פינה חדשה!!

LimiMimi

New member
פינה חדשה!!

טוב אני מרשה לכם לצהול ולדלג ולשמוח. אבל היא מועתקת לגמרי מהקומונה של אליס אין צ'יינס אז שלא תחשבו שאני מקורית או משהו. ;[ הפינה החדשה שלנו היא פינת הקליפ השבועית. מה יש בה? טוב, זה לא ממש קשה, אני אתן לינק לקליפ, ואתם תענו על השאלות. תהנו, ותשתפו פעולה.
הקליפ השבועי הוא של השיר Yesterdays
והשאלות- 1. איך המראה של הלהקה בקליפ? 2. מי הכי דפק שואו לדעתכם? 3. האם לדעתכם הקליפ מתאים לשיר? 4. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? 5. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? 6. איזה קטע בקליפ הכי אהבתם? 7. האם אי פעם ראיתם את הקליפ לפני זה? 8. אהבתם? לסיכום - ציון כללי. [1-5]

LimiMimi

New member
מיינ.

1. איך המראה של הלהקה בקליפ? וול, אני חושבת שזו התקופה שהמראה של סלאש כבר הפסיק לעשות לי את זה. (לעומת סוויט צ'יילד למשל.. אוח.) כל השאר נראים רגיל לחלוטין אז אין יותר מידי מה להגיד. 2. מי הכי דפק שואו לדעתכם? נו, סלאש ואקסל. אבל זה תמיד ככה. 3. האם לדעתכם הקליפ מתאים לשיר? כמו כמעט כל קליפ - רואים את גאנז מופיעים איפשהו, אז לא, אין קשר בדיוק. 4. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? רגיל לחלוטין. 5. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? עלילה, משהו. שיהיה מעניין וימשוך ת'עין, וככה אנשים יזכרו אותו. 6. איזה קטע בקליפ הכי אהבתם? - 7. האם אי פעם ראיתם את הקליפ לפני זה? ת'אמת, שלא. 8. אהבתם? לא מיוחד פשוט. ציון כללי - 3. וזה רק בגלל שאני חולה על השיר הזה.

אה! ../images/Emo13.gif

1. איך המראה של הלהקה בקליפ? מעולה, ובמיוחד אקסל. הוא מדהים שם... 2. מי הכי דפק שואו לדעתכם? אקסל. 3. האם לדעתכם הקליפ מתאים לשיר? כן. 4. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? סולידית כזאתי, בכיף. 5. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא, אני אוהבת תקליפ 6. איזה קטע בקליפ הכי אהבתם? כל קטע שרואים בו את אקסל.
(הזקן הזה! והקוקו!! והחולצה! רר) 7. האם אי פעם ראיתם את הקליפ לפני זה? אכן. 8. אהבתם? כן. יו גו לימור

עונה

1. איך המראה של הלהקה בקליפ? מעולה. נראים בוגרים, במיוחד אקסל עם הקוקו. 2. מי הכי דפק שואו לדעתכם? אקסל. רואים אותו בעיקר. 3. האם לדעתכם הקליפ מתאים לשיר? לא, אין קשר. 4. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? סיברה :p 5. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא, אני אוהב אותו במיוחד שהוא שחור לבן. 6. איזה קטע בקליפ הכי אהבתם? אין כזה 7. האם אי פעם ראיתם את הקליפ לפני זה? כן 8. אהבתם? כן 4

תיקון

3) כן יש קשר לדעתי. הצבע השחור לבן, וגם השוטים של הצילום באמת נותנים תחושה שזה משהו כזה.... משהו כזה שהיה
לא יודע איך להסביר. זה פשוט מתאם למושג "אתמול". -_-

היא לא מאוחרת

אני הולך לישון בחמש, כל השעות שלי התבלבלו. אנינ הורס לעצמי את החיים :X גלי תעזרי לי!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוו נייס../images/Emo13.gif

1. איך המראה של הלהקה בקליפ? קשוח ואפל
2. מי הכי דפק שואו לדעתכם? אקסל הוא כזה חתיך שמה
3. האם לדעתכם הקליפ מתאים לשיר? לא.. 4. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? אין כל כך תפאורה
5. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אמממ כן.. לראות יותר את שאר הלהקה ולהוסיף משהו שיתן לקליפ כזה יותר עניין 6. איזה קטע בקליפ הכי אהבתם? שעושים קלוז אפ על אקסל
והולו של סלאש... 7. האם אי פעם ראיתם את הקליפ לפני זה? כן 8. אהבתם? כן, קליפ נחמד
לסיכום - ציון כללי. 3.5

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifאייייייי!

את קוראת שם, ולא כותבת. אני אספר הכול ליין.. סתם..
תכתבי :)

דורסבג

New member
עונה...

1. איך המראה של הלהקה בקליפ? כמו שמישו אמר הם נראים בוגרים 2. מי הכי דפק שואו לדעתכם? אקסל בלי ספק 3. האם לדעתכם הקליפ מתאים לשיר? כע...כמו שנאמר כבר...הצילום והשוטים נותנים לו מראה של אתמול כזה 4. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? בסדר...והתפאורה ברקע (הלהקה..חחח) ממש טובה... 5. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אממ לא לא ממש 6. איזה קטע בקליפ הכי אהבתם? הכל או סבבה כזה 7. האם אי פעם ראיתם את הקליפ לפני זה? אממ האמת שלא 8. אהבתם? כע אגב, כמה קילפים יצאו ללהקה? לא הרבה נכון?

just טלוש

New member
גם אני עונה

1. איך המראה של הלהקה בקליפ? חמדמדים וסקסיים:p 2. מי הכי דפק שואו לדעתכם? מי נראה לכם?
3. האם לדעתכם הקליפ מתאים לשיר? אממ..לא נראלי. היה מתאים יותר שיר שקט יותר..בלדה.. 4. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?אממ..לא משהו? אבל לא רע לא רע 5. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?אממ..שהיה יותר לוקיישניםXD 6. איזה קטע בקליפ הכי אהבתם?מישי אמרה גם קלוז אפ על אקסל
7. האם אי פעם ראיתם את הקליפ לפני זה? כן. 8. אהבתם? נייס. יש יותר יפים. הקליפ של אסטריינג'ד למשל מעולה!

slashon1

New member
3 ../images/Emo66.gif

yesterdays שיר טוב בכללי לא משהו מיוחד כזה רגיל גם הקליפ עצמו רגיל הציון שהוא מקבל 3

So like a rose

New member
...

. איך המראה של הלהקה בקליפ? נראים בוגרים יחסית לקליפים אחרים. 2. מי הכי דפק שואו לדעתכם? אקסל וסלאש. 3. האם לדעתכם הקליפ מתאים לשיר? לא. 4. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? ממש יפה, השחור לבן מדגיש את "יסטרדייס" לדעתי. 5. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אולי להכניס איזו עלילה או את סלאש והזונות שלו לאמצע(; 6. איזה קטע בקליפ הכי אהבתם? הסולו של סלאש. 7. האם אי פעם ראיתם את הקליפ לפני זה? כמה פעמים. 8. אהבתם? כן.

למעלה