פינה חדשה :
דיון

פינה חדשה : ../images/Emo88.gifדיון../images/Emo88.gif

אוקיי, אז זאת תהיה פינה שבועית שתיפתח כל יום רביעי . כן, היום יום שלישי . זה רק בגלל שמחר לא תהיה לי הזמדנות להיות בבית ולפתוח את השרשור :] אוקיי, אז בעיקרון הקונספט די פשוט ותקף בהמון פורומים, אני נותנת נושא <חומר למחשבה> , וכל אחד כותב את דעתו . אם משהו לא ברור, מסר\תגובה ואני עונה
מקווה שתהנו . הנושא של השבוע : מבחינות רבות, גוד שארלוט התפרסמו והגיעו לשיא פירסומם באלבום השני - The Young And The Hopeless . האלבום עורר המון באזז , הפך את GC ללהקה מוכרת בכל בית , וכמובן הביא להם פלטינה משולשת . האלבום השלישי <The Chronicles Of Life And Death> , לא הפך להצלחה גדולה כמו השני, וכך גם האלבום האחרון . אז בעצם השאלה פה היא - האם אתם חושבים שגוד שארלוט יצליחו לשחזר את ההצלחה העצומה שהביא להם הדיסק השני ? ואם כן, מתי זה יגיע ? תתפרעו

SainTonix

New member
אני ממש לא יודע, ואני לא חושב שזה הכרחי

כי מצד אחד אני לא ממש רוצה שגוד שארלוט יתפרסמו וכל הערסים ואנשים שלא אמורים לשמוע אותם - כן ישמעו אותם כי זה יהיה מגניב לשמוע אותם. גוד שארלוט כבר במעמד מספיק מפורסם, לא ישכחו להם את הסינגלים מהאלבום השני, ומהשלישי ומהרביעי שדווקא מוצלח לא פחות מהשלישי. אומנם זה נראה כאילו האלבום השני היה השיא ואחריו יש רק התדרדרות, אבל זה לא כ"כ נכון כי גם מקום 7 במצעד האלבומים זה ממש לא רע והמון להקות היו רוצות להגיע למיקום כזה. אני לא בטוח שהם הולכים להגיע שוב לרמת הצלחה של פעם כי אז זה היה הסגנון שהיה פופולארי, כל הפאנקפופ של סימפל פלאן, ג"ש, סאם 41, גרין דיי, בלינק 182 (שימו לב שהלהקות האלה לא תופסות כבר כותרות כמו הלהקות היותר חדשות) האלבום הרביעי מתאים מאוד לרדיו ולעזור להם לחזור לפרסום, פשוט צריך לתת להם את הזמן והתמיכה מהמעריצים שיעזרו. להזכירכם, הם עשו הפסקה של שנה וחצי מהופעות וכותרות, עכשיו הלהקה מככבת ברכילות בעיקר בזכות ניקול ריצ'י והזוגיות של התאומים, זה לא מזיק לגוד שארלוט כרגע אבל לכו תדעו מה יקרה כשכבר לג'ואל יהיה בן, וכולם יהיו עסוקים בחיים הפרטיים שלהם... אי אפשר לדעת מה יהיה בסופו של דבר

