי טוב זה...

שנקבע ב- 4/4 למה אז אני אהיה בת 18 הבנת? זה נראה לי התאריך הכי טוב...

למעלה