פינוק של בוקר...

magellanxxx

New member
פינוק של בוקר...

אז ישבנו אני ואישתי בערב בסלון, הילדים בחדרים, העלתי את האופציה שאצא מאוחר לעבודה היא לחשה לי שהיא במחזור אבל אמרה שאפשר לעשות דברים אחרים וחייכה אלי חיוך ממזרי...
הרגשתי את הזין שלי מתקשה, לקחתי את היד שלה ונתתי לה להרגיש, היא אמרה לי תתאפק... מחר בבוקר.
למחרת נשארתי לישון עד מאוחר, שמעתי אותה חוזרת הביתה, חיכתי במיטה, ערום, ועם זין זקוף, היא נכנסה בסערה לבושה רק בתחתונים ומיד קפצה עלי,
זה התחיל בנשיקה, תמיד מתחיל בנשיקה אבל לא פוצי מוצי אלא נשיקה של להט ותשוקה, החזקתי לה את השדיים היא מיד שלחה יד ואחזה בזין שלי,
רציתי למצוץ לה את השדיים אבל היא לא חיכתה וישר ירדה למטה והכניסה את הזין לפה, מצצה וליקקה, מעסה את הביצים,
אני בוער, חייב להרגיש אותה יותר, לטעום אותה לא יכול להתאפק, קמתי ורכנתי מעליה, החזקתי לה את התחת בשתי ידיים, זה מחרמן אותה, היא מכניסה את הזין יותר עמוק,
אני מרטיב אצבע ומעסה את החור של התחת שלה מרגיש איך הוא נהיה רפוי ומחליק את האצבע פנימה,
היא מתרוממת דוחפת אותי ואני שוב שוכב על הגב והיא יושבת זקופה בין הרגללים שלי, הזין שלי ביד שלה מסתכלת עלי ועושה לי ביד, מתכופפת מרטיבה את הזין ומכניסה אותו לפה, אני עוד רגע גומר...
בעבודה עד הצהריים לא ירד לי החיוך הטפשי מהפנים

Sharoman

New member
ישנן נשים שבזמן מחזור חרמניות עוד יותר מבימים רגילים

magellanxxx

New member
זה יותר עניין של נתינה

היא יודעת מה זה עושה לי, וכייף לה שטוב לי

Sharoman

New member

מקווה שאתה יודע להחזיר טובה :)

למעלה