פינק פלויד בגלגל"צ

פינק פלויד בגלגל"צ ../images/Emo66.gif

אחרי שיצא לי כמה פעמים לשמוע את וויש יו וור היר (בקרסא די מקוצרת) היה היום לפני החדשות של שש את shine on you crazy diamond. אני שומעת לתומי את השיר שאני הכי אוהבת בזמן האחרון, "לא בא לי לשמוע" של הדורבנים, ואז מתחילה המוזיקה של שיין. אני אומרת לעצמי בגלגל"צ
שיר כזה ארוך
ואז אמרה השדרנית, אם אני לא טועה יערה לייבוביץ' קלטר "שנסיים את השעה עם יצרית המופת של פינק פלויד shine on you crazy diamond . ולמה אני מספרת לכם את זה
כי- התחיל השיר ובלה בלה, עברו איזה שש דקות, ואני מחכה לשמוע את המילים הנהדרות של השיר, וגלגל"צ כהרגלם מקצרים את פינק פלויד לטובת תשדירים של משרד התחבורה. הרסו לי את השיר

זה עוד כלום

המוזיקה היא החלק הטוב שם - על המילים עוד איכשהו אפשר לוותר. אבל תארי לעצמך מה זה לשמוע את another brick in the wall pt. 2 בלי הסולו הנהדר בסוף? שונא גלגל"צ מה שכן, פעם יצא לי לשמוע את comfortably numb עד הסוף שם. יש אלוהים.

adiville

New member
אה, זה הם עושים באופן קבוע... ../images/Emo46.gif

אבל ייאמר לזכותם שהם תמיד שמים בהתחלה את the happiest days of our lives....

egg

New member
גם פינק פלויד עצמם

עשו את זה. באוסף האחרון מופיע שיין און עם חלקים 1 עד 7 בלבד... הורידו את 8+9... אבל ככה זה ברדיו, כשהם כבר שמים שירים טובים מתפתחות אצלם רגשות אשם כלפי הנוער המסכן שצריך להאזין למוזיקת איכות... אז חותכים את הסולו בסוף ABITW 2. את המילים הרי כולם מכירים...

rainbow demon

New member
פינקפלויד לא הורידו את השירה

הם הורידו את סוף היצירה כדי שזה יתחבר (פחות או יותר) לשיר הבא באוסף

למעלה