פינק

PINK ROCKSS

New member
פינק

היי רק רציתי להגיד לכם שאני חולה עליכם ואני ככ מאושרת שיש לפינק ככ הרבה מעריצים אני חולה עליה היא החיים שלי הבחורה הכי מושלמת בעולם היא הנפש התאומה שלי הלוואי שהיא תגיע לארץ כבר!!!!!!!!!!!!

גם אני מקווה שהיא תגיע לארץ אבל ...

לא נראה לי .... לפחות לא בשנים הקרובות ......

yanivtr

New member
יש סיכוי שהיא תגיע לארץ

אפילו כבר שנה הבאה! וד"א לפינק יש בית חדש!!!!!

אני מקווה שהיא תגיע למרות

שהכל תלוי מה יהיה פה המצב בשנה הבאה ...... ואיפה שמעת שהיא באה שנה הבאה ???? ומזל טוב לפניק על הבית החדש

yanivtr

New member
לא שמעתי

עכשיו הם מתכננים את סבב ההופעת שלה בשנה הבאה ואולי היא תבוא גם לישראל היא לא אמרה שיהא לא תבוא.... אז יש סיכוי שהיא תבוא

טוב ....

אבל תראה לפינק אין אלפי מעריצים בארץ ואין סיבה שהיא תבוא לפה ועוד עם המצב הבטחוני בארץ ( למרות שיש הסכם הפסקת אש ...... ) בכל מקרה אני מקווה ורוצה שהיא תבוא ...... !!!

yanivtr

New member
זה לא קשור

לא רק מעריצים באים להופעות . ובכל מקרה יש לה המון מעריצים בארץ. פינק מאוד פופלרית בארץ, ואם אתה חושב שלא ישתלם לה לבוא לארץ, אז אני לא מוצא שוום זמרת אחרת שכן ישתלם לה לבוא. אבל כמובן שמה שאתה אומר ממש לא נכון. הרבה באים להופעות, וגם רבים מהם לא מעריצים. רבים מהם הם אנשים רגילים שאהבו את השירים שלה. ותאמין לי בקלות, אבל ממש בקלות הוא יכולה למלא לפחות|ארבעה הופעות ענק. והמצב הבטחוני גם קשור, אבל לך תדע.

yanivtr

New member
ידעתי ששכחתי- הנה סיבה למה יש סיכוי

גדול שהיא כן תבוא בכל זאת לפני כמה חודשים היה מצבע אחד ברדיו שהיה שאלה על פינק ומי שזוכה יטוס להופעה פרטית שלה. ולעשות איתה מן ראיון קטן בכל מקרה, שאלו אותה אם היא מתכננת לבוא לישראל, והיא אמרה שכן- בעוד חצי שנה- שנה

חחחחח תזכיר לי על מה דיברנו ../images/Emo6.gif

סתם סתם ..... העיקר שנזכרת טוב מאוחר מאשר אף פעם .... טוב אז מקווה שהיא תבוא (אני בטוח יקנה כרטיס !)

למעלה