פינק פלויד...

רלמ

New member
פינק פלויד...

הם היו גם בשנות השמונים, לא? בכל מקרה, אני ואח שלי מתקלטים במועדון רוק בתל אביב אני אשמח אם תתנו לי שמות של שירים של פינק פלויד שלדעתכם אפשר לשים במסיבת רוק.. משהו שאפשר לרקוד.. חוץ מ another brick in the wall יש? עמי

MoonSoFast

New member
הם היו קיימים

אבל הסגנון שלהם לא היו שנותשמונימי בשום מובן. הם היו הם עצמם...... ובקשר לשירים- wish you were here learning to fly

turrican

New member
משהו על פינק פלויד

להקה גדולה..לדעתי המוסיקה שלהם לא רקידה לחלוטין.. ידידי,זו מוסיקה שאתה צריך ל"התחבר" אליה ולא קלה לעיכול. לדעתי חוץ מרימקס של "another brick in the wall" לא רואה את הטעם לשים שירים שלהם במועדון. כבודם במקומם מונח אבל יש גבול.. דרך אגב למה לא לשים להם דפש מוד במקום? להיטים כמו: People are People , Get The balance right , can´t get enough , Enjoy the silence הם הצלחה מובטחת!!

סיגר

New member
פינק פלויד...חבל"ז!!! אוצר!!

ולמועדון... ממש לא.. עוד להקה שהמוזיקה שלהם תחיה לעד... הנה משו שלהם שאני נורא אוהב.. כמו שכתבו לפני למעלה Pink Floyd-Wish You Were Here כנס לשמוע בלינק למטה.. <כמובן שזה לשמיעה בלבד>

יש פינק פוליד ויש השאר...

עם כל הכבוד שאני רוכש להרבה להקות פינק פלויד הם דבר אחר... כל פעם שאני שם דיסק שלהם במערכת אני נזכר בזה מחדש.

למעלה