פינוי המושכר

פינוי המושכר

כאשר שוכר אין לו כסף לשלם עבור השכירות . פונים לבית מישפט . לפינוי המושכר . באה ההוצאה לפועל . עם משאית . או קבלן . לאן הם מפנים את תכולת הדירה ? אם יש בה מקרר/TV/ מיטות. הרי לשוכר אין כסף לישכור דירה אחרת. על מנת להעביר לשם את התכולה
מעניין הדבר
או שהשוכר בוכה לשופט שהוא תפרן . ואין לו לאן ללכת

קלייטון.ש

Well-known member
מקריאה באינטרנט נראה שפינוי מטלטלין הוא למחסנים

אומרים שעלות הפינוי ועלות האחסון נופלות על מזמין הפינוי, כלומר המשכיר. הוא יכול לתבוע במקביל לתביעת הפינוי גם תביעה לפיצוי מהשוכר, ואז אולי יוטל עיקול על המטלטלין.
השוכר בהחלט יכול לפעול לעיכוב הפינוי ולהתנגד להליך בשלבים השונים.

אים הוא יכול להיתנגד

שהוא מיסכן . אז מה עשינו ? הבעייה היא לא התכולה . אלה שהוא יטען שאין לו איפו לגור . כי הוא מיסכן . הייתי פעם נוכח בבית מישפט . בעניין אחר. שופט שאל ניתבע איפו הוא יושן העורך דין ענה . בחניונים של אוטובוסים . ניכנס לאוטובוס לישון בליילה
התוכלה לא שווה כלום . TV חדשה עולה 500 ש"ח . מקרר חדש עולה 3000 ש"ח
אז גרושים שווה התכולה . המכירה תעלה יותר . משווי הציוד
תודה

קלייטון.ש

Well-known member
בסופו של דבר השופט יוציא צו פינוי

אולי לא תוך 3 חודשים אלא חצי שנה. מבחינת המשכיר מדובר בכסף שהוא מפסיד. מבחינת השוכר מדובר אכן באנשים שימצאו את עצמם ברחוב.

תודה

נקווה שלא נגיע לזה
יש לי מחלוקת על התקנת 2 מזגנים שהיתחייב בחוזה להתקין תמורת זיכוי תשלום לחודש יוני . 2500 ש"ח . היתברר שהמזגנים עולים יותר מ2500 ש"ח. לא התקין . ומיתחמק מתשלום . אים אפנה להוצאה לפועל . ליגבות את החוב . לפי ההסכם שהוא חתום . אז הוא ישלם . ובשנה הבא יעשה בעיות בחידוש החוזה .
לפחות את כול התשלומים העברתי של שם השוכר . כך שההפסד יהייה רק השכירות

קלייטון.ש

Well-known member
כתבת שיש לך שיק ביטחון על הרבה יותר מהחוב

אם לא בוער לך ה-2500 ש"ח אז אני מציע שתתן לשוכר עוד זמן להשלים את ההתחייבות שלו. אפילו כמה חודשים. תזכיר לו מפעם לפעם. אם הוא משלם את יתר השכ"ד אז כנראה כוונתו טובה ופשוט לא נסגר על מה לעשות עם ההתחייבות של המזגנים. אם בעוד כמה חודשים לא השלים את ההתחייבות תוכל להפקיד את השיק ביטחון ואם יחזור יהיה לך על מה להפעיל הוצאה לפועל.

גם חשבתי על זה אבל .....

צ'ק הביטחון הוא על 7500 ש"ח .
הפרת החוזה היא על 2500 ש"ח
אז עדיף ליתבוע על הפרת חוזה . שזה כמו צ'ק .
ולישמור את הצ'ק ביטחון . במיקרה ולא יחדש את החוזה
המתנה . נחכה עד הגשמים . הוא לא התקין מזגן . כי הדירה ממוקמת במקום גבוה . שלא חם במיוחד שיש כול הזמן רוח נעימה וקרריר בקיץ
אני היסכמתי על עניין המזגנים. כי ידעתי שעולים יותר מ2500 ש"ח . ואני לא רוצה להשקיע במזגנים . כי 35 שנה בדירה לא הייה מזגנים ,וגרו בה אנשי

im mitzi

New member
הגישה של המזגנים מזכירה לי את ההורים שלי עם הנכס שלהם

גרתי בדירה 7 שנים בלי מזגן בסלון כי הם לא הסכימו להתקין והמזגן עלה מלא, ביום שיצאתי הדייר הראשון שנכנס רצה מזגן וקיבל, אבל שילם מחיר בהתאם.
&nbsp
מניסיוני, תכניס מזגן ויהיה לך הרבה יותר קל להשכיר את הנכס ובמחיר גבוה מזה שאתה מקבל היום, תחשוב האם אתה היית מוכן לגור בדירה בלי מזגן במדינתנו החמה.

אז כך.....

