פינק פלוידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

Rill G

New member
פינק פלוידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

היי אנשים אני חובבת פינק פלויד אבל רק נחשפתי לדרק סייד אחלה אחלה דיסק פשוט אפשר לשמוע אותו אין סוף פעמים .... אם למישו יש המלצות תמליצו....

שלום Rill G ../images/Emo24.gif

וברוך בואך לפורום. אני ממליצה על כל האלבומים של הפלויד. אין להם אלבום אחד שהוא ממש גרוע - אבל כל אחד מהם שונה מאוד מהאחר. ככלות הכל, הם קיימים כבר 40 שנה, והאלבומים שהוציאו היו מקבילים להתבגרותם (והזדקנותם). אם אהבת את DSOTM, אז צודק קרייזי שהמליץ על האלבום שלפניו - Meddle או זה שמיד אחריו - Wish You Were Here, כי המעבר לא יהיה חד מדי. לאחר מכן, את יכולה להחליט עפ"י טעמך לאן להמשיך. ונשמח אם תכתבי את התרשמויותיך כאן בפורום.

thezanani

New member
../images/Emo24.gif

אנחנו חמודים,אנחנו אוהבים,אנחנו קומוניסטים ואנחנו ננננשמות. אנחנו פורום פינק פלויד! תקני,ומיידית את wish you were here.

snunit5

New member
WYWH קצת קשה לעיכול

עבור מי שפ"פ חדש לו ? עדיף משהו יותר קל לעיכול. הייתי ממליץ על החומה, קצת יותר "רוקי" וקצת פחות "פינק פלוידי" תהני. הגעת למוזיקה הנכונה שתסדר לך את הראש FOR LIFE

snunit5

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ראש מסודר

הוא ראש ....הכי מבולגן שאפשר

Freaky Styley

New member
שלומות

פורום פינק פלויד! שמי רועי..ואני אוהב מאוד את פינק פלויד.. יש לי רק את דה וול, והוא בין הדיסקים הטובים ביותר ששמעתי עד היום! אממ...טוב אין לי עוד מה לכתוב לכם.. מקווה שנחמד פה אה! אני צריך המלצה לאלבום לקנות...איזה הכי טוב? תודה.

שלום רועי

וברוך בואך לפורום. כל האלבומים של הפלויד טובים - הם רק שונים מאוד זה מזה. לכן, קשה להמליץ על אחד.

Freaky Styley

New member
המליצו לי על

The Dark Side of The Moon או Wish You Were Here אתה יכול להגיד לי מי מבינהם יותר טוב? אה וסליחה שכתבתי את זה בתגובה במקום לפתוח שירשור...טעות..

אין בעיה...

שניהם מצויינים. המפורסם מביניהם הוא Dark Side of the Moon כאשר Wish You Were Here בא אחריו. מבחינת ההתפתחות הרעיונית של הלהקה, WYWH הוא גם המאוחר, אם כי האופי של שני האלבומים שונה מאוד. נסה את DSOTM, ותראה. (ואת השרשור אני עשיתי, ע"מ לצרף הודעות באותו נושא, כך שאתה לא צריך להתנצל).

למעלה