פינה חדשה

פינה חדשה

אוקיי, אני נותן "ביטוי" של 2 מילים או יותר ואתם צריכים למצוא כמה שיותר שירים עם הביטוי הזה. אני אתן דוגמה כחלק מהפינה הראשונה. נתחיל עם משהו נחמד: "בכל זאת" ופה אני מצטט, בתור התחלה, משירם של כוורת "למרות הכל", "בכל זאת הגענו למרות הכל" הבנתם? תמשיכו.

light angel

New member
אוח

איך קוראים לשיר ההוא? נו... "בכל זאת זה צובט בלב...." משהו על הסתיו. לא יודעת איך קוראים. [הולכת לחפש] הא. "רוח סתיו". יש שם כל מיני מבצעים, לא יודעת מי המקורי.

יש לי

1. " חשבתי שמצאתי בכל זאת אהבה" -BMW שחורה, אתניקס 2. "ארבע בבוקר, השחר מפציע, חושבת אולי הוא בכל זאת יגיע," בלדה לנאיבית. 3. "איפה טעינו טעינו טעינו בכל זאת ניסינו תודה" כוורת

skywalker100

New member
יש לי יש לי יש לי

שבק ס' "בכל זאת הגענו למרות הכל...." תתקעו בחצוצרה!

לא יודע אם זה נקרא

כי הם ציטטו את כוורת, טוב האמת שלמי אכפת, נחשב

יש לי יש לי יש לי עוד

1. "אהבה בוערת אל תוך הלילה אהבה בוערת בכל זאת קר לה" היי פייב 2. "חזרתי , לא קראתם לי בכל זאת באתי מיליטאנטי, טאנטי, באתי, גנבתי, נתתי, גמרתי וביי" קבל 360

Chandler Rulz

New member
.....

"..אתה כאן אתה שם/ובכל זאת אתה פה חסר לי.." נורית גלרון (או אביב גפן, אם תרצו) - אתה פה חסר לי

וקצת משלי

1. אולי בכל זאת סאלי/חמי רודנר 2. נאנח בלי קול ובכל זאת- מלך העולם/שלמה ארצי 3. ובכל זאת ישנו- יורם/גידי גוב 4. יש לו טונה כסף ובכל זאת הוא לבד- האנשים החדשים/עברי לידר, 5. ובכל זאת הם הגיעו להוציא לפועל אצלי בדירה- מיליונים/אתי אנקרי 6. ובכל זאת נעים שעכשיו התנינים ישנים- תנינים/טאטו 7. בכל זאת היא צועקת אני לא מספיק טובה- מועקה/אבטיפוס 8. אולי בכל זאת נסתדר, היא תרצה אז נתגבר- נתתי לה חיי/כוורת 9. אך בכל זאת אשמח באימה כשזה יקרה- עוד מעט/המכשפות 10. אבל בכל זאת רדיופוני- קמתי/הדג נאחס 11. אולי בכל זאת רבע עוף- שיר ערש/חווה אלברשטיין 12. אבל בכל זאת נולדים בה ילדים- שיר נולד/חווה אלברשטיין

yuval moyal

New member
ממ..

"בכל זאת היה לי טוב, כשחשבתי עלייך" - אפרת גוש/שעתיים אחרי

אתנה34

New member
ובכל זאת כמה שלא הוזכרו עדיין......

ועוד כמה "בכל זאת" 1. גמד קטן – כי אתה בכל זאת איתי 2. שלמה המלך ושלמי הסנלר – בכל זאת יש הבדל רשמי 3. אותך רציתי – אבל בכל זאת את נפתחת אלי 4. ימים טובים – בכל זאת מזל שהשמש זורחת 5. אין לנו במלאי – רמאי בכל זאת יש לך במלאי 6. חבית הדגים – טוב שאפשר את כל זה בכל זאת לגמור באישה 7. אלוהים למה – אולי תגיד לי בכל זאת 8. מה חדש במדע – אבל אם בכל זאת מרגישים הבדל 9. אנחנו נשארים בארץ – בכל זאת ניסע 10. זה גדול עלי – אבל במחשבה שניה אולי בכל זאת את צודקת 11. אולי אני אהיה מלכה – אולי בכל זאת אתחפש למלך או מוקיון 12. אריה אריה – בכל זאת נשארנו חיים 13. בכל זאת יש בה משהו 14. ג'אז – בכל זאת הוא בסדר גמור 15. אוהבת אותך עוזבת אותך – אם בכול זאת אני לא טועה 16. זה מה שיש – כי בכל זאת תוכל לבלות 17. מתוק מתוק – בכל זאת מתוק לו 18. נתתי לה חיי - אולי בכל זאת נסתדר

למעלה