הם כבר בפנים . רוצים לתווך ארוך . האמא קפצה מיד רוצה 2 מזגנים .
הבת אמרה 2 מזגנים עולים גרושים . אני עניתי עולה יותר
חתמו יתקינו 2 מזגנים . יקוזז חודש שכירות ב2500 ש"ח
הסכם צריך לכבד . גם כאשר טועים .
אחרי טווח ארוך נחשוב . על התקנת מזגן לבאים אחרהם . הממוצע של דייר זה 10 שנים מגורים
אצלי בבית זה כך יש לי מזגן ענק בסלון ישן 2.5 כ"ס . כימעט ולא מופעל
רק כאשר הבת מגיע כי חם לה
אני יושב רק בחדרי הפרטי.ויש בו ציוד כמו מגבר סטראו 3 מגברים TV 50'
המון צ בחום 30 מעלות יש מד חום ולחות בחדר . רק מאוור פועל .אני רגיל לחום כעבדתי על גגות המון שנים . ב30 מעלות לא חם לי וזה לא מציק לי
נעים לי . עוד חודש כבר קריר בליילה

im mitzi

New member
מה שלך עושה נעים זה לא אומר שלאחרים נעים

גם אני ראיתי דירה שהבעל דירה אומר שנעים לו ושהוא לא צריך מזגן, אבל הדירה היתה חמה ולא היה נעים להיות בה גם לא בשעות הערב והוא רצה סכום מוגזם שהדירה שלו עדיין פנויה (כבר 9 חודשים).
&nbsp
נכס הוא השקעה בין אם אתה גר בו ובין אם אתה משכיר אותו, כשאתה משכיר אתה צריך להבין שיש דברים בסיסיים שכבעל דירה אתה צריך לעשות, כשוכרת אני יודעת שדירה זה השירות הכי יקר שאני משלמת עליו ולכן יהיו לי דרישות מבעל הדירה, בין אם זה להתקין מזגן או לתקן משהו שהתקלקל.

את לא דוגמה

יש אנשים שאומרים ."אני לא יקנה מימך יותר " הולך 1 באים 10
מיתוך 20 אנשים שבאים ליראות דירה . ימצא האחד שישכיר
לא לישכוח מזגן צורך חשמל והרבה .
אנשים מתקינים מזגן . ונפעילים אןתו לעיתים רחוקת . כאשר לוהט בחוץ
לא כול אחד יכול לשלם רק על חשמל 500 ש"ח לחודש . לא חודשיים החשבון .לחודש
כך כול מה שכתבת זו את . אבל יש כול מיני אנשים עם דרישות שונות . בקשר להרבה דברים . וימצא האחד שילך לפי הרואש שלי . כותב מינסיון בעסקים שלי

im mitzi

New member
יכול להיות שזו אני

אבל כמו שאמרת על כל 20 יגיע 1 שיהיה בראש שלך מבחינת הציוד או השירות שאתה נותן.
ואם האחד הזה לא בדיוק כוס התה שלך ולא יתן לך את הערבויות שאתה רוצה או לא יעמוד בדרישות שלך אז גם האחד הזה לא רלוונטי.
&nbsp
כמו שכבר אמרתי, דירה זה השירות הכי יקר שמשלמים עליו ובעל דירה צריך להבין שהוא צריך קצת להשקיע כדי לקבל את המחיר שהוא רוצה, אני לא אומרת שאתה כזה כי אני לא מכירה אותך או את הדירה המוצעת, אבל רוב בעלי הדירות דורשים את מחירי השכירות באיזור שלהם בלי להבין מה שאר הדירות מציעות, ובמקרה של דירה ישנה לא ממוזגת או בלי מעלית או חניה (לצורך הדוגמא) היא בהכרח לא שווה לדירה חדשה עם מרפסת שמש גדולה מזגנים בכל החדרים, קומה גבוהה עם מעלית וחניה, כי השירותים שמקבלים הם שונים.
&nbsp
אז אולי אני לא הדוגמא שאתה רוצה לשמוע, אבל אני בהחלט הדוגמא של ה20 שלא לקחו דירה בלי מזגן.

העורכי דין כותבים

שניתן ליתבוע אחרי הפינוי את השוכר על נזקים . אבל איך נדע לאן עבר לגור
הרי המיטרה לא תחפש אותו .
הייה לי שקט בשכירות 25 שנה של השכרות 2 דירות . מאיפו נפל לי השוכר הזה
שבת שלום

קלייטון.ש

Well-known member
השכרת דירה היא עסק מסוכן כמו כל השקעה

לפעמים מרוויחים לפעמים מפסידים. 25 שנה הרווחת אז עכשיו אולי תפסיד משהו.
אם יש לך מיליון ש"ח אתה יכול לשים אותו בנדל"ן ולהרוויח גם מעליית ערך הנכס וגם מהשכרה.
או אתה יכול לשים אותו בשוק ההון ולהרויח שם.
בשוק ההון אתה משקיע אתה יודע שיש סיכון ואתה יכול גם להפסיד.
אז למה בשוק הנדל"ן אתה רוצה רק להרויח?
נגיד שאתה משכיר דירה של מיליון ש"ח תמורת 60000 בשנה. תשואה 6%. תשואה פנטסטית כיום. אתה רוצה 6% לשנה בלי שום סיכון?

אני לא רוצה כלום

רק שואל על מנת להכין תרופה למכה . זה הכול
אני לא עובד כבר פנסיונר חי מהשכירות +ביטוח לאומי. אישתי ניפטרה מסרטן הלהלב .אחרי 50 שנה ביחד
בנתיים . הכול תקין . עד הודע חדשה .
תודה על היעוץ . נחכה כמה חודשים עד החורף . וניראה לאן נושבת הרוח

אגב בדירה גרים 2 מישפחות

על תייבת הדואר יש 2 שמות מישפה . של ההורים . ושם המישפחה של הבעל של הבת

קלייטון.ש

Well-known member
נו אז עזרת לשתי משפחות בישראל במקום רק לאחת

וכמו כן כמה שיש יותר מבוגרים בדירה ככה גדל הסיכוי שישיגו את הכסף לשכ"ד.
לטובתך העניין.

מה שכתבתה זה דבר ידוע

אבל זה לא מנחם אותי . שיש עסקים שליפעמים מפסידם. אני בעסקים מישנת 1960 . מעולם לא הייתי שכיר .
אומרים צרת רבים זה חציא נחמה . או נחמת טיפשים .
נקווה לטוב .

למעלה