פיני גרשון פוטר מאולימפיאקוס.

Thierry Henry

New member
פיני גרשון פוטר מאולימפיאקוס.

ועכשיו מתבקשת השאלה, צריך לחזור למכבי או לא?

trigotrigo

New member
לא. לפחות לא עכשיו.

צביקה מקדם את מכבי יפה. עם פיני היו עונות יפות מאוד, ללא ספק, אבל אי אפשר להידבק רק לפיני. צריך דינמיקה, חידוש.

Maccabi1189

New member
למה שיחזור?

חח איזה שאלה מוזרה.. אין סיבה שיחזור, מכבי עם צביקה כרגע והולך טוב , מה צריך להחליף עכשיו? אם צביקה ילך אז בסדר, פיני המועמד הכי ראוי. אבל חבל שלא הצליח, אני אוהב אותו

אבי83808

New member
כרגע לא

שצביקה ילך הביתה האפשרות המועדפת תהיה פיני. נ.ב. פיטרו את פיני בגלל כל ההפסדים של אולמפיקוס?

לא. ממש לא בגלל ההפסדים.

פיטרו אותו בגלל שהחליפה שלו לא תואמת למכנסיים. וגם בגלל שיש לו שיער לבן.

TheRasmus

New member
זה ברור שהוא יחזור למכבי על ארבע

כנראה שהוא לא מספיק טוב ל"אתגרים בחו"ל" כהגדרתו. מעניין אם גם הפעם הוא ידבר על פרישה מאימון..

השאלה לא ריאלית כרגע כי מכבי מצליחה

אך פרט לגביע אירופה שאז אין מצב להזיז את שרף, אז אני מחכה בכליון עיניים לפיני. הוא תפור על מכבי!

יו45

New member
הלוואי

בחמשת השנים האחרונות בצהוב הוא הוביל את הקבוצה לחמישה גמרים אירופים, 3 מתוכם הסתיימו בחגיגות המוניות בפארק הירקון. לא הייתי מתנגד לסיבוב נוסף. שצביקה יחזור לעמדת המנכ``ל, פיני לאימון, נשאיר את פייזר, ניקולה, באטיסטה מוריס ואליהו כמצבת גבוהים אימתנית. את הלפרין ובורשטיין כישראלים הבכירים כספי גארסיה שארפ ובלות` יעשו את העבודה מהספסל וכל מה שיצטרכו להביא זה רכז ברמה גבוהה ויש לנו קבוצה שהיא פיבוריטית לפינל פור.

לא חכמה גדולה,

כשיש לך שחקנים כמו שאראס, באסטון, ואנת`וני פארקר אפי` אם אתה עודד קטש אתה מביא בהליכה את הקבוצה לפיינל פור.

יו45

New member
אבל לא מביא 3 אליפויות אירופה

להביא 3 אליפויות אירופה זה הישג עצום עם כל הרכב שהוא.

יו45

New member
טל בורשטיין תמיד היה משהו לא מוגדר

הוא והלפרין יתפסו את שתי עמדות הגארד (2,3 למען האמת אין הבדל גדול בין העמדות אבל שיהיה) יבוא רכז בכיר ומהספסל יעלו גארסיה, בלות`, כספי,ושארפ(שכולם... 2,3 ...) הבעיה היא בעמדת הרכז שאין לך אף מחליף טיבעי, אבל מכיוון שגם טל וגם יותם יכולים לרכז משחק אפשר לחיות עם זה.

למעלה