פינק פלויד בידיעות

edlessme

New member
פינק פלויד בידיעות

חחח.. איזה כתבה מעפנה... כתבו במוסף לשבת על "הרגעים הפרועים ברוקנרול"... איזה שטויות.. הם לא הצליחו למצוא משהוא יותר טוב לכתוב על פ"פ מאשר הסמים של בארט... טוב נו... לפחות יש כתבה מעניינת על נשים בשנות ה30+... (אהמאהםאהם ציף אהם אהם...)

edlessme

New member
voula madmouselle

"ב67' התפרסמה הפ"פ כלהקה הפסיכודלית הכי מעניינת בבריטניה. היוצר המרכזי בלהקה, סיד בארט, כתב כמה מהשירים הטובים של התקופה, אבל הגזים קצת עם האל-אס-די עד שלא יכול היה יותר לתפקד על הבמה. כשהוא בוהה באוויר ומנותק, נאלצו חבריו להחליפו (בחברו הטוב דייב גילמור)באותם ימים נהנה בארט במיוחד לקחת את האל-אס-די על הבוקר אבל העדיף שלא להמריא לבד, ולכן נתן קצת לחתולים של השכן."

נשמע לי כמו ה"רשימה" שהיתה ב-Q

לא מזמן, וכללה קטע דומה. מה הכותרת של הקטע בידיעות? ומי חתום עליו?

melancholy man

New member
ארי קטורזה

כתב על "25 הרגעים הפרועים בתולדות הרוק" כנראה בשביל להפוך את הרוק ליותר איזוטרי ממה שהוא במילא במקומתנו. זה הכל במסגרת ציון "50 שנה לרוק" שמישהו החליט שקורה עכשיו משום מה.

זה קורה עכשיו, בגלל שבדיוק לפני

חמישים שנה אלביס פרסלי נכנס לאולפן הקלטות להקליט את הדיסק הראשון שלו. וזה בהתעלמות גמורה שעם כמה שהוא היה חשוב להתפתחות הרוק, אלביס ממש לא היה המתחיל שלה בשום מובן

זה נשמע לי כמו גימיק של חברות

התקליטים, ע"מ לנצל את התאריך להגדלת המכירות. קצת יותר קשה לשווק את החגיגות עם התאריך האמיתי (איפשהו בסוף שנות הארבעים/תחילת שנות החמישים), משום שהאמנים שהתחילו את הרוק'נ'רול היו שחורים. אמן לבן - אלביס - מהווה poster boy טוב יותר למכירות.

brotos

New member
לי אף לא היו בעיות איתך

אבל פשוט יש הומור שבני 14 פריק-וואנביז לא יכולים להבין, ובגלל התיסכול שבחוסר ההבנה חוסמים אותך. אתה דווקא מלך, והגיע הזמן להשלים, לא?

אני מבינה ששניכם מכירים זא"ז

ולכן מזכירה לכם (א) את האפשרות לשלוח מסרים פרטיים ו-(ב) את תקנון הפורום, ובמיוחד סעיף 5 שבו.

edlessme

New member
תשמע דוד, אתה פשוט מתנהג כמו אידיוט

והמתנהג כמו זה רק בשביל שציף לא תמחק את ההודעה... עשה טובה, אל תבקר בנאדם בגלל הגיל שלו כשאתה מתנהג כמו ילד בן שבע...

אם כך, ננצל את דמיונכם הפורה

איך הייתם גורמים לפלוידים להתאחד? (בהנחה, כמובן, שזה דבר רצוי). למי מהם הייתם נותנים לנגן באיזה כלי? איפה הם היו מופיעים? איזו תאורה/תפאורה הם היו משתמשים? אילו אורחים היו באים להופיע אתם? והכי חשוב: מה הם היו מנגנים?

