פינק פלויד - הסיפור המלא בעברית

begone

New member
פינק פלויד - הסיפור המלא בעברית

שלום לכל יושבי הפורום החדש, רציתי לספר לכם על מאמר ארוך במיוחד, לפי דעתי הכי ארוך שפורסם אי-פעם בעברית (וגם הכי מעודכן...) על להקת הפינק פלויד, ובו סיפורה המלא של הלהקה, מתחילת שנות השישים ועד היום. למאמר קוראים פינק פלוידוזאורוס, הוא מכיל תמונות וגם פרטים ביוגרפים בלתי-ידועים על חברי הלהקה, כולל סיד בארט וכל החברים הטובים. מומלץ, למרות שאני לא אובייקטיבי...כי אני כתבתי אותו במשך כמה שבועות. המאמר הוא רק חלק קטן מתוך המדריך העברי לרוק מתקדם. קריאה נעימה לכולכם (זה בחינם...)!

Yael Floyd

New member
קראתי את זה פעם..

וחיפשתי את זה בשביל להכניס למאמרי הפורום. תודה שהבאת

בדיוק היום בצהריים התחלתי לקרוא

את זה (לא ראיתי את ההודעה הזאת, אלא הלכתי מהקישור באחת מההודעות באגדות רוק). זה ממש מדהים, אפילו שכבר קראתי ביוגרפיות שלהם חידשת לי המוווווון (והגעתי רק לאמצע בערך). חוץ מזה שהיה הרבה יותר קל לקרוא ולהבין בגלל העברית. תגיד, את התמונות הראשונות במאמר (אלה של כל חבר בלהקה בנפרד) לקחת מההופעה בפומפיי?

לא

התמונה של רייט היא מאומהגומה של ווטרס אין לי מושג, אבל מאה אחוז זה למפומפיי. של גילמור איפשהו באמצע-סוף שנות ה 70 (לא בהתחלה) ושל מייסון אולי

begone

New member
תודה, ולגבי התמונות

אין לי מושג מאיפה הן הגיעו. אני רק יכול לנחש שמן הסתם חלקן הגיעו משם, כי באמת הם דומים למראה שלהם באלבום. אבל מצאתי אותן באתר מוזר בלי הרבה מידע על כל תמונה, ולכן קשה לי לתת תאריך. שתהיה לך קריאה נעימה ומעניינת!

CaerBannog

New member
כל התמונות

לפחות ה4 הפרטיות הראשונות, הם מתקופת אומהגומה

../images/Emo91.gifקראתי את זה...

בהחלט מאמר מעולה!!! למדתי המון על הלהקה... ואני חושבת שההיכרות החדשה שלי עם הלהקה לאחר קריאת המאמר עזרה לי מאוד להבין יותר לעומק את משמעות הלהקה והמוזיקה... סחטיין על ההשקעה

למעלה