meandmeandme
New member
פינק פלויד בסימפוניה
אתמול יצא לי להיות בtower records ונתקלתי בדיסק על שם: The Music of Pink Floyd: played by the royal philarmonic orchestra עכשיו זה דיסק שבחיים לא שמעתי עליו ובחיים לא ראיתי אותו באף מקום. לא קניתי למרות שזה נורא סיקרן אותי כי לא ממש היה לי כסף לזה אבל אם מישהו שמע על זה או שמע את זה או שיש לו עוד פרטים על זה, יהיה נורא נחמד לקבל. מה שעוד יותר מוזר לי זה שחיפשתי את זה עכשיו ומצאתי את זה רק באמזון בגרמנית אבל זה לא מה שהפתיע אותי, מה שהפתיע אותי זה שמצאתי דיסק אחר לגמרי אם בדיוק אותו רשימת שירים ובדיוק אותו קרדיטים חוץ מתאריך הקלטה שונה. ושם שהיה: Orchestral Maneuvers: The Music Of Pink Floyd
וזה לא הכול! אחרי שקצת שוטטתי שם בין האתרים מצאתי עוד אחד! הפעם עם רשימת שירים שונה במקצת וקרדיטים שונים לגמרי. הדיסק הזה, לעומת קודמיו, קיבל ציונים מאוד גבוהים מצד הקונים ומבקרי המוזיקה כאחד. לזה קראו: Us and Them: Symphonic Pink Floyd לאט לאט התחלטי להבין שכל הדיסקים האלה (ועוד הרבה שמצאתי של להקות אחרות כמו לד זפלין, ג´נסיס וכו...) זה פשוט שירים של אותה להקה, שבדרך כלל יש לה מוסיקה קצת יותר מורכבת מהנורמה, מבוצעים על ידי סימפוניות שונות בתאריכים שונים. בכל זאת אם יש לכם מידע או הערות או ביקורות על אחד משלושת הדיסקים האלה יהיה נחמד מאוד אם תפרסמו.
אתמול יצא לי להיות בtower records ונתקלתי בדיסק על שם: The Music of Pink Floyd: played by the royal philarmonic orchestra עכשיו זה דיסק שבחיים לא שמעתי עליו ובחיים לא ראיתי אותו באף מקום. לא קניתי למרות שזה נורא סיקרן אותי כי לא ממש היה לי כסף לזה אבל אם מישהו שמע על זה או שמע את זה או שיש לו עוד פרטים על זה, יהיה נורא נחמד לקבל. מה שעוד יותר מוזר לי זה שחיפשתי את זה עכשיו ומצאתי את זה רק באמזון בגרמנית אבל זה לא מה שהפתיע אותי, מה שהפתיע אותי זה שמצאתי דיסק אחר לגמרי אם בדיוק אותו רשימת שירים ובדיוק אותו קרדיטים חוץ מתאריך הקלטה שונה. ושם שהיה: Orchestral Maneuvers: The Music Of Pink Floyd