SainTonix

New member
אני ממש לא יודע, ואני לא חושב שזה הכרחי, אני

כי מצד אחד אני לא ממש רוצה שגוד שארלוט יתפרסמו וכל הערסים ואנשים שלא אמורים לשמוע אותם - כן ישמעו אותם כי זה יהיה מגניב לשמוע אותם. גוד שארלוט כבר במעמד מספיק מפורסם, לא ישכחו להם את הסינגלים מהאלבום השני, ומהשלישי ומהרביעי שדווקא מוצלח לא פחות מהשלישי. אומנם זה נראה כאילו האלבום השני היה השיא ואחריו יש רק התדרדרות, אבל זה לא כ"כ נכון כי גם מקום 7 במצעד האלבומים זה ממש לא רע והמון להקות היו רוצות להגיע למיקום כזה. אני לא בטוח שהם הולכים להגיע שוב לרמת הצלחה של פעם כי אז זה היה הסגנון שהיה פופולארי, כל הפאנקפופ של סימפל פלאן, ג"ש, סאם 41, גרין דיי, בלינק 182 (שימו לב שהלהקות האלה לא תופסות כבר כותרות כמו הלהקות היותר חדשות) האלבום הרביעי מתאים מאוד לרדיו ולעזור להם לחזור לפרסום, פשוט צריך לתת להם את הזמן והתמיכה מהמעריצים שיעזרו. להזכירכם, הם עשו הפסקה של שנה וחצי מהופעות וכותרות, עכשיו הלהקה מככבת ברכילות בעיקר בזכות ניקול ריצ'י והזוגיות של התאומים, זה לא מזיק לגוד שארלוט כרגע אבל לכו תדעו מה יקרה כשכבר לג'ואל יהיה בן, וכולם יהיו עסוקים בחיים הפרטיים שלהם... אי אפשר לדעת מה יהיה בסופו של דבר, כי מצד אחד אני לא ממש רוצה שגוד שארלוט יתפרסמו וכל הערסים ואנשים שלא אמורים לשמוע אותם - כן ישמעו אותם כי זה יהיה מגניב לשמוע אותם. גוד שארלוט כבר במעמד מספיק מפורסם, לא ישכחו להם את הסינגלים מהאלבום השני, ומהשלישי ומהרביעי שדווקא מוצלח לא פחות מהשלישי. אומנם זה נראה כאילו האלבום השני היה השיא ואחריו יש רק התדרדרות, אבל זה לא כ"כ נכון כי גם מקום 7 במצעד האלבומים זה ממש לא רע והמון להקות היו רוצות להגיע למיקום כזה. אני לא בטוח שהם הולכים להגיע שוב לרמת הצלחה של פעם כי אז זה היה הסגנון שהיה פופולארי, כל הפאנקפופ של סימפל פלאן, ג"ש, סאם 41, גרין דיי, בלינק 182 (שימו לב שהלהקות האלה לא תופסות כבר כותרות כמו הלהקות היותר חדשות) האלבום הרביעי מתאים מאוד לרדיו ולעזור להם לחזור לפרסום, פשוט צריך לתת להם את הזמן והתמיכה מהמעריצים שיעזרו. להזכירכם, הם עשו הפסקה של שנה וחצי מהופעות וכותרות, עכשיו הלהקה מככבת ברכילות בעיקר בזכות ניקול ריצ'י והזוגיות של התאומים, זה לא מזיק לגוד שארלוט כרגע אבל לכו תדעו מה יקרה כשכבר לג'ואל יהיה בן, וכולם יהיו עסוקים בחיים הפרטיים שלהם... אי אפשר לדעת מה יהיה בסופו של דבר

לי אישית, זה ממש לא משנה כל עוד הם ימשיכו

לעשות מוזיקה . מבין כל הלהקות שיש בעולם, GC הם היחידים שאני מוצאת את עצמי נהנית מכל שיר שלהם כל פעם מחדש. ולא משנה באיזה סגנון ומאיזה אלבום. הם כל הזמן ממציאים את עצמם, משנים ז'אנר מוזיקה, ובכל זאת מצליחים להשאר גוד שארלוט , וזה מה שגורם למעריצים שלהם להשתוקק לעוד אלבום ועוד אלבום . אז אם הם יחזרו לגל ההערצה המטורף שהיה להם, אני לא יודעת, אבל כל עוד הם ירוויחו מספיק כדי להמשיך לעשות אלבומים, אני אהיה מרוצה . חוץ מזה שכבר הבהרתי שאני מעדיפה שבארץ הם לא יהיו מוכרים .. למרות שזה הורס לנו כל סיכוי להופעה, אני מעדיפה להשאיר אותם הלהקה שלי . ובוא לא נעשה אותם מקופחים ומוזנחים, גוד שארלוט עדיין נמצאים בין להקות הפאנק-פופ הגדולות בעולם, וישארו בתודעת הציבור לעד ולו בגלל השירים המדהימים שיש להם . דרך אגב, זה לא שהם הדרדרו מבחינת המוזיקה, פשוט לכל אמן שזוכה לכזאת הערצה פתאומית קשה לשחזר אותה, והם לקחו סיכון ענקי באלבום השלישי. הם יכלו להמשיך להציג את תדמית הפאנק רוק שהייתה להם באלבום השני ולא להתבגר לעולם, ובכל זאת הם עשו אלבום אפל יותר והסתכנו בהרסית התדמית שנבנתה להם באלבום השני .

