פינוי אשפה- התייאשנו מהעירייה

omnicom

New member
פינוי אשפה- התייאשנו מהעירייה

שלום, תראו איך העירייה מזלזלת בנו ולאורך זמן בנושא פינוי האשפה בשעות הבוקר המוקדמות. אחרי כל כך הרבה דיבורים כותב המנכ"ל בפורום זה לאחרונה : "המחויבות שלי לתושבים היא מעל לכל, כמו גם לעובדי העירייה בקשתי נצלו את הפורום לקידום עניניה של רעננה ולא ברמה האישית. נוכחות מנכ"ל עירייה בפורום היא כנראה לא דבר שכיח יע"ז היא נועדה יותר עבורי ע"מ שאקבל מידע על צרכי התושבים ולא בכדי לפתור בעיה ספציפית של מישהו שמשאית הזבל עברה ליד ביתו בבוקר." לאחר שלכל כך הרבה אנשים זה מפריע (כולל למנהלת הפורום) מדוע זו ההתייחסות? האם באמת ניתן לומר ש"המחויבות שלי לתושבים היא מעל לכל"? יצרנו קשר עם ראש העירייה ולאחר מכן עם המנכ"ל עוד בתחילת הקדנציה, היו המון דיבורים יפים בינינו, אבל תוצאות= אפס! זה מאוד מתסכל שבעיר כזו עם כל כך הרבה יומרה לאיכות חיים זה הטיפול והתשובות להן זכינו. על מי פה עובדים? אולי תועילו להגיד לנו מה כן נעשה לשינוי המצב? האם זו גזירה מבראשית שיש לחיות איתה כל השנים, בבחינת "ככה זה וזהו", או שבאמת ניתן לעשות משהו? די לדיבורי הסרק והצביעות, קצנו בהם.

חגים עכשיו

הייתי ממתינה ורואה לאן מתפתחים הדברים אחרי החגים. אין לי ספק שכוונת העירייה אמיתית לגמרי, לא הייתי ממהרת להסיק מסקנות.

omnicom

New member
יש לנו סבלנות, אבל למעלה משנה זה לא מספיק?

כפי שציינתי כבר לפני למעלה משנה פנו נציגים מרח' רמב"ם הן לראש העיר והן למנכ"ל בראשית תקופת כהונתו. עד היום, חוץ מהרבה מלל, לא נעשה דבר. אמרו שזה לא פשוט, אך יחשבו על משהו. לפי התשובות פה לאחרונה והתוצאות בשטח, נראה שלא נעשה דבר לכיוון התושבים. מה שמרגיז זה שרואים בזה בעיה אישית של מישהו פה בפורום, מישהי הציעה לך לעבור דירה, ועוד שולחים אותנו למוקד, שמספר לנו שהשעות חוקיות ואין מה לעשות. אז מה קורה פה? מדוע מי שחשיבות התושבים בגרונו, לא עושה למענם בפועל? הרי זו לא גזרה מימי בראשית ובטוח שניתן למצוא פתרון.

הכל נכון (הרי זו בעייתינו המשותפת)

אני מתייחסת רק לבקשתו של שוצמן לתת את הדעת לכך שהזמנים בחגים שונים, סידור שיש בו הגיון תברואתי. אז מבלי לדקדק בקוצו של יוד, אני מציעה לחכות שבוע ולבחון אז את השעות, ולדווח במייל לעירייה אם עדיין יש בעיה. לגבי המגיבים בעניין הרעש - ראי תשובתי לרוסנה....(דומה לדברייך)

המצב עכשיו, בכל אופן

שלפחות אצלינו - עוברת משאית אחת ב- 07.30 ושניה ב- 09.00. נראה אחרי החגים.

למעלה