פינקפלוידותרום...

meandmeandme

New member
פינקפלוידותרום...

מי לפי דעתכם הוא הבן אדם שלא היה חבר בלהקה אך תרם לה בצורה חשובה יותר משאר האנשים? אני אישית חושב שתחום המוסיקלי זה ללא ספק יהיה בוב אזרין, זהו הבן אדם שתי טיוח בין רוג´ר לגילמור בשנים שהיו בינהם סיבוכים. אדם שטם המון יצירתיות וכשרון לחומה ושעזר לגילמור לשמור על פינק פלויד גם אחרי שרוג´ר עזב. אזרין ליוה את פינק פלויד מתחילת שנות השבעים, הוא היה מבקר באולפנים ונותן דעות. הוא היה שותף עיקרי מאוד בחומה ובכל מה שבא אחריה. בהחלט אדם שתרם כמות נכבדת לתופעה בשם "פינק פלויד". אני חושב שגם חשוב לציין את סטורם טסג´רסון וחבריו בהיפגנוסיס. חברת היפגנוסוס עיצבה כמעט את כל האומנות בדיסקים של פינק פלויד, מלבד החומה, החתך הסופי, והחלילן, והפכה את הפינק פלויד לעניין חזותי ולא רק וקאלי. אז מחיאות כפיים לבוב ולסטורם ולכל מי שאתם הולכים לציין בהמשך.

malolds

New member
לפי דעתי סיד בארט.

אי אפשר להגיד ממש שסיד היה בלהקה... הוא היה חצי חי בכלל. אז לפי דעתי בלי סיד בארט, בלי הכשלון שלו של הסמים והכל, לא היה פינק פלויד כמו שאנחנו מכירים אותם. דבר ראשון לא היה Wish you were here, מכיון שכל הקונספט של האלבום הוא עליו, כמו כן, Dark side of the moon, לא היה מכייון שגם בו היו מספר שירים עליו, וגם אם האלבום היה קיים, אז ההשפעות של סיד על האלבום לא היו קיימות והיה ספק אם הוא היה מצליח. ם שתי האלבומים הנ"ל לא היו קיימים אז ספק אם פינק פלויד הייתה מגיעה להמונים שאינם חובבי רוק פרןגרסיבי, ולא הייתה להם הזדמנות ממשית להכיר את פינק פלויד, אז פינק פלויד לא היו ממלאים איצטדיונים וכל הרעיון של החומה("את ההופעה הבאה שלי אני יעשה מבתוך חומה") לא היה קיים ופינק פלויד היו להקה נשכחת בזמן.

meandmeandme

New member
לפי דעתי זה טעות

לפי דעתי זו טעות לא להחשיב את סיד כחבר בפינק פלויד. אני בתוך שהוא נעלב קשות. סיד הוא אכן אדם שטרם בצורה מסיבית לפינק פלויד אך הוא לא היה מחוץ ללהקה. סיד הקים את הלקה, סיד הביא להצלחה הראשונה שלה, סיד זה בעצם פינק פלויד. אתה לא יכול להגיד שסיד לא היה בפינק פלויד. כאילו, אתה יכול, אבל זה טעות
.

malolds

New member
../images/Emo39.gif לא הבנת אותי ../images/Emo39.gif

התכוונתי לכך שגם אחרי שהוא יצא הוא השפיע. ואחרי שהוא צא, טכנית הוא כבר לא היה חלק מהלהקה

meandmeandme

New member
אההה...

עכשיו הבנתי... ת´אמת... אתה צודק. בלי סיד לא היה ויש... אבל עדיין... כאילו... לא יודע... לא הייתי אומר שהוא תרם הכי הרבה.

michal optimit

New member
סיד היה חבר בלהקה.

אתה צודק בקטע שהוא תרם המון. אבל הוא היה חלק מפינק פלויד ולא איזה בחוצניק שתרם

orbiti

New member
רון גיסין!

המלחין העיקרי של הסוויטה המרכזית באטום הארט מאת´ר (נכון שהשם הזה נשמע ממש פטתי בתרגום לעברית?).

meandmeandme

New member
אבל תחשוב על זה

חוץ מאטום הארט ג´סין בקושי היה מעורב בפינק פלויד. עם כל הכבוד לעבודה המדהימה שהוא עשה על אטום הארט הוא לא טרם המון המקומות אחרים.

orbiti

New member
אבל אזרין

היה מעורב באחד הפרוייקטים הפחות טובים של פינק פלויד, והאלבום שמבחינתי סימן את סוף הקיום של הלהקה - החומה. מצד שני, הוא הלחין את אחד הקטעים היחידים שאני באמת אוהב מהאלבום הזה - המשפט.

Yael Floyd

New member
מסכימה לגמרי. בוב אזרין....

וזו טעות ענקית להגיד שסיד לא היה בלהקה, כי סיד היה ה-להקה, עד שפרש ורוג´ר תפס את מקומו.

malolds

New member
../images/Emo1.gif "פרש" ../images/Emo1.gif

"פרש", הוא לא פרש, הוא פשוט לא הוזמן יותר להופעות וחזרות.

למעלה