פינוק דובדבן קר

פינוק דובדבן קר

ום שלישי פעמיים כי טוב, לא?
עם כזה פינוק הוא הכי טוב !
מעדן דובדבן שמנת קר וביתי ומשגע @
רוצו - המתכון עכשיו בבלוג ♥
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2489755

מעדן שמנת תות-דובדבן קר

מצרכים:

חצי סלסלת תות-שדה, חצויים

1 חבילת דובדבנים מוקפא (טרי קפוא)

1 מיכל שמנת מתוקה

שקית סוכר וניל

50 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

במעבד מזון או בלנדר,

להכניס את כל המרכיבים, בפולסים להפעיל את המעבד עד לקבלת מסה חלקה.

אני אוהבת את המרקם של הפירות קצת גס,

כדי להרגיש את הפרי בפה..

זהו, זה מוכן !!

אם לא רוצים שזה יהיה חלבי אפשר להחליף עם שמנת צמחית, או ריץ` פרווה,

או סויה או קרם קוקוס....מה שתבחרו הכל טעים !

רותי
 
למעלה