פינק פלויד ופרסים

emmily plays

New member
פינק פלויד ופרסים

האם הפלויד זכו אי פעם באיזה שהוא award?ובאיזה? אני לא מדברת על תקליטי זהב או פלטינה כי זה ברור לי שיש להם עשרות אלא על פרס שזיהה ונתן קרדיט על יצירתם המוסיקלית... בכל מקרה אני היתי נותנת להם פרס.. מגיע להם לא?

meandmeandme

New member
המממ...

לא זוכר הכול, אבל אחד שהפתיע אותי היה בגראמי של שנת 95 פינק פלויד זכו בפרס על הקטע האינסטרומנטלי הטוב ביותר על Marooned.

נדמה לי שזה היה הפלויד

וזה היה אחד הפרסים היחידים שקיבלו מעולם. הם גם נכנסו ל-Rock'n'roll Hall of Fame האמריקאי, בשנת 1996 (כל חמשת החברים זכו לכבוד. בארט לא הופיע לטקס מסיבות מובנות. ווטרס לא בא בטענה שיש לו שפעת). וכאן נשאלת השאלה: האם זה באמת משנה אם הם קבלו פרסים, וכמה? לדעתי, לא. מה דעתכם?

פרסים לא ממש מעניינים אותי.

אז הם לא זכו בהרבה (או בכלל) פרסים.נו,אז מה? פינק פלויד עשו את שלהם,והוכיחו את זה,וממש לא דרך פרסים.

מצד שני

זה די נחמד לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים את מה שיצרת. במיוחד אם הם יושבים בכיסא השופטים של הגראמי

שני רקדנים שנאספו מהרחוב

עלידי מפיק גרמני. הנ"ל צילם אותם רוקדים ו"כאילו" שרים לשירים שהקליט עם זמרים אחרים. הם "הוציאו" סינגלים, ערכו סיבובי הופעות, וכבשו את מצעדי הפזמונים ברחבי העולם בשנים 1989-1990 - עד שהבלוף התגלה. בשנת 1990 הם קבלו את הגראמי כ"להקת השנה" או משהו כזה.

OzzzzzY

New member
ראיתי פעם את מאחורי המוזיקה עליהם..

הבלוף הגדול התגלה באחת ההופעות שלהם , כשהדיסק שעשה להם את הפלייבק היה שרוט , ואז תוך כדי שהם רוקדים וכביכול שרים , הדיסק התחיל לקפוץ... השניים היו בהלם , וברחו מהבמה כמו שני לוזרים...חחח...בסוף האמת תמיד יוצאת לאור , ומבמקרה שלהם זאת הייתה השפלה... ד"א...אחד מהם התאבד לפני כמה שנים...

OzzzzzY

New member
אמממ....אל נראה לי....

בהופעה הזאת הבמה הייתה קטנה מאוד...ובד"כ בטקסי האמטיוי הבמות הרבה יותר גדולות...

למעלה