פינק פלויד - Fountains of Rome

מורנא007

New member
פינק פלויד - Fountains of Rome

שלום לציף ולחברי הפורום. הבטחתי שכשאחזור ארצה וכשתהיה לי גישה לאינטרנט אדווח לכם על ה-CD של הופעת הפינק פלויד שרכשתי בזמנו בחנות גידי יון בירושלים. הנושא השנוי במחלוחקת היה מועד ההופעה והאם Syd Barrett היה חבר בלהקה באותו זמן או שלא. ובכן, לפי מה שכתוב על עטיפת ה- CD: תאריך ההופעה היה 06.05.1968 חברי הלהקה דאז היו: Syd Barrett Roger Waters Nick Mason Rick Wright שימו לב שהגיטריסט דיויד גילמור עדיין לא היה חבר בלהקת פינק פלויד באותו זמן. הCD יצא בלייבל Black Panther בשנת 1989 והוא מתוצרת איטליה. בכבוד רב, מור

סיד בארט כבר לא היה חבר בלהקה

באותו חודש, ובוודאי לא הופיע עם הלהקה. גילמור החליף אותו עוד בינואר אותה שנה. אנא בדוק בכל ביוגרפיה של הפלויד.

מורנא007

New member
אם קיימת טעות כלשהיא

היא של הלייבל ולא שלי. אני בסך הכל ציטטתי במדויק את מה שכתוב על עטיפת הדיסק. מור

ככה זה בבוטלגים

בד"כ המידע שם שגוי, בין אם בשל חוסר ידע, או בכוונה: אנשים יתפתו יותר לקנות בוטלג ששמו של סיד עליו.

flowerboy69

New member
גם אני הסתבכתי עם הדיסק הזה בזמנו

וגם אני חשבתי שסיד שם ודיברתי על זה פה ומרו לי שלא ובדקתי ואכן הוא לא היה שם.מה שכן זו עדיין הקלטה דיי טובה של הופעה מוקדמת.תתחדש.זה נחשב לדיסק דיי נדיר ממה שידוע לי.

מורנא007

New member
תודה

אבל זה ישן (אפילו החנות שקניתי בה את הדיסק נסגרה מזמן). דיסק נדיר? טוב לדעת.
יש אוצר בארון הדיסקים

מורנא007

New member
בדקתי

באתר של אורי. הוא כתב שבאפריל 1968 פורסם שברט נפרד מהלהקה, כאשר באופן מעשי גילמור החליף אותו בינואר. אז בכל מקרה ברט לא הופיע ברומא במאי 1968. אורי לא כתב על אותה הופעה בכתבה המקושרת. הספקולציה שלך נכונה, אני משער שלא הייתי טורח לקנות בוקלט (באיכות הקלטה די גרועה) מסוף שנות ה-60, ללא שמו של ברט, לפני כעשור (כאשר הייתי פחות מבוסס מבחינה כלכלית).

משום מה אני מעדיפה

מקורות אמינים: Inside Out של ניק מייסון, A Saucerful of Secrets של ניקולס שפנר, המאמרים בפורום שלנו, כל אחד מהספרים על ההופעות של הפלויד (ראה למשל אתרו של וורנון פיץ'), כל ראיון עם הפלוידים בשלושים השנים האחרונות, אתה יודע.....

Anuerysm

New member
גילמור הצטרף אחרי מאי?

אני חשבתי שיותר מוקדם, חשבתי אפילו ב1967, יש מצב שהוא סתם לא היה בהופעה הספציפית הזאת?

The Walrus

New member
יש לי את ההופעה הזאת

סיד בארט לא מופיע שם. אבל זאת אחלה הופעה בכל זאת...

למעלה