פינוקקקק! רק לחברי הפורון הרשמי! תהנוווו נשמות אוהב JOJO
ד דובשנית וסוכרזית New member 15/10/09 #8 ואי איזה מהמם ממש כמו בובה! איך אתה עושה את זה מאמי? מהממתתתתת!
J jojo barbie style New member 15/10/09 #9 ואוו תודה כפרותת! תהנווו! דובשנית וסוכרזית - אני עושה את זה עם הניסיון שצברתי והתוכנות המהממות של ADOBE
ואוו תודה כפרותת! תהנווו! דובשנית וסוכרזית - אני עושה את זה עם הניסיון שצברתי והתוכנות המהממות של ADOBE
J jojo barbie style New member 15/10/09 #11 הסומק במקום גיברת ציונע! שיש קרחת את לא מאפרים רק את החלק שאתה רואה אלה גם את חלק מן הגולגולת כדי להתאים את כל הצבע של המייקאף להכל תבדוק תמונות של נשים עם קרחת! P:
הסומק במקום גיברת ציונע! שיש קרחת את לא מאפרים רק את החלק שאתה רואה אלה גם את חלק מן הגולגולת כדי להתאים את כל הצבע של המייקאף להכל תבדוק תמונות של נשים עם קרחת! P:
צ ציונעע New member 15/10/09 #13 לא מעניין איך מאפרים , מעניין מה אני חושב... מואהההההההההה אה מור ? חחחח
J jojo barbie style New member 15/10/09 #14 ולא מעניין מה אתה חושב מעניין איך עושים את זה נכון! מוווווווווווווואה! P:
א אביבשריקי New member 16/10/09 #18 ../images/Emo84.gif../images/Emo51.gif../images/Emo97.gif../images/Emo71.gif