בינג

New member
קשה

טוב, היו עושים להם הפתעה ומזמינים את כולם להופעה שהם לא ידעו שכל אחד אחר מחברי הלהקה היה מוזמן, ופשוט היו חייבים להשלים בגלל כל הקהל
די אילוץ אבל WHATEVER... כל אחד היה מנגן בכלי שלו
הם היו מופיעים בארץ בגני יהושוע, פארק הירקון ת"א... הם היו שמים על הבמה את שני הסלים של Devision Bell כי זה פשוט ענק וברקע מסך שחור ענק עם הסמל של Dark Side Of The Moon ... על הרצפה היה את הלבנים של החומה וכתוב עליה PINK FLOYD והמושבים (כן כן, הופסיפו לשם מושבים בשביל ההופעה) היה מלא מיטות כמו האלבום Delicate Sound Of Thunder! דווקא לא הייתי רוצה אורחים או זמרות ליווי (למרות שזה מוסיף והמון) הייתי רוצה הופעה נטו כזאת... מה היו מנגנים?? אולי פשוט את כל השירים לפי סדר ה-A-B או לפי סדר צאת האלבומים... אז כן, הקהל היה מתחרפן (רק חלק) והרמקולים היו נשרפים, ואולי אחד מחברי הלהקה היה מקבל שבץ (חס וחחלילה...זה קרה לסמצתופף של REM באמצע הופעה ב95...) אבל בכל זאת היתה אחלה הופעה! כמובן שכל זה היה מצולם לDVD רשמי של הלהקה והיה נמכר בכמה מאות של דולרים... אולי בהופעה הזאת אני הייתי הכי קטן אבל למי זה מפריע ?| נשמע לא הגיוני???? תסתכלו על השעה ותבינו מה השעות האלה עושות לבנאדם...
(מצטער על כל השגיאות כתיב שבטח היו לי...)

brotos

New member
ככה יתאחדו פינק פלויד

אז ככה, אם פינק פלויד מתאחדים, אז זה יהיה ביחד עם סיד בארט. ואיך גורמים להם להתאחד? מי יודע, אולי נציע להם הצעה שאי אפשר לסרב לה: הופעה באירוויזיון! מי יסרב להצעה כזאת ?! (כולם, אולי?). לא, אבל הדרך הריאלית ביותר לגרום לאיחוד, היא לגרום לכך שלא יהיה להם כסף. ברגע שלא יהיה לווטרס כסף, אז הוא ישכח שהוא רב עם מישהו, ישכח את העקרנות. הוא פשוט ילך לבית של גילמור, ידפוק על הדלת, ויגיד לו בחופזה: "היום, בשעה 16:00, אצלי בבית, מקליטים אלבום חדש. אה, וסליחה שהרסתי לך את החיים. ביי". גילמור ההמום יתקשר לבארט, ויגיד לו שעושים אלבום חדש. בארט יגיד לו שקצת קשה לו, כי הוא לא שפוי, וכאלה, אבל הוא יגיע בכל אופן, כי הוא אוהב את התה של ווטרס. וככה תיפגש החבורה, ותקליט אלבום שיהפך לאלבום מושמץ עד מאוד ע"י המבקרים, אך אהוב על המעריצים, בגלל שהוא כזה גרוע, מה שהופך אותו לחמוד כזה, שכולם אוהבים. מי ינגן על איזה כלים? ככה: ווטרס- גיטרה חשמלית מדוסטרשת, כראוי לאופיו. גילמור- גיטרה קלאסית, שתיעלם ברעש הגיטרה החשמלית. בארט- הוא יהיה הדי-ג'יי מאחורה, שיעשה כאלה סיבובים עם תקליטים. רייט- פסנתר. צחוק-צחוק, אבל פירמה זה פירמה. מייסון- דרבוקה. סתם כי זה כלי טיפשי. ואיפה הם יופיעו? נו, איזו שאלה?! ב"ריח מנטה" בערוץ 33.

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif

"יגיע בכל מקרה כי הוא אוהב את התה של ווטרס" אהבתי!

למעלה