פינה חדשה

פינה חדשה ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

אוקי מהשבוע אני מתחילה פה פינה חדשה . כל שבוע נעלה דמות אחרת לשולחן הניתוחים שלנו.. נחשוב מה אנחנו אוהבים בה ומה לא .. מקווה שתשתפו פעולה

טס מקלאוד ../images/Emo187.gif

שם:טס שארלוט מקלאוד מצב משפחתי: נשואה באושר <בנתיים> מגורים: דרובס ראן. מעמד בחווה: מנהלת ראשית . טס הגיעה לדרובס מהעיר הגדולה, שם היה הייתה מלצרית בכלל. היא הגיעה לדרובס אחרי מות אביה ג'ק . בדרובס היא הכירה את אחותה קלייר ואת מי שגידלה אותה כמו אם ,מג. לאט לאט טס התאהבה בחיים בחווה והחליטה שהיא נישארת שם עם אחותה . היא עזרה לקלייר לנהל את החווה ,עד שקלייר מתה . אחרי מותה של קלייר היא נשארה לבדה בניהול החווה.ולקחה על עצמה גם את גידול ביתה של קלייר "בום". חיי האהבה של טס גם הם היו סוערים: הגברים הרציניםביותר בחייה הם אלכס דייב וניק <עם דייב היא כמעט התחתנה ,ועם ניק היא התחתנה> ועכשיו לניתוח: מה אתם אוהבים בטס
מה בחיים לא הייתם משנים בה
מה הדבר הכי גרוע אצלה
אם הייתם יכולים לקחת מישהו אחר לתפקיד טס, מי זה היה ולמה
אם אתם הייתם כותבים את הסדרה ,הייתם משנים בדמות של טס משו
אם כן מה
פרק/סצינה שהייתם ממש מרוצים ממנה<מטס>
פרק /סצינה שחשבתם שהיא ממש גרועה
מה אתם חושבים על המעבר לחקלאות אורגנית
וכמו כן אתם מוזמנים להוסיף תמונות

Nira22

New member
טס מקלאוד../images/Emo9.gif

הניתוח שלי: מה אני אוהבת בטס? אמיצה, עומדת על שלה, כנה וישרה, נאמנה, מצחיקה, חסרת טאקט אך בחן. מה בחיים לא הייתי משנה בה? הומור וחוסר טאקט. מה הדבר הכי גרוע אצלה? הבריחה במצבים קשים במקום לנסות להתמודד איתם( דוג': חשש למחלה). אם הייתם יכולים לקחת מישהו אחר לתפקיד טס, מי זה היה ולמה? לא רואה מישהי אחרת חוץ מבריידי בתפקיד טס (היא מגלמת את טס בצורה מושלמת ואמינה). אם הייתם כותבים את הסדרה, הייתם משנים בדמות של טס משו? אם כן מה? כן, התמודדות עם הבעיות הקשות במקום לברוח. פרק/סצינה שהייתי ממש מרוצה מטס? יש הרבה אבל אלך לפי עונות. עונה ראשונה: התמיכה בבקי, ההישארות בחווה למרות כל ה"קשיים". עונה שניה: התמיכה בניק וכמו כן בקלייר ברגעים הקשים שלה. עונה שלישית: למרות הקנאה בסאלי (שהיתה בקשר עם ניק) היא לא נשברה ולא נכנעה (אני למשל הייתי "מתה" אם הייתי בסיטואציה כשניק אמר לה לא להתערב כשהיא חשבה שסאלי מנהלת רומן...) עונה רביעית: ללא כל ספק שהיא פוצצה את הסכר (דרוש המון אומץ), התמיכה בסטיבי (למרות חילוקי הדיעות בהתחלה..) הדבקות בקשר עם ניק למרות כל הבעיות שצצו... פרק/סצינה שחשבתי שהיא ממש גרועה? לא חשבתי שהיא גרועה, אבל בעונה השניה לא היה מתאים לה לעבוד בבית הקפה בתור מלצרית, היה ברור שמקומה בחווה וחיכיתי שהיא כבר תחזור לשם ותתמוך בקלייר כמו שצריך... לא חושבת כלום על המעבר לחקלאות אורגנית....

