פינק פלויד והביטלס

Silvernaor

New member
פינק פלויד והביטלס

לאחרונה חוץ מפינק פלויד התחלתי לשמוע את הביטלס ודיי לאהוב אותם... רציתי לדעת אם אי פעם פינק פלויד והביטלס נפגשו, או שאמרו מה דעתם אחד על השני בראיונות, דברים בסגנון הזה זה שהם לא הופיעו ביחד כבר ידוע לי

wommer

New member
לפי שירשורים קודמים שאני זוכר

הביטלס היו אגדה בשביל הפלויד... והם נפגשו נראה לי כמה פעמים באולפני הקלטות למינהם... תחפש הארכיון, בטוח תמצא שרשורים על זה... או שתחכה לנשים שיודעים טוביותר ממני על העניין.

Silvernaor

New member
כמובן בlive 8

בסוף היי ג'וד אז דייויד וניק החליפו חיבוקים עם פול מקרטני אבל חוץ מזה...

itaikuskus

New member
כמה מפגשים

פינק פלויד הקליטו את אלבומם הראשון "a piper at the gates of dawn" באולפני אבי רואד, בסמוך לביטלס שהקליטו חדר ליד את "sgt. pepper's lonely hearts club band", ובאחת ההזדמנויות אף נכנס מקרטני להתרשם, החמיא לפלויד ואמר שזהו הצליל של המחר. דיויד גילמור ניגן בשביל מקרטני באחד או יותר מאלבומיו, לא זוכר בדיוק כמה וגם הוא ניגן איתו במופע מיוחד במועדון הקאוורן המחודש (כידוע,את דרכם בליברפול התחילו הביטלס בקאוורן, שהיה בניין ליד הנוכחי,ונהרס), איתם ניגן גם מתופף דיפ פרפל, איאן פייס, והם שרו שירי רוקנרול שגדלו עליהם כמו "all shook up" של אלביס, "lonesome town" של ריקי נלסון וכו'... זהו עד כמה שידוע לי...בטח היה עוד הרבה..אני לא זוכר.

toao

New member
פעם שמעתי שמועות...

על פרוייקט משותף לשתי הלהקות בשם "applejuice", אבל כנראה שהוא נגנז, או לחילופין בסך הוא הכל אגדת אינטרנט שמעולם לא הייתה ולא נבראה, כי לא מצאתי לו שום סימוכין (וגם ציף לא).

The Walrus

New member
ווטרס הושפע מהם.

לדוגמה: הוא קיבל את הרעיון למסר הסודי בEMPTY SPACES מאגדת "פול מקארטני מת". גילמור ניגן סולו גיטרה בNo More Lonely Nights של פול (שיר מקסים, אגב). הם מעולם לא הופיעו ביחד, אבל בסוף של לייב 8 הם שרו ביחד את היי ג'וד, יחד עם כל אמני האירוע (הם - פול מקאטרני והפלויד).

wish i was here

New member
בנוסף למה שאמרו כאן

חברי הפלויד נכחו בהקלטה של lovley rita כצופים מהצד....מאד התרשמו

frikin shin

New member
שתי הלהקות האהובות עליי ../images/Emo13.gif

בנוסף לעוד להקות אהובות
.. בכל מקרה... מעניין לדעת את כל מה שכתבתם
תודה

למעלה