פינה חדשה.

שטיצה

New member
פינה חדשה. ../images/Emo182.gif

שלום לכם, חברי פורום נפלאים שלי. זוהי פינה חדשה שתעלה בכל שבוע, ובכל שבוע יככב שיר אחר כאן. נתחיל עם השיר אבא עורך דין.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוּטוּ.

אני ראשון

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? כסף כמובן 2. מה השיר אומר בשבילך? בשבילי סתם משעשע בלי כל משמעות מיוחדת 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא כ"כ 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5 וחצי 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? כפית שמנת באיזור המפשעה 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? לא משו 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע,- כמובן ביצוע חחחחחח # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? את האגרסיביות שלו

.

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?על עצמו? 2. מה השיר אומר בשבילך?מצב הילדים המפונקים בארץ? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?ממש ממש לא 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 7 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "ואם אני רעב אז ישלי מה לאכול" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? :X 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן,
# טקסט, # ביצוע,
# השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?צהריים בבריסל,ווא איזה כיף.

ואעהעאי

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?-אמ... שזה קשה יותר מנראה ליות "טחון"? 2. מה השיר אומר בשבילך?שיש כאלו שבגלל כסף מתפרסמים. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?קצת. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.לאיכולה 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?-"נקנה אותו בזול ואז נמכור ביוקר נמכור" זה מובן.. אבל לא קשור כל כך. 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?-מזתומרת 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?כלומ

Hezi The One

New member
אמא פדלללללל בלעבלע

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?-על אמא ואבא:O 2. מה השיר אומר בשבילך?-אממ שאין לי אמא מורה תודה לאל
3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?-בערך...אני די מקבל מה שאני רוצה 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.-7 וחצי 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?-"נקנה אותם בזול ואז נמכור ביוקר נמכור" לעזאזל יש לו אבא עו"ד מה הבורסה קשורה פה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?-שזה גם מדבר על החיים שלו וגם על המצב בארץ מהיבט כלכלי 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא יודע

Crazy Snail

New member
המממ... ../images/Emo60.gif

בורסה? צריך להיות עו"ד כדי לעסוק בבורבה

Hezi The One

New member
לא לא...לא הבנת

התכוונתי יש לו אבא עו"ד...והשורה "נקנה אותם בזול ואז נמכור ביוקר נמכור" מתייחסת לבורסה אני מניח...מניות בבורסה יותר נכון ואני לא מבין מה הקשר בין עו"ד לבורסה...

Crazy Snail

New member
הבנתי מצוין,

אני יודע, נקנה אותם בזול, ואז נמכור ביוקר, יעני מניות, קונים בזול ואז מוכרים ביוקר... חחח קיצר סתם הייתי חכם ואמרתי שלא צריך להיות עו"ד כדי להשקיע בבורסה, כל אחד משקיע בבורסה, גם אבא שלי, וגם בן דוד שלי שבן 20 וקצת (?!) זהו, סיימתי להיות מכוער.

batel b2

New member
.....

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?אממ על החיים שלו:\ 2. מה השיר אומר בשבילך?אממ שיש ליובל אבא עורך דין ואימא מורה:| 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?לאאא 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 100 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? כפית שמנת באזור המפשעה 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?שהוא מדבר יותר על יובל 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום:)

AristoCat

New member
עונה..../images/Emo119.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?אממ..על אבא שלו 2. מה השיר אומר בשבילך?שיש יותר מידי טחונים במדינה
3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?חח..גם אבא שלי עו"ד
4. תן ציון לשיר מ1 עד10 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?ואם אני רעב אז יש גם מה לאכול... 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?אוו...אני מתה על השיר הזה
7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?לא הייתי משנה..

Michali17

New member
אני

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? מממ החיים שלו 2. מה השיר אומר בשבילך? מבליט את אי השיוויון במדינה שלנו 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? מממ קצת... 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "מלוכלת מבפנים נראה שיש לי מה ללמוד" לא כ"כ מתקשר... 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ ? שיר מצוין 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # השיר כולו!!!!!!!!!!! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום

טולייצ

New member
אני ../images/Emo36.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?חשב לכתוב ספר,וגילה שהוא לא מספיק מוכשר (כמו יהלי) וצינזר את הכל לשיר סימלי ונחמד
2. מה השיר אומר בשבילך?
החיים קשים 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?יאפ 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "נקנה אותם בזול ואז נמכור"..שו נקנה???? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? שיר עם לחן מעולה,מלודיה סוחפת (אבל רוב השירים שלהם כאלו),ממכר!
7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן,
# טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שומדבר

•No¥a•

New member
אניאניאני

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על עצמו (?) 2. מה השיר אומר בשבילך? לא הרבה. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? לא תוהה. 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? שיר נחמד :) 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא הייתי מורידה

שטיצה

New member
אני!

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על המצב הכלכלי. 2. מה השיר אומר בשבילך? יובלטחון. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. אממ.. 6 בערך. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 'כפית שמנת באזור המפשעה'. 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אני מעדיפה אחרים עליו. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן. # ביצוע. 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? איןלימושג.

למעלה