פינק פלויד לא התפרקו רשמית.

Chocoholic

New member
פינק פלויד לא התפרקו רשמית.

האמנם? זה וויכוח ביני לבין חבר שטוען כי מאז A Momentary Lapse Of Reason ב 87´ הם מתאחדים רק להופעות ופרויקטים למיניהם. אני טוען שהם רק לא פעילים באופן רציף, וכל עוד אף אחד מהם לא הכריז על התפרקות, העסק חי וקיים. מה יותר נכון/מדויק?

meandmeandme

New member
אהה... אתה טועה

עם הוצאת echoes הלהקה התפרקה רשמית (2001). כן כן זה עצוב. אבל יש לכולנו עדיין תקווה שהם יחזרו ויעשו את ההופעה האגדית בפירמידות. (שזה גם קרוב לישראל אז זה מסתדר יופי)

מתי?!?!?!

אני באמת שמעתי שהיתה להם הופעה במצרים, אבל פשוט נמאסו עלי החיפושים אחר ההקלטה של ההופעה - כי פשוט לא מצאתי אותה!

meandmeandme

New member
היא לא הייתה

פחדו שהם יהרסו את הפירמידות

the great gig

New member
זה שהם לא התפרקו רשמית...

אני מצטערת לנפץ את האשליה אבל כשווטרס עזב את הלהקה מה שנשאר אחר כך עם כל הכבוד שיש לי לגילמור ולחבריו(ויש לי המון!!!) זו כבר לא פינק פלויד... אין בכלל מה להשוות בין הלהקה לפני ואחרי אז זה בכלל לא משנה אם רשמית הם ביחד או לא...

meandmeandme

New member
סלח לי?

מה שנשאר אחרי זה לא היה בדיוק פינק פלויד כי ברור שרוג´ר גאון והוא תרם הרבה ללהקה. אבל גם the divison bell וmomentary lapse of reson הם דיסקים גאונים שזכו להרבה הערכה (וסיבוב הופעות שגרף מיליונים).

the great gig

New member
סלחי לי בשבילך...

העובדה שהדיסקים האלה הצליחו לא משנה את הירידה העצומה באיכות(לדעתי לפחות) והשוני בסגנון שגם מי שלא ממש מכיר את פינק פלויד יכול לשים לב אליו...

אני מסכים ומחזק:

רוג´ר היה הליבה של פינק פלויד, וכשהוא יצא הלהקה איבדה את הגוון המיוחד שלה. מה לעשות, רוג´ר פשוט לקח איתו את "פינק פלויד" הקלאסית והשאיר מאחוריו גלידה בעלת טעם תפל. הפריק הזה :)

Jam Head

New member
הא.

לפי מה שהבנתי הם עדיין לא התפרקו רשימת... אבל הפלויד בלי רוגור זה בהחלט לא אותה להקה.. מסכים

למעלה