פינק פלויד

Hurakano

New member
פינק פלויד

הופיעו פעם בישראל ? ואם כן אז מתי ואיפה ? ויצא לי לקרוא את השרשורים למטה... מה הקטע עם האופי של ווטרס ? ראיתי שכתבו עליו שהוא בעל אגו...
מי יסביר לי ?

brotos

New member
פינק פלויד מעולם לא הופיעו בישראל

למרות שנראה לי שהייתה הצעה שיופיעו בכותל עם the wall. בקשר לווטרס- הבן-אדם סובל מיצר שתלטנות בלתי-נלאה. אני מניח שיש פה כאלה עם הסברים יותר ארכניים (אבל עזוב, סתם משעמם)

edlessme

New member
הפינק פלויד, הפינק פלויד

לא יופיעו על החומה בירושליים... וגם לא בכל מקום אחר בכל נקודת זמן שהיא... עבר או הווה... וניראה שגם עתיד...

Hurakano

New member
תודה לשניכם ! ../images/Emo13.gif

ועוד שאלה לגבי Have A Cigar - מי שר שם ? חבר שלי אמר שזה לא גילמור....

brotos

New member
הזמר רוי הארפר

גילמור לא הסכים לשיר, כנראה בגלל הביקורת הבוטה שהושמעה בשיר כנגד המנהלים הגדולים של חברות התקליטים. הסיבה שווטרס לא שר היתה בגלל שהוא היה צרוד. כל מה שרצית לדעת על פינק פלויד ולא העזת לשאול: סקירה ענקית באתר הרוק המתקדם של אורי ברייטמן.

jackiz

New member
חומוס

הייתה הצעה שפינק יופיעו בשנת אלפיים (מילניום) במצריים... וזו הצעה שהייתה באמת לא כמו הצעה בכותל כמובן שלא יצא לפועל כייון שדייב (גילמור) וווטרס בכאסח עוד משנות ה-80 ווטרס אמר פעם בתוכנית שאם יצא לו ולגילמור להפגש הוא יהפוך עליו שולחן. וכמובן ווטרס הוא בעל אגו מנופח השתלט על הלהקה של סיד (בארט) התנגד ל דייב מההתחלה למרות שהוא הביא אותו. אבל עדיין משורר טוב. דרך אגב המריבה של ווטרס-גילמור מישהוא יודע על מה היא? אני כן! i dare you!!!!!

תיקון קל

הפלויד מעולם לא היו אמורים להופיע במצרים. זו היתה שמועה בלבד - יותר wishful thinking של אוהדים.

למעלה