פינית לא יודע איפה קראתי את זה, אבל הבנתי שבפינית אין זמן דיקדוקי עתיד. זה נכון?! איך?
ר רן פורסט New member 6/7/05 #1 פינית לא יודע איפה קראתי את זה, אבל הבנתי שבפינית אין זמן דיקדוקי עתיד. זה נכון?! איך?
L liatswe New member 7/7/05 #2 היי, רן ../images/Emo13.gif סתאם בלי קשר: אתמול בלילה הראו בתוכנית "היום שהיה" בערוץ 10 בשעה 11:00 את הקטע הגדול וההורס מצחוק שהעלית לפני כמה ימים! כל פעם שאני רואה את זה זה מצחיק אותי מחדש!
היי, רן ../images/Emo13.gif סתאם בלי קשר: אתמול בלילה הראו בתוכנית "היום שהיה" בערוץ 10 בשעה 11:00 את הקטע הגדול וההורס מצחוק שהעלית לפני כמה ימים! כל פעם שאני רואה את זה זה מצחיק אותי מחדש!
ר רן פורסט New member 7/7/05 #5 קבל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1264&msgid=55986996
ר רן פורסט New member 8/7/05 #8 ../images/Emo58.gif זה זרע שמבין פתאום שהוא תקוע בתחת של מישהו, בגלל פסטיבל ההומואים שמתחולל בחוץ
P p i n g o New member 8/7/05 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה יש לך עם ישבנים ודברים שנכנסים/נפלטים מהם? אפשר לפתוח קטגוריה בקישורי הפורום: "תחת סקנדיני".
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה יש לך עם ישבנים ודברים שנכנסים/נפלטים מהם? אפשר לפתוח קטגוריה בקישורי הפורום: "תחת סקנדיני".
P p i n g o New member 8/7/05 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif