טס מקלאוד../images/Emo9.gif
הניתוח שלי: מה אני אוהבת בטס? אמיצה, עומדת על שלה, כנה וישרה, נאמנה, מצחיקה, חסרת טאקט אך בחן. מה בחיים לא הייתי משנה בה? הומור וחוסר טאקט. מה הדבר הכי גרוע אצלה? הבריחה במצבים קשים במקום לנסות להתמודד איתם( דוג': חשש למחלה). אם הייתם יכולים לקחת מישהו אחר לתפקיד טס, מי זה היה ולמה? לא רואה מישהי אחרת חוץ מבריידי בתפקיד טס (היא מגלמת את טס בצורה מושלמת ואמינה). אם הייתם כותבים את הסדרה, הייתם משנים בדמות של טס משו? אם כן מה? כן, התמודדות עם הבעיות הקשות במקום לברוח. פרק/סצינה שהייתי ממש מרוצה מטס? יש הרבה אבל אלך לפי עונות. עונה ראשונה: התמיכה בבקי, ההישארות בחווה למרות כל ה"קשיים". עונה שניה: התמיכה בניק וכמו כן בקלייר ברגעים הקשים שלה. עונה שלישית: למרות הקנאה בסאלי (שהיתה בקשר עם ניק) היא לא נשברה ולא נכנעה (אני למשל הייתי "מתה" אם הייתי בסיטואציה כשניק אמר לה לא להתערב כשהיא חשבה שסאלי מנהלת רומן...) עונה רביעית: ללא כל ספק שהיא פוצצה את הסכר (דרוש המון אומץ), התמיכה בסטיבי (למרות חילוקי הדיעות בהתחלה..) הדבקות בקשר עם ניק למרות כל הבעיות שצצו... פרק/סצינה שחשבתי שהיא ממש גרועה? לא חשבתי שהיא גרועה, אבל בעונה השניה לא היה מתאים לה לעבוד בבית הקפה בתור מלצרית, היה ברור שמקומה בחווה וחיכיתי שהיא כבר תחזור לשם ותתמוך בקלייר כמו שצריך... לא חושבת כלום על המעבר לחקלאות אורגנית....