פינה חדשה -
החצר השבועי

ronen1981

New member
סוגיה רצינית כשאומרים "גבר נחשק"

למה הכונה? האם הכונה לגבר שלא היית מתנגדת לסטוץ איתו (אבל את לא רואה אותו מועמד מתאים ליותר...) האם הכונה לגבר שהיית מתה שיהיה בן הזוג שלך לקשר רציני ומחייב.... האם נחשקות היא עלפי קרטריונים חיצוניים בלבד (ואז לשם מה המאמרים?) או שמע משהו פנימי שמוקרן כלפי חוץ גם.........(ואז המאמרים מסחקים תפקיד כבד משקל...). וכולי וכולי............... והאם גבר מחונן העומד על דעתו נחשב לנחשק פחות????

טוב,זה היה בלתי נמנע....

אני מציע לפתוח קבוצת תמיכה לרונן! ליאן,את צריכה לקחת על עצמך את האחריות ו....לתמוך!

Vintage

New member
הכל בסדר רונן ?

כולה תחרות באינטרנט , מה אתה לוקח קשה , אני מבטיח לך שגם במציאות הייתי לוקח את הגבר הנחשק
אבל במציאות לפחות הייתה לך סיבה לכעוס.

ronen1981

New member
ראה ושמע.......

במציאות לא היתי משתתף בתחרות שכזאת מסיבות אילו ואחרות (מי שיזכר יראה את "אני מקווה שאני לא אצטער על זה" ויבין שכבר אז עוד עם לידת התחרות במידה לא מבוטלת חזיתי אפשרות של השתלשלות ענינים שכזאת שכן בפורומים בניגוד לסביבה היותר טבעיתי שלי (בה אני מוקף אנשים אינטלקטואלים מהשופרה דשופרה) טיב האכלוסיה היא יותר לכיוון הממוצע. ושוב אין לי בעיה ב"הפסד" שתחרות שכזו מ"אלף סיבות". ואחת מהן קשורה במעיין משל שעשיתי בו שימוש והוא: אני קויאר ולא כל אחד\ת יודע להעריך קויאר או שהוא טעים לחיכו. או באופן דומה נניח ושני "אנשים יחלפו עלפני נוזל צמיגי שחור אחד ימשיך עלפניו ויגיד מזה האיכס הזה ,בעוד שהשני יעצור יבחנו ויהפך למהעשירים שבאדם שכן הוא זיהה את המכונה ה"זהב השחור". ואני יכול ולהרחיב בדברי אבל אני נוטה להאמין (או לפחות לקוות) שדברי הובנו כפי שהם ללא צורך בהרחבה נוספת. ההיסטוריה מלאה בדוגמאות של לעג ובוז מצד הקהילה לשונה והמיוחד ולכן אני לא מתרגש יתר על מידה מכך.

Vintage

New member
LOL !!!

קרעת אותי רונן , אתה בחור ממש מצחיק שתדע לך ! עם כזאת גישה תגיע רחוק , רק תזכור את כולם מאחורה ותשאיר ביס.

r i p l y

New member
וינטג´

אתה שחצן! אולי תתארגן לתחרות בינתיים? לך תקנה איזה בגד עם נצנצים משהו.... ותמרק טוב טוב את ה אופנוע המרוט שלך.

babe10

New member
למה שחצן?

ידיד עבר שלי אמר פעם משפט יפה כל פעם שהעירו לו שהיה מתרברב: "אני לא שחצן, אני מודע לעצמי... " רגע, מה, את לא חושבת שהוא היה לוקח את התחרות בכל מקרה מול רונן? מול מועמד מס´ 12 אני לא בטוחה.. עדיין מתלבטת, אבל... רונן? בהליכה מתוך שינה עם עיניים עצומות..

r i p l y

New member
מכיוון ש......

לא דיברתי בהשוואה למישהו אחר. אלא הגישה הכללית. איזה התנשאות... אני בחיי התכוונתי למה שאמרתי לגבי ה "חביבת הקהל"... אישיות וכריזמה ח´ברה.... נמדדים ב קסם אישי
ולא בהתרברבות לשם ההתרברבות.בנוסף ללוק האטרקטיבי..הנכסף
אבל למה להתרברב ולהעליב אחרים? זה לא ממש התנהגות נחמדה.... אה ואגב מגיע לי מזל טוב כי יש לי אחיינית חדשה נולדה במשקל 3 קילו...:) שברור שהיא תהיה יפה מקסימה וחכמה בגלל הגנים המשפחתיים כמובן.:)...

ronen1981

New member
פינה חדשה ,אני הולך כי המקום לא ...