SainTonix

New member
אבל אם הם לא היו עושים את האלבום השלישי,

בשבילי הם היו עוד סתם להקת פאנק-פופ רגילה ואנרגטית. אני שמח שהוא יצא, הוא אלבום שממש ממש השפיע עלי ואני ממש אוהב אותו בתור אלבום. אני כמעט ולא שומע ממנו שירים בודדים אלא את כולו בפעם אחת.

אני תמיד אמרתי שהאלבום השלישי הוא עלייה

מדהימה ברמה של המוזיקה שלהם . זה אלבום נורא מיוחד, אני אישית אפעם לא שמעתי כלום בסגנון הזה . TCOLAD תמיד היה האלבום המועדף עליי . גם דיבר אליי יותר . הוא היה גם מה שייחד אותם מכל שאר הלהקות. הוא הראה למעריצים שGC יכולים להיות הרבה יותר מסתם שירי פאנק , הם הגדירו סגנון בשל עצמם, ולא , אני מתנגדת לקטלוג שלו כ"אימו". זה ממש לא אימו .

EleVaTioN

New member
האמת שאני פחות אוהבת את...../images/Emo129.gif

השירים ב2 האלבומים האחרונים לעומת ה2 הראשונים. אבל הם בהחלט שירים שנעים לשמוע שוב ושוב אבל עדיין, לא כמו השירים הישנים שלהם יותר. אני לא חושבת שהם יחזרו לעשות מוזיקה כמו פעם, כי דברים משתנים ואי אפשר להתקע כל הזמן על אותו דבר, כי אז זה כבר מתחיל לשעמם ולהשמע אותו דבר כל פעם מחדש ואז אפאחד לא ירצה לשמוע אותם. הם כן יכולים להיות מצליחים כמו פעם...אבל לא עם שירים כמו פעם. בכל מקרה שמתי לב שעכשיו הם הולכים פחות או יותר על מקומות, כל אלבום הם מוכרים מעולה במקום אחר, פעם יפן עכשיו אוסטרליה....מעניין מה יהיה הבא

אני אישית

חרשתי הרבה יותר על האלבומים האחרונים , אבל שוב, זה כל אחד והטעם שלו . אם GC יחזרו לעשות מוזיקה כמו באלבום השני זה יהיה משעמם, כי יש מלא להקות בסגנון הזה אני מאושרת משינוי הסגנון שלהם בכל אלבום, ככה הם אפעם לא משעממים אותנו
הייתי רוצה שהמקום הבא יהיה ארה"ב, כי באמת נראה שהם לא זוכים להערכה מספקת שם וכולנו יודעים שמגיע להם

EleVaTioN

New member
שמתי לב ש..../images/Emo129.gif

הם היו הרבה יותר פופולאריים בארה"ב בהתחלה, ב2 האלבומים הראשונים שלהם. נראה לי שבכללי הפאנק תופס שם יותר, לאדעת למה. עם השינוי הם הפכו לפופולאריים יותר בארצות אחרות, מעניין מה גרם למה: השינוי בסגנון תפס יותר מחוץ לארה"ב או השפעה של מדינות אחרות גרמו לשינוי בסגנון....אבל זה נשמע כמו דיון אחר

במילה אחת-../images/Emo129.gif

לא. באמת, מצטערת שאני נשמעת כזו פסימית, אבל ג'ואל עומד להיות אבא, בנג'י עומד להתחתן, במקרה הטוב הם ימשיכו לעשות מוזיקה. חוץ מהחלק של המשפחה, אני לא יודעת...הם(לדעתי לפחות) ממש נפלו עם גוד מורנינג רביבל, יחסית לאחרים, אז לא נראה לי שיותר טוב משהם עשו הם יצליחו לעשות, וגם אם כן, הם כבר עשו את זה, אז זה לא ביג דיל. ממש לא נראה לי

אבל זה שהם מתבייתים לא אומר שהם יפסיקו לעשות

מוזיקה וסיבובי הופעות . אמנם זה ימתן את זה, אבל יש המון אמנים שהם הורים ועדיין ממשיכים להיות נורא מפורסמים .

