פינק פלויד מא` עד ת`

פינק פלויד מא` עד ת`

נעשה הכרות עם כל הקשור לפלוידים, השאיפה שלי היא יישור קו בידע על הלהקה, לא נהיה כולנו ציף אבל נצמצם פערים לפחות. #מצויין למתחילים# אני מתחיל:

אלף

א= אינסטרומינטלי: AHM,Marooned ב= בוב, אזרין: שותף לחומה, יד ימינו של גילמור כיום. ג= גילמור, דוד: מלך הגיטרה, היום הוא מנהיג הלהקה. בעל אוזן מילודית משובחת. אגדה.

wish i was here

New member
ה

ה=הצד האפל של הירח,אלבום אגדי שהפך את הפלויד ללהקה של אציטדיונים

רותם ע

New member
../images/Emo4.gif

תחליט, או שרושמים שמות של אישים ע"פ שם המשפחה, או ע"פ שמם הפרטי. אי אפשר פעם אחת לכתוב בוב אזרין ופעם אחרת לכתוב גילמור דייויד

weird dust

New member
זה יכול להיות נחמד

אבל טעון שיפור. כשאתה מדבר על צמצום פערים בצורה כזאת שום דבר לא יתגלה באמת, זה צריך להיות רציני יותר. כדוגמא לאינסטרומנטלי - Instrumental קטע מוזיקלי ללא מילים ע"ע: Marooned, Interstellar Overdrive בצורה כזאת הנושא יותר מעמיק ונראה טוב יותר.

FloyDviR

New member
זה באמת יכול להיות נחמד אבל ...

לא לעשות את זה ככה חפוז... נתחיל מא'... נכתוב את כ-ל ההגדרות שיש בא' וכשנחליט שזהו נעבור לב'... יש מבין? (-:

זה האבטיפוס

רק העלתי את הרעיון, שיפורים וצורה סופית ועוד הצעות לשרשור חדש.

זה רעיון נחמד

בתור שרשור. כדי שמידע מקיף, מדוייק ואמין, על הלהקה יהיה כאן באופן קבוע, צריך מאמרים, לפי קטגוריות (ההסטוריה של הלהקה, ההופעות שלה, פילמוגרפיה וכו') לצערי, עד היום לא הצלחתי למצוא מתנדבים לכתוב מאמרים, ואפילו את הביוגרפיות של חברי הלהקה טרם השלמנו. בהעדר מתנדבים, אעשה זאת בעצמי - אבל זה ייקח זמן.

מכמה מקורות אמינים

ביוגרפיות שנכתבו, מאמרים וראיונות עם האמנים ואנשים שעבדו אתם והכירו אותם. ביוגרפיה טובה צריכה להתייחס לא רק לפרטים האישיים ה"יבשים" אל כמובן - בעיקר - לגוף היצירה של האמן, היצירות/שירים החשובים שלו או שלה, הנקודות החזקות והחלשות של יצירתם, וחשיבותם והשפעתם היחסית על התרבות בה הם פעלו. היינו, היא נותנת תמונה מקיפה על האמן כאדם וכיוצר.

brotos

New member
בוא נעשה ככה

כל כמה ימים תעלי שירשור עם אחת האותיות, וכולם יתרמו את כל מה שיש להם. אפשר גם לעשות את זה בפעם אחת.

אני משאירה את זה לדביר וקרייזי

שכן זה הרעיון שלהם.

flowerboy69

New member
יש לי הצעה ממש פשוטה

קח 200 שקל וקנה את הספר "אינציקלופדיה" ושם יש בדיוק מה שאתה מנסה לעשות כרגע רק ברוצה מאוד מפורטת כולל תאריכי הופעות תאריכי יציאת אלבומים וסינגלים תמונות ודברים נדירים וגם דיסק כבונוס

למעלה