פינה חדשה!

Abigail483

New member
פינה חדשה!

הלו אנשיםD: אני רוצה לספר לכן על פינה חדשה שמגיעה לפורום.. דיבובים! מהיום אני הולכת לשים כל שישי כמה תמונות לדיבובים. הרעיון עלה מהבלוג, שבו גם יש לי פינת דיבובים בכל פוסט שאני עושה, כאן זה יגיע מידי שבוע - אבל כמה תמונות. ככה שזה משתווה ואתן מקבלות אפילו יותר תמונות לדיבוב^^ החלטתי לעשות את הפינה בכללי כי לא חסרות תמונות טיפשיות של הלהקה שפשוט דורשות דיבוב! תתכוננו לצחוק(;

Abigail483

New member
יובש

"בילי, אתה רואה? המים האלו באגם פשוט הורסים לי את השיער! תראה, ניהיה לי יובש בעיקר בשתי הראסטות האלו:(" "ועוד אומרים שאני גיי? ט'ח.."

Abigail483

New member
טלנובלה?O_ם

"לא טום, זה נגמר בנינו!" "אבל ביל, אני נשבע לך.. לא קרה כלום! אני לא יודע איך השפתיים שלי הגיעו לשם, באמת!"

e t a

New member
../images/Emo118.gifאוו דרמטי ../images/Emo12.gif

ביל: "טום, הגיע הזמן שאני אספר לך משהו.." טום: "ספר לי, ביל" ביל: "אני הומו!" *שלוש שניות אחרי* טום: "פחחחחחחחחחחחחח" XDXDXDXDXDXDXDXD

Abigail483

New member
אבוללה!

"כן.. בין ההופעות אני עובד במשרה חלקית כאבוללה. אבוללה סיני. אתם בכלל מבינים כמה כיף זה להתחבא בתוך הארון (
) ולהבהיל ילדים קטנים?!"

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo6.gif

ביל: "חח מה?! שוב אדם למברט?! XDDDD"

THai483

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמג ביל כל כך מצרי פהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה הורג אותי כל פעם מחדשXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

e t a

New member
../images/Emo118.gifבילון המצחיק ../images/Emo6.gif

ביל: "אקונה מטטה.. זה משפט כה מדהים.."

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifהפינה הזאת הייתה פה פעם.^^ כנסי.

חח אלוהים כמה צחוקים היה מימנה.
רק שאנחנו עשינו את זה אחת. אולי תעשי את זה כמו שאנחנו עשינו? יהיה יותר כיף. את עושה בעצם אותו הדבר, אבל את לא כותבת להם משהו. פשוט תמונה 1 תמונה 2 תמונה 3 וכו' ואז כול אחד מגיב ומדובב. כמובן שאת בעצמך יכולה גם.D: מה אומרת?

Abigail483

New member
חחחח גם ככה זה בבלוגXD

אבל אני פשוט הייתי חייבת לשים גם את הדיבוב שליXD המטרה היא בתכלס שאתם תדבבו, אבל זרמתי וגם אני דיבבתיXD לא לכולם יש לי דיבוביםO:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח פה לכולם יש. מיוחדים שכמותם.XDDD

ואחלה. D:: אדובב אח"כ.XD

למעלה