פינק ו.... דידו הולכות לשיר ביחד בטקס ה- mtv באירופהההההההההה
J j u s t a g i r l17 New member 12/10/03 #1 פינק ו....../images/Emo34.gif דידו הולכות לשיר ביחד בטקס ה- mtv באירופהההההההההה
Y yanivtr New member 12/10/03 #2 ../images/Emo12.gifאת בטוחה??? לדעתי פשוט אין מצב זה כ"כ לא הגיוני... יש להם שני סגנונות שונים לגמרי. אני לא מאמין שהם ישירו ביחד...
../images/Emo12.gifאת בטוחה??? לדעתי פשוט אין מצב זה כ"כ לא הגיוני... יש להם שני סגנונות שונים לגמרי. אני לא מאמין שהם ישירו ביחד...
J j u s t a g i r l17 New member 12/10/03 #3 ../images/Emo34.gifבטוחה ב-99.8% תיכנס לאתר -my pink game לחדשות שם ותראההההה אני די בטוחה שהבנתי נכון אבל... זאת אני אז יש מצב שטעיתי חחחח
../images/Emo34.gifבטוחה ב-99.8% תיכנס לאתר -my pink game לחדשות שם ותראההההה אני די בטוחה שהבנתי נכון אבל... זאת אני אז יש מצב שטעיתי חחחח
M Ma E New member 13/10/03 #5 מגנייב.. אפרופו טקס MTV הטקס הקודם שהיא שרה את Feel good time אז למי יש את ההופעה במחשב? כי יש לי אותה וחצי מהקליפ התמונה לא זזה בכלל
מגנייב.. אפרופו טקס MTV הטקס הקודם שהיא שרה את Feel good time אז למי יש את ההופעה במחשב? כי יש לי אותה וחצי מהקליפ התמונה לא זזה בכלל
M Ma E New member 13/10/03 #6 ומי שרוצה יש לי את החדש גם בקליפ וגם בהופעה בטופ אוף דה פופס אז באי סי קיו אני ישלח לכם ותשלחו לי גם
M Ma E New member 15/10/03 #7 תענוווווו ליייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif