פינה שבועית, פינה חורפית

TauberiT

New member
פינה שבועית, פינה חורפית../images/Emo188.gif

שיר השבוע של גבסו- שיר השבוע לא של גבסו- אלבום השבוע- המלצת השבוע- היום הכי כיפי שהיה לכם השבוע- תמונת השבוע- שאלת השבוע: אתם מנגנים על משהו? אם כן, אז על מה וכמה זמן? ואם לא, אז על איזה כלי הייתם רוצים ללמוד לנגן? בברכת "אחרי החגים" שמח, חורף קר, גשום, ומלא אהבה, באופטימיות מטורפת, ושבוע טוב, ליאור.

go goldi

New member
אני

שיר השבוע של גבסו-יריות שיר השבוע לא של גבסו-First Day Of My Life אלבום השבוע-אין המלצת השבוע-אמ...אין היום הכי כיפי שהיה לכם השבוע-לא היה תמונת השבוע-אין לי כוח לעלות שאלת השבוע: אתם מנגנים על משהו? אם כן, אז על מה וכמה זמן? ואם לא, אז על איזה כלי הייתם רוצים ללמוד לנגן?הייתי רוצה ללמוד לנגן על גיטרה

W3ndy

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של גבסו: בדרך אליך
שיר השבוע לא של גבסו: כל מה שרצית-הדורבנים אלבום השבוע: מסע ומתן-מוש בן ארי המלצת השבוע: אין לי המלצה מיוחדת היום הכי כיפי שהיה לכם השבוע: שבת
תמונת השבוע:
שאלת השבוע: אתם מנגנים על משהו? אם כן, אז על מה וכמה זמן? ואם לא, אז על איזה כלי הייתם רוצים ללמוד לנגן? כן,על
,כבר כמה שנים..
ושיהיה לנו שבוע מקסים!

alon136

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

שיר השבוע של גבסו-בדרך אלייך
שיר השבוע לא של גבסו-אם הוא יילך-הראל סקעת אלבום השבוע-במקומי
המלצת השבוע-הדיסק "במקומי" של שי גבסו,כרגיל
היום הכי כיפי שהיה לכם השבוע-יום ראשון
תמונת השבוע->>> שאלת השבוע: אתם מנגנים על משהו? אם כן, אז על מה וכמה זמן? ואם לא, אז על איזה כלי הייתם רוצים ללמוד לנגן?מנגן על אורגןבמשך 4 שנים,לא למדתי,אני עם שמיעה מוזיקלית,הצלחתי ללמוד לבד דבריםאקורדים וזה,אבל כעיקרון,אני בעצמי עושה הכל.וברור,ברור,שאני חורש שירים של שי על האורגן

TauberiT

New member
אני ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של גבסו- תגידי לי את שיר השבוע לא של גבסו- the man i love- בגרסא של עברי אלבום השבוע- זה לא אותו דבר- עברי לידר המלצת השבוע- להתרטב בגשם, לקפוץ כמו משוגעים, ולרקוד.
היום הכי כיפי שהיה לכם השבוע- יום ראשון, וחמישי.
תמונת השבוע- שמיים של חורף
שאלת השבוע: אתם מנגנים על משהו? אם כן, אז על מה וכמה זמן? ואם לא, אז על איזה כלי הייתם רוצים ללמוד לנגן? אני מנגנת על גיטרה, כבר יותר משנה

MORIYAE

New member
את!

יש לך את THE MAN I LOVE על המחשב? אם כן,באלך לשלוח לי?...

NiTz13

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של גבסו- תגידי לי את שיר השבוע לא של גבסו- יחד נתגבר- סינרגיה, קבלי אותי- הראל סקעת אלבום השבוע- הראל סקעת- הראל סקעת המלצת השבוע- הדיסק של הראל סקעתXD היום הכי כיפי שהיה לכם השבוע- אתמול, גלוש היתה בנתניה
תמונת השבוע- שאלת השבוע: אתם מנגנים על משהו? אם כן, אז על מה וכמה זמן? ואם לא, אז על איזה כלי הייתם רוצים ללמוד לנגן? יש לי גיטרה, אבל אני לא מנגנת :S

למעלה