פינה שבועית - השורה שהכי מדברת אליי

איף

New member
פינה שבועית - השורה שהכי מדברת אליי

היי, החלטתי להחזיר פינה ישנה וטובה
מידי שבוע נבחר שיר, ומתוך השיר כל אחד יבחר את השורה (אפילו שתיים אם בא לכם
) שהכי מדברת אליו, ויסביר למה הוא הכי מתחבר לשורה הזו. סבבה? סבבה! אז שיר השבוע: כמו אגם רוגע תהיו יצירתיים כמו שרק אתם יודעים

חמדמדת1

New member
שבוע מצויין ! אני אנסה....

"עד הערב שבא לבוש בים של כוכבים" - הערב באמת זה אחד החלקים הכי מרגיעים של היום - במיוחד אם זה ערב שהכוכבים נראים...משרה אוירה נינוחה ורגועה. כייף !! ( ואגב - איזה יופי השורה הזאת כתובה. עברית מדהימה !!).

ms pizza

New member
../images/Emo6.gif

האמת שאני פשוט התחברתי לביטוי / שם שיר/שורה-"כמו אגם רוגע" - האגם, בניגוד לים- לא סוער ואין מאבק בינו לבין החוף. הוא שקט בלי יותר מדי סערות..שליו ביותר. ויסמין- אהבתי - סבבה לגמרי !!!

Growler

New member
בואי יחד ניסע רחוק מתוך המהומה / יש לנו ברירה

הרבה פעמים אנחנו מרגישים שהחיים פשוט גדולים עלינו. הלחץ מציף אותנו ונראה שאין סוף לתקלות ולבלת"מים שרק עושים לנו כאב ראש. אז באותו רגע התחושה היא שזה מה שיש, צריך להלישם עם העובדות ולהמשיך. אז זהו, שלא. תמיד יש מקום יותר טוב, תמיד יש לאן לברוח. בין אם מדובר בסופ"ש באילת שישבור את השגרה. או אולי בשינוי גישה ויעזור לנו להסתכל על מה שיש יותר מעל מה שחסר. העיקר שנעשה זאת ביחד, שנזכור שהכל אפשרי.

איף

New member
גמני

בואי יחד ניסע רחוק מתוך המהומה יש לנו ברירה תחושה שמלווה אותי הרבה לאחרונה.... שבא לי לברוח מהשגרה עם מישהו אהוב....פשוט לברוח לכמה ימים ולשכוח מהכל.
אני חייבת לציין שאני מאאאאאאד אוהבת את השיר הזה, ולדעתי הוא לא קיבל מספיק קרדיט!!!!

למעלה