לרמה שלי. אני נשמרתי עם כבודך (ולא רק עם שלך) עד מאוד אבל אני רואה שלך אין את ההגינות והאופי לנהוג כמוני . משהו להשכלה כללית אדם תרבותי הרוצה לקיים דו שייח או רב שייח והוא מעונין שכולם יבינו על מה מדובר ועושה שימוש בביטוי או מטבע לשון שהינו בעל חשיבות לדיון יש עליו להבהיר את אותו מטבע הלשון בכדי למנוע אי הבנות. למקרה שלנו כאשר מדובר בתחרות ה"גבר הנחשק" בו יתבקשו אנשים להצביע בעבור ה"גבר הנחשק" רק הגיוני שיוסבר מהו למעשה "גבר נחשק" ולמה הכונה בדיוק במטבע לשון זה ועל מה בעצם ההצבעה ולכן אני (כנראה שכאן טעיתי) בחושבי שאני עוסק באנשים אינטלקטואלים ובוגרים (גם אישה ממוצעת שהינה בת 25 לדעתי צריכה להיות כבר די אינטלקטואלית) העלתי את הסוגיה המדוברת לדיון הרחבה משום שלדעתי יש בו משום ענין לפורום. אני נרשמתי לתחרות הזאת בהתחלה בשביל השעשוע שבדבר וכבר אז אמרתי שלא ממש איכפת לי אם אפסיד שכן מה שלי אישית חשוב לנצח בתחרות ה"גבר הנחשק" זה בקרב אישה אחת בלבד בעולם כולו שתאהוב אותי ואני אותה. בזמנו ליאן באה אלי בביקורת על חוסר רצינות מצידי ואני שוב בשביל הכיף של הדבר (נהנתי מאוד מהתהליך) אמרתי שאני יקח את התחרות ברצינות והסתפרתי והצטלמתי והכנתי מאמר רציני למדי לתחרות ובאתי בגישה חיובית ביותר ובתמורה כבר מיותר לספר מה קרה........... התחרות הזאת חסרת חשיבות מהותית בעיני ולאור הנסיבות לאחרונה אני דורש!!! להסיר אותי מהתחרות. יש לי עוד רבות להוסיך ולומר אבל אני בוחר כעת שלהימנע מלומר זאת. מכל מקרה פרט לאולי תגובות אחרונות לתגובות שיופיעו לדברי לא תזכו לראות בי כאן עוד. ולמי שחושב שאני צוחק או לא רציני מוזמן ללכת לפורם 20 פלוס ולראות אם זכו לראות אותי אחרי מכתב הפרידה שלי. מה שכן אל תדאגו לא נפגעתי שכן אותי חינכו שלא להיפגע מטיפשותם של טיפשים שכן הם לא אשמים בכך הם פשוט נולדו כך.

ביקורת בונה....ברצינות!

תשמע,בגדול אתה אחלה,אבל אתה כבד מדי ולא לוקח דברים בהומור,אז תתחיל לעבוד על זה ואני בטוח שתרגיש שיפור בהרבה תחומים בחיים....

ronen1981

New member
בוקר טוב מלא אור, פרפר נחמד.../images/Emo9.gif

אני יענה לך ברצינות לתגובתך שנאמרה ברצינות,כשם שאנשים שמכירים אותי רק כמה חודשים בודדים לא יכולים להתימר להכיר אותי באמת כך פי כמה וכמה אדם זר שלא מכיר אותי כלל וכן לא את עולמי הפנימי וסכ"ה יצא לו לקרא כמה הודעות שלי בסיטואציה מאוד ספציפית ובסביבה וירטואלית . ולכן קשה לי להבין על מה מתבוססת ההסקה שלך?! ועל איזה תחומים אתה מדבר בדיוק,אם בתחום החברתי כונתך אז להרגעת חששותיך אין לי בעיה בתחום הזה ממש לא,ויעיד על כך כל מי שמכיר אותי אישית בחיים האמיתים. לגבי לקיחת דברים בהומר: כאשר אתה בסיטואציה עם אנשים שברור לך שמכבדים אותך ומחבבים אותך (כמינימום) אז אני לא רק שמבין אלה לרוב בעצמי יוצר סיטואציות של הומור על "חסרונות" ונוהגים שלי וכד, כשברור שאין כונה בלפגוע בי והכל נעשה באמת ברוח טובה בסבבה עם החברה (יש לי ידידה טובה שטוענת שאני הידיד הכי מצחיק שלה,מפתיע אותך בטח.) ,לא כך הסיטואציה פה ונראה לי שמיותר להסביר לך מדוע לא ,ולכן פעלתי כפי שפעלתי. (ומלבד המציון לעי"ל יש סוגיה שלא אכנס אליה כעת שקשורה בכלל לפורמים ולשם מה אני נכנס אליהם וכד.....) מכל מקרה תודה על הניסיון מצדך לעזור,ואם אתה תוהה למה יש לי מצברוח טוב היום אז מלבד זה שיש לי חיים נפלאים ועשירים,אתמול בבוקר חגגתי וצינתי ביער אם כ27 מחברי עלידי פיקניק על האש עם מוזיקה משחקי חברה וחברה סבבה את יום הולדתי ה21 ואח"כ באחר הצהריים עם משפחה וחברים של הורי (שמכירים אותי מינקותא) ובלילה יצאתי לריקודים ורקדתי סלסה וצהצה וקצת ואלס וריקוד ששמו ברח מראשי ושורות ,הקיצר עשיתי חיים אתמול כל היום. אז כמו שאמרתי שיהיה לך בוקר טוב מלא אור ושמחת חיים, ואל דאגה אני בסופו של דבר מרוצה מאוד מההתנסות שזכיתי לה בפורם ....(מדוע ולמה זה כבר סוגיה מורכבת שאני מעדיף לא לצינה פה כעת ואני בטוח שתצליח להמשיך לחיות גם בלי לקבל תשובה עליה...). רונן.

r i p l y

New member
נכנסת ל כדור שלג

של זיוני מוח תשמע תראה תבין לא נורא (נסה טכניקות נשימה קח כדורי צמחים להרגעת מתחים. תה צמחים להקלת מתחים לפני מחזור ... לא יודעת מה.... רק שתדע ש תלמד לא להיכנס ל "טכניקות אינטלקטואליזציוניות" מילוליות ללא הבדל דת גזע ומין..חיה וצבע.. ללא בקרה...
או בקיצור טוב אתה צעיר יש לך עוד מה ללמוד.

למעלה