moriants

New member
טס מקלאוד

מה אתם אוהבים בטס: יופי ואופי, העובדה שהיא מוכנה להקריב א הלום שלנ (מסעדה משלה) בשביל המשפחה והמסורת מה בחיים לא הייתם משנים בה: טוב הלב מה הדבר הכי גרוע אצלה: לא חושבת על משהו כזה כרגע אם הייתם יכולים לקחת מישהו אחר לתפקיד טס, מי זה היה ולמה: ברגע שמלהקים שחקן לדמות קשה לראות מישהו אחר שמגלם את התפקיד שלו אם אתם הייתם כותבים את הסדרה ,הייתם משנים בדמות של טס משהו אם כן מה: לא הייתי משנה מה שהיא זה מה שמקסים בה פרק/סצינה שהייתם ממש מרוצים ממנה<מטס>הפרקים הממש ראשונים כשהיא רק הגיעה לחווה והיא הייתה העירונית המפונקת ששונה לגמרי מקלייר, היא הייתה ממש מצחיקה! וכמובן הפרק שבו היא הצילה את התינוקת של קלייר פרק /סצינה שחשבתם שהיא ממש גרועה: הפרק עם דייב כשהוא חזר שוב והיא הייתה מבולבלת, היא הייתה צריכה להבהיר לניק יותר טוב שהיא מעדיפה אותו, יש לה נטייה לאי בהירות מה אתם חושבים על המעבר לחקלאות אורגנית: סבבה

../images/Emo108.gif טס אצלי...

היא דמות דומיננטית וחיננית הביאה אתה הרבה רוח חיים והומור לסדרה אהבתי אותה בפרקים האחרונים עם החשש שלה לחתונה לסימנים ולאמונות התפלות. לא הייתי משנה את התמימות והילדותיות שלה ואת הרצון להעניק. הרגיזה אותי כשויתרה על ניק בפרקים שאמא שלו הציקה לה. אני רוצה שבעונה הבאא נראה אותה שמחה ומאושרת בסופו של דבר לאחר הפרקים עם התינוק של סאלי.

נועה167

New member
עכשיו אני

מה אתם אוהבים בטס? הכל! היא חמודה, מצחיקה, וגם שונה יחסית לשאר האנשים שם בהתנהגות שלה מה שעושה אותה מיוחדת. מה בחיים לא הייתם משנים בה? כל מה שאמרתי מקודם חח מה הדבר הכי גרוע אצלה? הטעם שלה בגברים! בהתחלה היה אלכס שזה כמובן סבבה אח"כ ניק שהוא מאמי אבל ניק?? זה כבר ירידה ברמה!! אם הייתם יכולים לקחת מישהו אחר לתפקיד טס, מי זה היה ולמה? לא עולה לי אף אחד בראש... ובטח לא אחרי שמתרגלים כבר לשחקן.. אם אתם הייתם כותבים את הסדרה ,הייתם משנים בדמות של טס משו? נופ הפרק/סצינה שהייתם ממש מרוצים ממנה<מטס>: אממ יש הרבה אני לא זוכרת... אה!! שהיא פוצצה לניק את הסכר.. זה היה אחד הקטעים היותר טובים שלה!! פרק /סצינה שחשבתם שהיא ממש גרועה? לא עולה לי בראש כרגע מה אתם חושבים על המעבר לחקלאות אורגנית? מיותר..כי אם משו מתפקשש אז הכל הלך... מורי אחלה רעיון!

yaelelele

New member
יאאא איזה יופי! ../images/Emo9.gif

מה אתם אוהבים בטס? את האנרגיות החיוביות שלה , את הרצינות בדברים מסויימים היא ממש מצחיקה אותי והיא מתוקה
מה בחיים לא הייתם משנים בה? את הדברים המצחיקים שלה!
מה הדבר הכי גרוע אצלה? האמונות.. אם הייתם יכולים לקחת מישהו אחר לתפקיד טס, מי זה היה ולמה? לא חשבתי על זה ואני גם לא יחשוב על זה...
אם אתם הייתם כותבים את הסדרה ,הייתם משנים בדמות של טס משו אם כן מה?:לא חושבת שהייתי משנה משהו.. פרק/סצינה שהייתם ממש מרוצים ממנה<מטס>:החתונה
ואיך שהיא פוצצה לניק את הסכר חחחחחחחחח ענק! איך שהיא התעצבנה!ואיך שניק הציע נישואים לטס!. פרק /סצינה שחשבתם שהיא ממש גרועה:הפרק שהיה מה היה קורה עם הייתה עם דייב או עם ניק.. ממש פרק שלא אהבתי! לא מובן ומרגיז...
מה אתם חושבים על המעבר לחקלאות אורגנית?:אין לי שום בעיות עם חקלאות אורגנית.. אבל עם אני אישית הייתי מנהלת את החווה אז לא הייתי עושה זאת. מורי... כל הכבוד לך

למעלה