פינה חצי שבועית (טיפה באיחור
)

איף

New member
פינה חצי שבועית (טיפה באיחור../images/Emo122.gif)

והפעם בפינתנו - הצבעים משתנים עכשיו מה עושים? נכנסים לקישור, קוראים את מילותיו של השיר היפהפה הזה (אולי מאזינים לו תוך כדי כמו שאני עושה ממש כעת
) ומספרים לנו איזה משפט בשיר הכי מדבר אליכם, ומה כל כך מיוחד בו.
תתפרעו אנשים!!!!

ms pizza

New member
אל תחיליטי מהר כ"כ לאבד חבר...

שורה חזקה - אנחנו משקיעים הרבה זמן בכל דבר כדי לבנות ומערכות יחסים ( בזוגיות, עם חברים, עם אנשים מהעבודה,שכנים וכו' ) - משקיעים המון דברים ומאמצים בכדי להגיע למצב של יציבות , של שיתוף. ולפעמים דבר קטן ( אמנם לא כמו פה בשיר..) יכול להרוס מאמצים וקשרים שנבנו במשך שנים. לפעמים אולי בהחלטה רגעית / או כזאת שלא הושקע בה זמן - מחליטים להרוס ולאבד את הקשרים שהיו...

Walk Two Moons

New member
קשה לי להחליט על משפט ספציפי,

אבל יפה בעיניי התהליך שמתואר לאורך השיר - החיה המשתוללת, הנזק, ואז הרגיעה והחרטה, והקריאה 'בואי הביתה' שחותמת את התהליך. "תנו להיות לבד" - - - "בואי הביתה אישה שלי..." קצת מייאש, בעיקר מיואש, אבל די יפה .

איף

New member
../images/Emo6.gifהתקלתי את עצמי

היה נדמה לי שיהיה לי קל לבחור משפט מהשיר הזה. אבל באמת קצת קשה לי לנתק את המשפטים אחד מהשני. מתוארת בשיר הזה סערת רגשות, איזושהי הענשה עצמית, תחושת אשמה, מצפון.... אם אני בכל זאת צריכה לבחור משפט או שניים - אז הייתי הולכת על : הזכרונות מכים הם מנצחים אותי די עכשיו תנו להיות לבד שזה לדעתי ממש משקף את המצוקה האישית של הדובר בשיר. אני יכולה להזדהות עם זה...לפעמים קורה שאני רוצה לברוח מעצמי, פשוט לשכוח את כל זכרונות העבר, להיות לבד...מנותקת לגמרי. נראה לי שכל אחד מאיתנו רוצה למחוק כמה דברים מהזיכרון כדי להמשיך הלאה. שיר קשה, אבל חזק ביותר!!!!

TEENAGER1

New member
שלי

"הזכרונות מכים, הם מנצחים אותי.. די עכשיו תנו להיות לבד.." פשוט כי אני כל כך מזדהה עם הרצון הזה, רק לרגע לשכוח הכל ולשקוט..

למעלה