פיני גרשון- האיש והקללות

roi cohen

New member
פיני גרשון- האיש והקללות

נו, חסידי גרשון יקרים, מה תגידו על ההצגה שאלילכם נתן במשחק נגד רעננה? אני אצטט את מה שהוא אמר: (למרות שבטח יעיפו אותי על זה): ``ל ך ת ז ד י י ן``, לעידו ברגמן, שהרחיק אותו, ובנוסף פיני סרב לצאת מהמגרש. על קללות אפילו בפורום אינטרנט מעיפים, אבל מסתבר שלאנשי מכבי יש פרבילגיות. אז בטח עכשיו אתם חושבים, באיזו זכות הוא מדבר כשיש לו מאמן כמו צביקה, שאמר את אותו הדבר לאלי סהר? אז התשובות שלי הן כאלה: צביקה היה אז מאמן מכבי, וכמו שאמרתי למכבי יש לגיטימציה. אלי סהר הוא לא שופט. וחשוב מכל צביקה עכשיו מאמן הפועל, ומה לעשות, הבנאדם השתנה. זה מעניין כשחושבים על זה- גם כשפיני היה בהפועל הוא היה חביב מאוד ואהוב על כולם, ועכשיו היוצרות התהפכו. בקיצור, פיני הוא איש שפל, נבזה, בדיוק כמו היו``ר המאפיונר שלו והמנהל הקוף שלו.

הכל טוב ויפה מר כהן

רק המחמאות שחלקת למזרחי ופאנן היו מיותרות. לפנחס אפשר לענות כלשונו, אך לפנאן ומזרחי שעם כל ההתנגדות שהם מעוררים בנו מעולם לא השתמשו במילים זולות, היית יכול קצת לוותר. תתפלא, אבל אני בטוחה שבענין הזה אתה חולק בדעה משותפת עם רועי מרום שניכם מגנים את הדברים. רק שבניגוד אליך ההתנגדות של רועי מרום נובעת מהסיבה שלטעמו פנחס התבטא בצורה עדינה מדי...

roy_mar

New member
מבלי להוריד מחומרת ביטוייו של

גרשון- המושחת היחיד הוא קליין, והשימפנזה היחיד הוא אוחיון.

אני הייתי שם

טוב אדון רועי כהן היקר, אני נכחתי ביד אליהו וגם קיללתי את השופט, ובצדק. השופטים שם החליטו שכדי שיהיה מעניין הם יהיו לטובת רעננה, ואני לא מתכוון לסתם שריקות, הם פסקו דברים ממש שטותיים לטובתם, לדוגמא אפסו שעון 24 בפאול, נתנו להם יותר ב8 שניות לעבור את החצי, אני מודה שהיו גם דברים לטובת מכבי שגם עליהם צעקתי וגם פיני ומוני צעקו, השופטים היו ממש דפוקים ושחכו לעיין בחוקת הכדורסל החדשה, פיני התעצבן שהם לא שורקים בגלל שהמטרה היא שהשחקנים יתאמנו והתוצאה לא חשובה, וכשרצו להרחיק אותו הוא אמר ובצדק שאין כזה דבר להרחיק מאמן ממשחק אימון כי המטרה של המשחק זה ללמוד את הקבוצה, ושאם הם רוצים להרחיק אותו אז המשחק יסתיים והם יקבלו פחות 10%

הילה*

New member
שיר קינה והללויה למעונים הקדושים

אוי,מכבי המקופחים והמסכנים!השופטים העדיפו את רעננה!(זה מאד תמוה בעיניי שמכבי ניצחה בשתיים הפרש). פיני קילל(בצורה מכוערת ביותר) דווקא בגלל שהתוצאה הייתה מאד חשובה לו. אם התוצאה כל-כך לא חשובה אז למה לקלל ככה את השופט? ועם כל הכבוד לזה שזהו רק משחק אימון,אם יש פאולים השופטים צריכים לשרוק. וזה שהם לא יכלו לזרוק את פיני ממשחק האימון באמת מקנה לו את הזכות לקלל בצורה ברברית כזאת?(אפילו בכדורגל לא תראה מישהו מקלל ככה. אם מישהו יקלל שם ככה הוא יורחק לכמה משחקים מיד!). אבל בכדורסל שלנו פיני יצא מהעניין עם איזו אזהרה קטנה או משהו בסגנון הזה. תגיד לי את האמת,אתה באמת חושב שיש לפיני את הזכות לקלל ככה? ואני כבר מכירה את הטכניקה הידועה של הספסל הצהוב. קופצים אחרי כל שריקה כמו חיות. לאחר דבר כזה נקר נתן למכבי את המשחק.בושה! שילמדו כבר להפסיד בכבוד!אף אחד לא היה יורד עליהם יותר מדי.כולם יודעים שנדב לא שיחק ושהאפמן נפצע. אבל לא! פיני חייב להתבטא ככה כי האגו לא נותן לו להפסיד לקבוצה ישראלית. אם הוא מתבטא ככה לפני שהעונה בכלל התחילה,מעניין לאיזה ביטויים הוא יגיע בהמשך.

