פינרלו מרוול 2014 - התייעצות

• פותח הנושא shac
  • פורסם בתאריך

shac

New member
פינרלו מרוול 2014 - התייעצות

אהלן
אחרי רכיבה של שנה וחצי על קנונדייל סיינפס ("נוחות") והפסקה של חצי שנה נוספת, מכרתי אותם ורוצה לחזור לעניינים.
הקנונדייל היו 54 ובמדידה שעשיתי - אצל אפרת ווידמן בלטרון - היא המליצה לרדת לאזור ה-52, מסתבר שאני לא גבוה כמו שחשבתי

ראיתי פינרלו מרוול שמשכו את עיניי, אשמח לשמוע אם מישהו מכיר פה את הדגם. זה לא ה dogma או ה prince הקצת יותר נפוצים כנראה.

בגדול, הכיוון יהיה לרכב יותר קילומטראז' ולא להסתפק במרחקי הטריאתלון שהיו מנת חלקי עד עכשיו (עשיתי כמה אולימפיים, אז הרכיבות נעו באזור ה-40-50 ק"מ באימונים שלי, שבוצעו בדד ומתישהוא נהיו משעממים).
הדרישות - קרבון, אולטגרה, רצוי 11 הילוכים (לכל הפחות יחס של 11-25 / 11-28 בקסטה), מצב מעולה, ושהלב יסמן לי שהם יעשו לי חשק לעלות עליהם בבוקר. עלו לי בראש הטרק דומנה, הספשלייזד רובה, ועכשיו כאמור נתקלתי בפינרלו האלו.

אשמח לשמוע מכם המלצות / דיס-המלצות.

rolling9stony

New member
מארוול נראה דגם מאוד נחמד

זה דגם ביניים, הרבה מתחת לדוגמה וגם מתחת לפרינס.
היה בשוק רק שנתיים אם אני לא טועה, 2014-15, והם יירדו ממנו - הפסיקו לייצר, לא יודע למה.
התעניינתי בקניה שלו חדש ב 2014, ובסוף ירדתי מהשידרוג.
יש מישהו בקבוצה שלי עם מארוול, וכל פעם שאני רואה אותם -מצטער שלא קניתי אז. האופניים נראים ממש ממש טוב, ועלו מחיר מאוד אטרקטיבי - 15 אלף ש"ח לפני מו"מ עם אולטגרה 6800. בשביל פינרלו זה מחיר מצויין.

הבחור שרוכב עליהם מאוד מרוצה.
תעשה סיבוב, תראה אם אתה אוהב.

המלצה אישית לאופניים שעושים לי חשק לעלות עליהם -
http://bikepanel.com/p/33140

אני איתם כחודש (אחרי שלא קניתי את המארוול ב 2014 נשארתי עם האופניים הישנים עוד שנתיים), הם פשוט יפהפיים, מגיבים מצויין, נוחים, אולטגרה מלא, גלגלי DT במשקל 1600 גרם.
מעבר לזה שהם נראים מדהימים (צריך לראות אותם במציאות, התמונות לא משקפות) זו חבילה שנותנת תמורה מעולה למחיר. חיפשתי כמה חודשים (עברתי גם את טראק Domane) ולא היו שום אופניים שהתקרבו לאלה מבחינת value for money.

shac

New member
תודה על התגובה

עודדת לקראת הפינרלו, אם זה יתממש. הם בהחלט יפים , המשולש האחורי והמזלג נהנים ממראה 'שרירי' כזה, לא שגרתי בעולם הכביש הצנום. קשה למצוא עליהם סקירות לאור מה שכתבת בדיוק - דגם שיוצר בינתיים לשנתיים בלבד, כאח הקטן של ה'דוגמה' הפופולארי (והיקר פי שתיים לפחות). בעברית אין בכלל, באנגלית יש כמו על כל דבר, חפירות בפורומים שונים ודעות שונות, הרוב חיוביות מאוד. מושוות שם ל specialized tarmac, ומקוטרגות (מלשון קטגוריה..) כתחרותיות וקשיחות.

הרבה דגמים עלו על הפרק לאחרונה מבחינתי, אחד מהם זה בהחלט ה-KTM, בהחלט נראה בחירה מצוינת ושנראית מעולה! תהנה.

למעלה