לא נראה לי שהם יהיו עד כדי כך "חכמים"

להיות בלהקה ולגדל ילדים אלו חצי חיים. לא נראה לי שהם יעשו את זה, מצד אחד המשפחה תהרוס את החלק של ההופעות, ומצד שני ההופעות יגבילו את הזמן עם המשפחה. חוץ מזה, אני בטוחה שאף אחד לא ירצה להיות בן של סלבריאטי, אלו לא חיים טובים. וד"א, אני כותבת מביה"ס עכשיו אנחנו בשיעור מחשבים, וסיימנו את המשימה בחצי שעה הראשונה, אז יש לי עוד שעה לעשות מה שבא ליD: קולולולולו!!!

סליחה ?

את לא חושבת שאת קצת מכלילה ? "מצד אחד המשפחה תהרוס את החלק של ההופעות, ומצד שני ההופעות יגבילו את הזמן עם המשפחה." כאילו שעם משפחה הקריירה שלהם תיהרס, או שעם הקריירה , המשפחה שלהם תיהרס . רוב המוזיקאים בד"כ מתבגרים ומקימים משפחה אבל לא נותנים לזה להפריע לקריירה, והפלא ופלא- לא כל הילדים שלהם יוצאים מפגרים . זה ברור שהם יצטרכו לעשות ויתורים , במיוחד ג'ואל, אבל ניקול הראתה נכונות לתמוך בו בכך שהצטרפה אליו למלא סיבובי הופעות , אני מאמינה שהם יוכלו להסתדר. אין להם מחויבות רק כלפי המשפחה, יש להם מחויבות גם כלפי המעריצים . חוץ מזה, הם לא עושים מוזיקה רק בשביל הכיף, את חושבת שאם הם יפסיקו, הכסף ימשיך לנזול ? עד כמה שזה נראה כיף והתחביב שלהם, זאת גם הפרנסה שלהם .

תשמעי, אני לא תוקפת,../images/Emo129.gif

את לא צריכה להיות כזאת אגרסיבית, זה דיון פתוח, ואני הבעתי את דעתי, וזו זכותי המלאה. אני לא אמרתי שכלום יהרס, אבל הם לא יקבלו שום דבר מלא מאף אחד מהעולמות. אי אפשר להיות בורים ולהעלים עין מכך שההופעות יגזלו זמן עם המשפחה. ניקול, כמו כל אמא\אישה טיפוסית, בטח תרצה בית בטוח, בעל שיוכל להיות נגיש אליה ואל הילדים, ולא מסתובב בכל העולם כל הזמן. חוץ מזה, לגדל ילד בדרכים זה לא החיים האולטימטיבים, אם הם יצתרפו אליו. הוא צריך גן, אח"כ בית ספר, ואני לא בטוחה שלימודים בבית הם הדרך הטובה ביותר ללמוד ולרכוש חברים בגיל כ"כ צעיר. אני לא אמרתי שאף אחד יצא מפגר ואם זה מה שהבנת, אני אבהיר את עמדתי: כמעט כל ילד רוצה אבא שיתן לו תשומת לב, אהבה וחיבה, גם אם זה רק שעה- שעתיים ביום, ולמוזיקאי, ועוד לאחד מצליח ,אין את היכולת לעשות את זה בין ההופעות, מפגשי המעריצים, כתיבת שירים, הלחנתם והקלטתם. את יודעת, אם אלו היו רק ניקול וג'ואל בדרכים, אני מאמינה שהם יצליחו להסתדר, אבל כשילד כרוך בזה, זה משהו אחר. ותעשי טובה, אין להם שום מחויבות כלפי המעריצים. זאת זכותם להקים משפחה, זאת זכותם לפרוש מהמוזיקה. הם לא חייבים לי או לך כלום. כבר קיבלנו מהם 4 דיסקים מעולים, הם לא "חייבים" לנו עוד אחד, וזאת גישה ממש ילדותית לחשוב כך. את בחרת להעריץ אותם, הם,מבחינתם, לא חייבים לך כלום. הם לא מחויבים בשום דרך למעריצים. ותעשי לי טובה, כסף לא חסר להם. חישוב מהיר: לכל הופעה מגיעים בערך 5,000 אנשים. כל אחד מהם משלם בערך 100-200 דולר, נעגל את זה ל 150. בערך 75,000. נקצץ משהו כמו 10,000 על הוצאות כניות, ודברים כאלו. נשארו להם 65,000 דולר לחלק בין 4 אנשים. וזה בהופעה אחת. אני לא חושבת שחסר להם כסף