אשכולון

New member
אחותי

אחותי דעי לך שהרחקת מאמן או שחקן במשחק אימון שווה להרחקה במשחק ליגה! אם השופטים מרחיקים מאמן או שחקן במשחק אימון אזי המורחק לא יכול להשתתף במשחק הליגה הקרוב למשחק האימון. (ההדגשה על ליגה). אני מניח שאם פיני לא הורחק אז כנראה יש יותר עשן מאש. ותדעי לך שכל אלה שטוענים שהם היו שם לא באמת היו. כדאי לחפש את הניפוחים של העניין אצל החברה של רעננה! וצתאמיני לי שאני יודע קצת יותר טוב מכל אלה שכתבו כאילו שהם היו שם!!!

אדון אשכולון

אתה לא מתבייש? להגיד שלא הייתי שם? מי לדעתך שידר בזמן אמת תוצאות לרשת שראיתי שכולכם נהנתם מהם???????????? ובבקשה גברת הילה גם דרוקר צעק על השופטים, השיפוט היה דפוק לגמריי, אבל דרוקר לא קיבל שני טכניים ומכבי כן, אז אמנם בחצי דקה האחרונה השופטים היו בעד מכבי אבל לפני זה רעננה קלעו ארבע מהקו וקיבלו כדור מהצד, אם למכבי הגיעו הטכניים אז גם לרעננה, ואני יודע מה היה שם, אז פשוט תדברו על דברים שאתם יותר מבינים בהם

אשכולון

New member
אחי

לרגע לא טענתי שאתה לא היית שם. ציינתי עובדה שלאחר פאול מאפסים את שעון הקליעה. זה חלק מחוקת הכדורסל ועל זה אף אחד לא יכול לבוא בטענות!

gil_e

New member
כמובן

אשכולון צודק ב100% לגבי זה. עידן - כמובן שכולם יודעים שהיית שם ועשיתם עבודה טובה. אבל תזכור שאתה אוהד מכבי ולכן לפעמים הרגשות לא נותנות לך לראות הכל בצורה אובייקטיבית. אני לא הייתי במקום אבל אם השופט הרחיק אז חייבים ללכת עם החלטתו.

אשכולון

New member
מאפסים שעון קליעה בפאול

חמוד, בכל מקרה בזמן שנשרקת עברה שעון הקליעה מתאפס!!!

הילה*

New member
זה לא נגמר בזה.

הייתה לפיני סיבה שפלה להתנהגות שלו. דבר ראשון-הוא העניק לנקר את ברכת מכבי האופיינית לה זוכה כל שופט חדש בליגה(ברכה שמשמועתה-``אל תתעסק איתנו השנה,כי אז הדברים לא ייגמרו בטוב!``). ולעיקר- מכבי עמדה להפסיד!(שאף אחד לא ינסה להכחיש!). רעננה הגיעה כבר לשיויון(יופי וולדמן!תמשיך ככה,תראה לכולם מה אתה שווה. גם במדי רעננה הוא יעשה למכבי צרות.איזה שחקן!). פיני נבהל,האגו המנופח שלו(כמו צלופח) לא הרשה לו להפסיד-ועוד לרעננה(שהוכיחה שהיא בנתה יופי של קבוצה!-שיהיה להם בהצלחה). אז מה הוא עשה? התחיל להבהיל את נקר המסכן שלא ידע מאיפה זה בא לו. מעניין שמאותו רגע השריקות היו חד-צדדיות לטובת הצהובים. אל תנסו להכחיש,עובדה היא ש``באופן פלאי`` מכבי ניצחה ב-2 הפרש. יופי של ניצחון! מזל טוב למכבי ששוב הוכיחה ממה היא באמת עשוייה!(מרפש ומבוץ). שתהיה לכולם שנה מוצלחת. מה אני אאחל לכם,תמשיכו ככה(שאלוהים ישמור אותנו מהביטואים של פנחס). ולפיני-אמא שלך מוסרת שהיא מתביישת בך.לא ככה היא חינכה אותך.

roy_ma

New member
יקירתי: הבוץ והרפש האמיתיים,

תרתי משמע בחורף, הם באזור י-ם. במיוחד זה שיוטח עליכם ביולב.

הילה*

New member
לא תמיד צריך לענות אם אין מה להגיד!

סייג לחוכמה שתיקה(ביטוי שללא ספק זר לך!).

roy_ma

New member
אני לא פחות חכם ממך. מה לעשות?

ובכלל- פתגמים זה העסק שלי בפורומים. ככתוב:``מים שאל- חלב נתנה``.

אשכולון

New member
תת תרבות

פיני ידוע כדמות ציורית ואני לא מצדיק קללות ו/או התבטאות חריפה נגד שופט ו/או כל בן אדם. אבל לכנות את מזרחי מאפיונר ואת מוני פאנן קוף זה תת תרבות !!!

roi cohen

New member
זכותי לקרוא למי שבא לי איך שבא לי

ואם אני חושב שהאחד מאפיונר והשני קוף, אז אני אגיד את זה.

gil_e

New member
רועי!

מה עובר עליך? זו לא רמה של התבטאות וגורמת לכך שלא מתייחסים לדברים שאתה אומר. באמת - אז אתה לא סובל את שניהם. אבל קוף? מאפיונר? הם לא עברו על שום חוק עד כמה שידוע לי. בסדר. יש אנשים שאני לא סובל. אבל למען הכבוד העצמי שלי, אני לא אכנה אותם כינויים כאלה.

gil_e

New member
רועי בוא נגזים

אז הוא התעצבן, קילל ואיבד את העשתונות. מזה עשית ממנו אדם שפל ונבזה? מפיני גרשון? בסדר. אז הוא מרגיש לפעמים ואולי אפילו שחצן... אבל הוא לא פושע!

למעלה