פינס לא מחדש לאף אחד

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
פינס לא מחדש לאף אחד

עם כל הכבוד לאופיר פינס - אדם יקר וחבר כנסת, אחד מבין הטובים. הוא לא מחדש לאף אחד בעיר הזו, לא לי, לא לך ולא לכל הפולטיקאים שבעמדת המתנה. סימה נמיר היתה בפוליטיקה ותשאר בפוליטיקה. ויש לה הרבה מנדטים מהתושבים. האם לא בזכותה גבי קדוש ניצח בבחירות האחרונות? ואני בטוחה שהיא עשויה לקחת במירוץ, או לפחות להיות בין המובילים. ומאיר יצחק הלוי -כולם יודעים שהוא ירוץ שוב ויציג מועמדות כראש עיר. נדמה לי, ותקן אותי אם אני טועה, שהוא כל הזמן בעמדת המתנה. הוא רק מייחל ליום הבחירות, השאלה מי יתמודד מולו, ומי שבין חברי סיעתו ילך איתו או שמא יתמודד מולו. חוץ מזה - לא נראה לי שיש סיכוי שמאיר יצחק הלוי וסימה נמיר ילכו ביחד יד ביד, אולי יותר נכון לומר, שהם ילכו ראש בראש. ותקן אותי עם אני טועה!

פינס זה גם פין וגם אס ../images/Emo95.gif

פינס הוא יהיה האחרון שיקבור את מפלגת האבודה.

poza

New member
פינס הוא גדול ומעל כולנו

לידיעתך, אופיר פינס הוא אחד מחברי הכנסת הטובים ביותר שהיו אי פעם בכנסת. היום, אם אני לא טועה, הוא מחזיק בתואר יושב ראש ועדת חוק, חוקה ומשפט, ולזכותו יש לזקוף הרבה מאוד מהלכים טובים ומעניינים. נראה לי שפינס, על פי מה שכתב אמיר איבגי בחדשות של האתר, הציע למאיר יצחק הלוי ולסימה נמיר להתמודד מטעם מפלגת העבודה, לא סתם. הוא לא טיפש ובטח יש לו סיבה. ואם הוא באמת הציע לאהובה לוי לרוץ, זה רק מוכיח שהוא חכם ומעריך גם נשים.

פין ואס הוא סתם מלחך פינכה ורק../images/Emo93.gif

לאחרונה בכנסת ככה פורסם בעיתונים שהוא סוגר את הכנסת בגלל שהצבעה שלו לא התקבלה ממש מבין גול בדמוקרטיה.

למעלה