חח אני מצטערת אם חשבת שהגישה שלי תוקפנית

אני לא אגרסיבית, פשוט תפוז לא מוציא ממני את המיטב
הכל נאמר בגישה חיובית כמובן.
וקודם כל - מאיפה קבעת שהופעה עולה 150 דולר ? לפי מה שאני יודעת, זה עולה פחות. לפי דעתי המעריצים כן חשובים להם, אחרת הם לא היו ממשיכים ועושים את האלבום הרביעי, שכן זה ידוע שלג'ואל היו בעיות ומחשבות לא להמשיך עם GC . בסך הכל הם עושים הכל למעריצים, ואני לא חושבת שהם יתנו לחיים הפרטיים שלהם להשפיע על המוזיקה . כסף יש להם, לא אמרתי שאין, אבל הוא לא ישאר לעד. חוץ מזה, הם יוכלו בקלות להקליט עוד אלבומים, הם לא תמיד חייבים לצאת למסעות הופעות <?> של כמה חודשים . לGC יש קהל מעריים די נאמן, ואני מאמינה שימשיכו לקנות את האלבומים שלהם. בקיצור, מה שאני בטוחה, זה שלא נפסיק לשמוע מהם . אנחנו כן חשובים להם, ומרגע שהם נכנסו לעסק הזה יש להם מחויבות גם כלפינו, תאמיני לי .
(סתם כדי שלא תחשבי שאנחנו באיזה ריב
)

תכנית,../images/Emo129.gif

אם יש להם מחויבות כלפינו, זה רגשית, ולא מסמך בשחור על גבי לבן, זאת אומרת שהם יכולים להתפרק והם לא עשו לנו כלום. אולי אכפת להם מאיתנו, אבל אנחנו לא כובלים אותם בשום קשר
אני לא מקווה שנפסיק לשמוע מהם, שלא תטעי, אבל כשהתינוק יוולד, אני חושבת שתהיה הפסקה קטנה, או גדולה.

SainTonix

New member
חחחחחח זה ממש ממש לא הולך ככה!

להקות לא מקבלות כ"כ הרבה על הופעה אחת! להזכירך , להופעה צריך: תאורה, במה, מיקום, מפיקים, אנשי במה וסאונד, אנשי תאורה, סבלים בשביל הציוד, אוטובוסים. זה ממש לא הולך ככה! תאמיני לי שהם לא מקבלים מכל הופעה כל כך הרבה, אולי הם מקבלים חלק לא קטן אבל זה מתחלק בין כל השותפים בהופעה עצמה (ולא רק אלה שמופיעים על הבמה אלא גם מאחורי הקלעים!) והופעה לא עולה כל כך הרבה, זה רק כי הם הופיעו עם ג'סטין בארנות ואיצטדיונים שזה עולה הרבה. הפרוג'קט רבולושן עלה כולה 70$ וזה 11 להקות בניהם לינקין פארק וMCR שזה לא זול ללכת להופעות שלהם.

../images/Emo6.gifאין צורך לכעוס../images/Emo129.gif

עשיתי השערותP: אל תכעס כל כך, אבל רק רציתי להגיד שעניים- הם לא יהיו.

למעלה