פינוי בינוי בחולון מישהו יודע פרטים ?

tamir1991

New member
זה יהיה טוב מאוד אם יהיה פינוי בינוי באזור

..באזור רחוב סוקולוב והסביבה חייבים לעשות שם משהו

N I R 31

New member
קראתי בעיתון מקומי

מפנים את שיכון עממי חברת אזורים

N I R 31

New member
אופס יש לי בעייה אם הסורק

בעקרון הכתבה בעיתון השקמה של השבוע ורשום שם על פינוי הבתי רכבת ברחובות מקווה ישראל שנקר הגליל הגלעד ושדרות קוגל עד מספר 21 בקיצור כל אזור שיכון עממי

alen p

New member
נראה מעניין לאאלה

אלו הבניינים שבאמת הולכים לקום שם? מעל 30 קומות!!!

oren*

New member
"הפרוייקט המתוכנן", "ואת הצעתה לקידום"

די מבהירים את העובדה שמדובר בתהליך ולא בהחלטה סופית. ואני ספרתי 25-26 קומות, אבל זו נראית הדמייה סכמתית, רק בכדי להעביר את הרעיון של "אנחנו הולכים לתקוע שני מגדלים אצלכם בשכונה".

N I R 31

New member
נו זה לא הפרויקט הראשון בחולון שזה כבר קורה

בבקשה הנה עוד פרויקט שעומד לפני סיום

alen p

New member
העיתון מולי ואני סופר 29 30 קומות

ספרת 24 קומות בגלל שיש מבנה בתחילת הבניין שמפריע לספור ת'קומות הראשונות. על כל מקרה הייתי גם בקומה האחרונה של "הדר" חנקין 22 קומות. והנוף משם מדהים.

מידע חשוב על פינוי בינוי שיכון עממי

חברת אזורים מנסה להחתים את התושבים אך לפני חודשיים לערך חברה אחרת החתימה אותם אגב היום מחיר דירה בשיכון עממי 62 מ"ר הכפיל את ערכו ושווה 260 אלף דולאר

stratomaximus

New member
טוב שלא הגזמת עם המחיר

שיכון עממי היא שכונה בת יותר מ- 60 שנה, ומלאה בבתי רכבת עתיקים (מלפני קום המדינה), לצד בתים פרטיים (שרובם הפכו לקוטג'ים מרשימים עם הזמן). הפינוי-בינוי מתייחס לחלק של שיכון עממי שבו אין בכלל בתים פרטיים, והתכנון הוא להרוס את בתי הרכבת שמכערים את מרכז העיר, כי אין להם כל ערך היסטורי, וערך הדירות במקום זה נמוך למדי, לעומת שאר חלקי העיר, החדשים יותר. דירה בת 3 חדרים בבית רכבת כזה, עולה קצת יותר מ- 100 אלף דולר, תלוי במצבה כמובן. פינוי האיזור ובניית גורדי שחקים, לא רק ייקנו למרכז העיר צביון יותר מודרני, אלא גם יעלו את ערך הקרקע, והדירות שם יתחרו במחירן בדירות דומות בקרית אילון או קרית רבין.

למעלה