פינק פלויד עשו פעם קאבר ?

• פותח הנושא NIR Y
  • פורסם בתאריך

NIR Y

New member
פינק פלויד עשו פעם קאבר ?

בכלל בהופעה או הוציאו ?

melancholy man

New member
פעם

הם הקליטו שני קאברים בתחילת דרכם (נדמה לי King Bee הוא אחד מהם אני לא זוכר מהראש את השני) אלא אם מישהו כאן מחזיק בידו איזו הופעה בילתי ידועה נדמה לי שזהו זה. מה שכאן, לפני שהם נכנסו לאולפן, הם הופיעו בעיקר עם קאברים לשירי R&B, מה שהיה מאוד מקובל בסצנה המוסיקלית הבריטית של אמצע שנות השישים וכמעט כל להקה עברה תקופה כזו, אבל למייטב ידיעתי הדברים לא הוקלטו.

Shakty

New member
LUCEEY LEAVE & KING BEE

שני הקטעים קיימים כמובן בהקלטות BOOTLEG בהמון המון דיסקים.

אבל Lucy Leave הוא שיר מקורי

של בארט. לא קאבר. אגב, באותה הזדמנות הוקלטו שני שירים נוספים, גם הם שירים מקוריים של בארט. זה מאוזכר ב-Random Precision, אבל המחבר (דייויד פארקר) לא הצליח להשיג מידע נוסף עליהם, ואף אחד לא שמע אותם. שמועה אחת אומרת שמייסון מתייחס לשירים הנוספים האלו בספר החדש שלו, ושמועה שניה, יותר מבוססת, אומרת שההקלטות מצויות מתחת לבלטות בביתו של מייסון.

flowerboy69

New member
כן

כבר סיפרתי פה על זה בשנת 87 נדמה לי הייתה להם הופעה שכולה גרסאות שלהם לשירי בלוז של אחרים בדיוידי של גילמור הוא שר שיר של אלויס

למיטב זכרוני ביקשתי ממך אז

לתת לנו את הפרטים לגבי ההופעה הזו, ולא נתת. אני חוזרת על בקשתי בזאת. תזכיר לנו גם איזה שיר של אלביס שר גילמור ב-DVD שלו? למיטב ידיעתי, כמעט כל השירים שגילמור הופיע/הקליט בשנים האחרונות הם covers, אבל את אלביס דווקא אני לא זוכרת. (והשאלה היתה לגבי הפלויד).

flowerboy69

New member
הוא שר את השיר

dont כבונוס בדיוידי ולגבי ההופעה יש פרטים בקישור בbrain damege ברשימת ההופעות של הלהקה בשנת 87 תכנסי לראות את הפרטים

אכן Don't הוא של אלביס

ליבר וסטולר, צמד כותבי השירים, כתבו את השיר. אני לא מוצאת ב-Brain Damage את ההופעה ופרטיה. איפה זה? ז"א, איך מגיעים לשם?

flowerboy69

New member
בדף הראשי יש

בצד רשימת אפשרויות ויש שם tour dates או משהו כזה.תלחצי וזה יתן לך רשימה של השנים.תבחרי שנת 87 ואז תראי.

מצאתי את העמוד

לא כתוב לגבי אף הופעה שהיא היתה מורכבת מגרסאות קאברים לשירי בלוז.

למעלה