פינה חדשה

• פותח הנושא OMO
  • פורסם בתאריך

OMO

New member
פינה חדשה

אחרי שהוכחתי את נכונותי לתרום, כשרוני הרב והצגתי פריזנטציה מושקעת אודות יכולות הכתיבה שלי (או בקיצור, נתתי לאנשים הנכונים.... את הרזומה שלי, בחיי). קיבלתי פינה משלי. חה חה חה, צאסק"א אכלה אותה. והיום, לכבוד הפינה הראשונה, אני הולך לתת הרצאה מקיפה בנושאי סיפורת ושירה. אז ככה, יש אתר מאוד חביב ושמו במה חדשה, שם ניתן להתבטא במגוון תחומי אומנויות פלסטיות, מוסיקליות ומילוליות. אז מתוקף היותי נרקיסיסט כמו הרוב כאן, אתחיל בהמלצה חמה על הדף שלי. יצירה מומלצת שלי, הלילה האחרון, שבטח יישמע מוכר לחלקכם. יש כמות לא מבוטלת של כותבים בבמה חדשה, אבל רק אחד מהם הוא גם עיתונאי חשוב מן הקהילה. יצירה מומלצת-פריסיליה כחול לבן. ואחרון להיום, יונתן קלדרון, איש זר ויקר, שאצלו יונתן ניצב בראש ההר. ולסיום חביב, לאלה מכם שאוהב לקרוא ספרים אמיתיים ולא וירטואלים כמו כאן, בתת-פינת "ההומו בספרות העברית" אמליץ לכם על נפש אחות, ספרו הרביעי והחדש ביותר של אהוד אשרי, העוסק במערכת יחסים של שחקנית תיאטרון צעירה שנכנסת להריון ומתלבטת מי האב מבין שלושה. אחד מהם, ההומו האולטימטיבי, מקסים רגיש ונוגע ללב. מומלץ. (וכמה שלא חיפשתי, לא נמצא קישור הולם לספר, עימכם הסליחה). יום טוב שיהיה לכולם

למעלה