פינק פלויד האוסטרלים

פינק פלויד האוסטרלים

בתחילת החודש הבא אני נוסע ללונדון וגיליתי שהלהקה פינק פלויד האוסטרלים (שזו בטח להקת קאברים) מופיע שם בתאריכים שאני נמצא. האם כדאי לי ללכת לשם, גם אם הם רק קאברים, או שכדאי לי לנסות משהו אחר? הם שווים משהו? תודה.

The Walrus

New member
שווה ללכת

הם נחשבים ללהקת הקאברים הטובה בעולם. הם מופיעים באלברט הול ובכל מיני מקומות כאלה. הם אפילו הופיעו ביומולדת של דייויד גילמור!!

רק קאברים

ההופעה שלהם מושקעת מאוד, כולל שחזור התאורה והאפקטים של הפלויד. אבל זה לא הדבר האמיתי.

The Walrus

New member
נכון שהם רק קאברים

אבל הם הקאברים מהסוג הכי טוב שיש, ואם היה לו משהו עקרוני נגד קאברים לא נראה לי שהוא היה שואל. חוץ מזה, מבחינה מוזיקלית נטו, המופע שלהם כיום יותר טוב מזה של ווטרס - לווטרס עצמו כבר אין קול, הגיטריסט של הaussie pf משחזר את גילמור הרבה יותר טוב מקילמינסטר, וכנ"ל לגבי שאר הנגנים (אולי חוץ מג'ון קארין המעולה).

אבל אין כבר את הדבר האמיתי...

חוץ מזה שלא חייבים לנסוע לאוסטרליה בשביל קאוורים מעולים , יש לנו פה בארץ את "שליחי הבלוז" שעושים קאוורים מ-ד-ה-י-מ-י-ם של פינק...

לא חושב ככה...

קאברים שלהם מאכזבים ובכלל מרגיז שהם עושים את המוסיקה היותר פופולרית של הפלוייד... הם משעממים כבר וטחונים עם כבר רוצים קאברים אז לנסוע לראות להקות מחווה מהסוג של הפלוייד מאוסטרליה שהם מרימים בובות של קנגרו וורוד עם פטישים ומסכים עגולים עם לייזרים והרבה הרבה השקעה!! לא להקה קטנה שמנגנת בבארבי או בגן ארועים אותם שירים שוב ושוב

אממ...זכותך לחשוב ככה

לדעתי יש להם את כל הכישרון בעולם .. לא ראיתי את הפלויד האוסטרלים (ולנסוע ללונדון זה קצת יותר יקר מלנסוע לבארבי) לא אומרת שהם לא מעולים אבל גם לנו באארץ יש להקה שעושה אחלה אחלה של קאוורים !! מסכימה עם זה שאפשר לעשות שירים קצת פחות מוכרים כי הלהיטים באמת כבר די...

שליחי הבלוז היו מתים להתקרב בנגינה שלהם

וברמת ההופעות שלהם לפלוייד... לראות את הפלוייד האוסטרלים במקומות "קצת" יותר גדולים ובהשקעה יותר גדולה זה משתלם מאשר לנסוע לבארבי ולראות להקה שמנגנת שירים של אחרים ברמה מאוד שיטחית שאפילו הסולן לא נשמע טוב בשירים האלה והכל נשמע כמו רעש אחד הגדול ולא אסתטי ושעושה כסף על השירים של הפלוייד בלי תמורה מלאה לכסף... סורי אבל אני אישית כבר לא סובל אותם... הייתי שמח לראות מודעה ששליחי הבלוז מפסיקים עם הופעות המחווה ומוציאים אלבום או יוצאים להופעות עם חומר מקורי

The Walrus

New member
עם כל הכבוד

הלא רב שיש לי לשליחי הבלוז, פינק פלויד האוסטרלים (שאגב מופיעים בכלל בלונדון) פשוט ברמה אחרת. הם מקצועיים, מרימים מופע בהשקעה כספית עצומה, הם הפכו לתופעה, לא סתם הם הופיעו ביומולדת של גילמור... לא סתם הם מופיעים ברויאל אלברט הול... את רואה את שליחי הבלוז מופיעים בRAH?

Anuerysm

New member
חברים שלי ראו אותם

אומרים שהם בדיוק כמו פינק פלויד, גם המופע עצמו באותו סגנון וגם הזמרים עם אותו קול

FunkyMonk

New member
כי חברים שלך ראו את פינק פלויד בהופעה?

שהם יכולים להגיד שהם בדיוק כמו פינק פלויד?

Anuerysm

New member
הורים שלהם #:

שאמרו אותו דבר

FunkyMonk

New member
אני שונא אנשים מבוגרים

שהלכו לראות הופעות של פינק פלויד ><

Anuerysm

New member
אל תשכח שבעוד כמה שנים

אנחנו נהיה אנשים מבוגרים שראו את רוג'ר ווטרס

oneman2

New member
בטח שהם שווים משהו

הם אפילו מתעלים על המקור, מה שגרם לשינוי נושא הפורום הזה לפני כמה שנים.

flowerboy69

New member
הם להקה מדהימה

והאולם זו חוויה נדירה.עכשיו זה ממש שנה מאז הייתי שם כשגילמור רייט וגדולים אחרים הופיעו שם...

למעלה