פינק פלויד היום בערוץ 33

• פותח הנושא eddi2
  • פורסם בתאריך

eddi2

New member
פינק פלויד היום בערוץ 33

כנסו לקישור למטה

adiville

New member
מה אתה אומר ?

אני מחכה לזה מאז שראיתי את המדריך טלוויזיה ביום שישי !!!!
אבל מה הקטע שלהם שסיד בארט מת ? בנאדם שהשתגע נחשב למת ?!? דפוקים משהו....... דרך אגב, אני עדיוויל מפורום שנות ה-80. נעים מאוד

eddi2

New member
אכן דפוקים. אבל היה סרט תעודי נחמד

נ.ב - נעים מאד עדיוויל מפורום שנות ה-80.

adiville

New member
אחלה סרט אבל...

אתם לא חושבים שבתור החבר הכי טוב שלו מילדות, רוג'ר ווטרס היה יכול להתאמץ קצת יותר כדי לעזור לסיד בארט ? הקטע הזה די העציב אותי...... אפשר היה להציל אותו אם היו קצת יותר שמים לב אליו כבנאדם ולא מתייחסים אליו כמו אל מכונת מוסיקה...... זה הרושם שקיבלתי מהסרט...... רואים שפינק פלויד מרגישים קצת אשמים ובגלל זה כל כך קשה להם עם זה עד היום....... חבל עליו

eddi2

New member
אף אחד

לא התייחס אליו רק כמו למכונת מוסיקה. ווטרס וגילמור ניסו שוב ושוב לעזור לו ואף עזרו לו להפיק אלבום. בסופו של דבר הוא דפק להם את ההופעות בזה שהוא עלה מסומם לגמרי, עד שלא היתה ברירה אלה לזרוק אותו מהלהקה. זה שקשה להם עם זה זה לגיטימי, אבל לא ממש היתה להם ברירה. חוצמזה, אם יצא מכל הסיפור הזה החיבור עם גילמור, אז אני סבבה עם זה. לא שמעתי עד עכשיו משהו של סיד שדיבר אלי יותר מידי.

adiville

New member
מסכימה

ב-100% - העזיבה של בארט והכניסה של גילמור היו אחד הדברים הטובים ביותר שקרו לפינק פלויד. כל הסגנון שלהם השתנה וכולנו מודעים לתוצאות המדהימות ! הכימיה בין ווטרס וגילמור היתה מדהימה ובכלל גילמור הוא אחד הגיטריסטים הטובים אם לא הכי ! ובקשר לעזרה שפינק פלויד יכלו לתת לסיד בארט - לא התכוונתי בקטע המוסיקלי אלא בקטע הנפשי והבריאותי. פשוט להוריד אותו מהבמה ולעזור לו להיגמל ולחזור להיות בנאדם. אבל מה שהיה היה וחבל....... לא ממש משנה כבר מי אשם.......

pink floydror

New member
נראה לי

א. נראה לי שלפינק פלויד לא הייתה ברירה, הוא תקע להם את הכל וכמה שהם ניסו הם לא הצליחו... ב. איזה כינוי מתאים זה crazy diamond לבארט?!, כאילו לא נראה לי שהיה אפשר למצוא משהו יותר טוב!! ג. לכל מי שראה את הסיבוב הופעות של ווטרס משנת 2000, הגיטריסט שם עם הגיטרה האדומה, נכון שהוא דומה ומזכיר את בארט באופן מחריד ביותר?! גאילו את בארט אבל כשהוא היה צעיר בתקופה של פינק פלויד..

adiville

New member
וואי נכון !!!!!

באמת הבחור ההוא הזכיר קצת את בארט.... יש לי את ה-DVD של ההופעה. הבחור גאון על הגיטרה אבל די מתלהב מעצמו
אה, נזכרתי איך קוראים לו - דויל גראהם או משהו דומה.....

Nir of GondoliN

New member
כל אחד ודעותיו

אני חושב שבתור גיטריסט בארט היה יותר מבריק מגילמור, מה גם שהטכניקה של גילמור היא ממש לא בשמיים אבל לבן אדם יש פשוט רגש אינסופי ומרגישים את הנשמה שלו בכל תו שהוא מנגן ולכן הוא עושה דברים מדהימים.

CaerBannog

New member
האמת

אני לא בטוח כבר עם הייתה לזה בהחרכ תוצא טובה לחיבור הזה, כאילו, עם הזמן, ואהבה שלי לדברים המאוחרים יותר של הפלויד מתחילה להתמתן, ואחרי שראיתי את הסרט הזה וצא לי להקשיב לא מעט למוזיקה שלו, אני מבין שבארט יכל להיות יוצר פסיכדלי ענק במידה והא לא היה נדפק לחלוטין, ולכן אני בכלל לא בטוח עם זה באמת היה לטובה שגילמור נכנס במקומו (כמובן שהנסיבות לא הרשו אחרת, אבל ברמת העיקרון), אני מאוד אוהב את הסגנון גיטרה שלו, יותר ייחודי מגילמור לדעתי, לא שלו חסר, גם גיטריסט נהדר בטח שהייתה הזנחה של סיד לטובת הקריירה המוזיקלית בתחילת הדרך, כמו שמייסון אמר , "הייתה לנו מדיניות להתעלם, עד שיום אחד פשוט לא אספנו אותו להופעה" בתחילת השיגעון שלו, שהם התחילו לצבור תאוצה, מצבו המתדרדר לא הפריע להם במיוחד, או לפחות לא היה חשוב להם עד כדי כך, היום הם כבר מסתכלים על זה אחרת, אבל באותה תקופה...

למעלה