פינק פלויד בבגרות...

edlessme

New member
פינק פלויד בבגרות...

אהלן! הייתה לי היום בגרות בחיבור ונחשו על מי כתבתי? כן כן, על היצירות המחאטיות של פ"פ... (הנושא היה מחאה באומנות..) עוד מישהוא עשה ככה?

FloyDviR

New member
גם לי היה היום בגרות !!

וראיתי את המחאה (שאלה 6) ... וחשבתי לכתוב על פינק פלויד אבל בסוף שאלה 4 (הרחבת מקצועות הומניים לעומת ריאליסטים) היה לי יותר קל לכתוב על זה....
הלך סבבבבבה למי שמתעניין

Jam Head

New member
איזה שיר של פלויד חברת ?

אני דווקא בחרתי בנושא 3 - תרבות הצריכה. יצא לא רע אני חושב.

edlessme

New member
חשבתי גם על תרבות הצריכה...

אבל אמרתי לאאא.. כמה אפשר... וארבע.. לא יודע.. היה ניראה מאוס כזה... בהתחלה כתבתי על וויש, החומה, ואנימלס, אבל אז גיליתי שכתבתי 5 עמודים (לאלה שעוד לא עשו בגרות, תירגעו, זה כמו לכתוב 2 עמודי פוליו רגילים...) אז קיצרתי את זה לאנימלס והחומה... יצא לי דיי מגעיל.. אבל פאק איט... זה רק חיבור..

Jam Head

New member
חמישה עמודים ?

אני כתבתי שלושה מלאים (ואני בד"כ כותב הרבה ) ככה שנראה לי כתבת די הרבה. ולמה עשית על כמה ? לא היו אמורים לבחור יצירה אחת ?

../images/Emo50.gif לכל הנבחנים! ../images/Emo57.gif

אל תדאגו, יהיה בסדר... נחמד לראות שאנשים משתמשים בדוגמאות של הפלויד בבחינה...
אני לא זוכרת מה היה הנושא בחיבור כשעשיתי בגרות. אני רק זוכרת שכל הכיתה שלי קבלה ציון 70.... כל 40 התלמידים בכיתה, אותו ציון עגול בדיוק... הממממ.... בכל מקרה, זה לא הצליח למנוע ממני לחרבש לעצמי את החיים בצורה רצינית, אחר כך.

edlessme

New member
הטיוטה הייתה חמש...

אבל אז קיצרתי לשלוש וקצת... לא.. הניסוח היה: בחר יצירה (אחת או יותר) והבא את המשהוא המחאתיים בה... ועוד כל מיני שטויות.. בכל אופן.. לא היה הגבלה על המיספר..

FloyDviR

New member
חמישה עמודים?! וואוו...

יצא לי 2 וחצי בערך... והיו לי התלבטויות בין תרבות הצריכה לבין נושא 4... אבל בסוף ב4 הלך לי יותר טוב... ותודה ציף

N a V e

New member
גם אני כתבתי על מחאה באומנות-החומה

יצא לי 4 וחצי עמודים וציון המגן שלי 97,כל פעם שאני כותב על מוזיקה המורה מתלהבת

edlessme

New member
חחח.. לי יש 77 מגן...

מורה מירשעת שאפילו מודה שהיא שונאת אותי...

noosh

New member
הו, זה היה נושא נפלא

אפילו לא טרחתי לבדוק מה שאר הנושאים בהתחלה חשבתי לכתוב על דילן, אח"כ גם שקלתי את פינק פלויד והמחאה נגד תעשיית המוזיקה (בעיקר ב-"וויש"), אבל אז החלטתי שבתור תלמידת אמנות מן הראוי שאכתוב על יצירות אמנות, עליהם באמת יהיה לי מה לפרט, וכתבתי על "השלושה במאי" ועל "מות מארה"... אה, ויצא לי 6 עמודים :S:S

למעלה