פינוי מקום בזכרון אחרי ROOT

erezstr

New member
פינוי מקום בזכרון אחרי ROOT

שלום חברים יש לי LG OPTIMUS ONE של פלאפון, ביצעתי לו ROOT ואני רוצה לפנות לי מקום בזכרון ולהגביר את המהירות. הבנתי שניתן להתקין תוכנות לכרטיס (חוץ מאלה שהעברתי לפני ה- ROOT לכרטיס באמצעות APP2SD). אני לא ממש מצליח לראות איך מעבירים או איך מוחקים תוכנות שמגיעות צרובות ב- ROM. יש למשהו נסיון/פתרון לכך? תודה מראש ארז

erezstr

New member
הקפצה הקפצה הקפצה

איזה מהר ההודעה נעלמה בתחתית העמוד.......

כל מה שAPP2SD מעבירה מספיק

כל תוכנה אחרת עלולה לגרום לחוסר יציבות במכשיר, לכן גם לא מומלץ.

erezstr

New member
ומה קורה כשנגמר המקום?

הגעתי למצב שאני לא יכול להתקין עד שאני לא מוחק משהו אחר. האם יש דרך להתקין ישר לכרטיס ולא למכשיר? ממש עצוב.............

ronengeles

New member
בגדול יש עוד 2 דברים שאתה יכול לנסות

שאני מכיר לפחות.... 1. לפעול לפי המדריך הזה: http://androinica.com/2010/08/how-to-install-apps-to-the-sd-card-by-default-on-android-2-2-froyo/ הוא לא מדוייק לחלוטין, אבל ניתן להבין מה צריך לעשות. אחרי שאתה מבצע את הפעולה הזאת, תכנס שוב ל APP2SD. תוכל להעביר עוד אפליקציות ל SD. 2. להתקין רום חלופי שמאפשר להגדיר מחיצה בתוך ה SD שבעצם תהווה תוספת לזיכרון הפנימי (המכשיר יתייחס אליה כזיכרון פנימי לכל דבר, והדבר היחידי שיגביל אותך יהיה הגודל של ה SD בלבד). זה תקף בהנחה שיש רום כזה שמתאים למכשיר שלך ואתה מעוניין לעשות את זה (אם כן, אני אנסה לחפש לינק שמסביר מה צריך לעשות).

voguemaster

New member
כשנגמר המקום, נגמר המקום

המקום שמדובר עליו זה הזיכרון הפנוי במחיצת ה-SYSTEM של המערכת. את הגודל שלה אי אפשר לשנות וגם אם אתה מעביר חלקים של אפליקציות ל-SD, עדיין יש משהו שנשאר ב-SYSTEM. חייבים לפנות מקום, אין ברירה אחרת...

למעלה