פינתי השבועית.הפעם בנושא טחורים

עינבלית

New member
פינתי השבועית.הפעם בנושא טחורים

עצירות, שלשול ומה שביניהם

עינבלית

New member
ומטריד עבור הרבה נשים אחרי לידה

במיוחד הטחורים. זה גם משהו שלא מדברים עליו, כאילו שזו בושה...

עמית@

New member
אכן.. פעם שעברה לא היו לי ואני מאוד

חוששת.. מה עושים? איך מטפלים שכבר יש? או כשרק מתחיל על מנת לנטרל את הסכנה?

meravbr

New member
2 עצות

משחת preparation h כשיש (לא צריך מרשם) למניעה - סיבים תזונתיים - כל בוקר: יוגורט כלשהו + כפית זרעי פשתן טחונים (+גרנולה מעולה של familia) - מצוין לעיכול!

משוש30

New member
מזכירה את הנושא הכואב של הפיסורות

(סדקים) שהרבה פעמים בכלל לא יודעים שיש דבר כזה וחושבים שזה טחורים והטיפול בהם כמעט הפוך לגמרי אז כדאי לדעת

שואלת שאלה שקשורה.

האם יכול להיות טחור שלא מציק לי? ז"א - יש לי הרגשה שיש לי אחד, שיצא אחרי הלידה של טלטל, אבל הוא לא מציק. האם אני צריכה לפנות לרופא? ולאיזה? אני די מתביישת לבוא לרופא משפחה שלי עם זה...

עינבלית

New member
בהחלט יכול להיות...

אין סיבה לפנות לרופא (פרוקטולוג) את יכולה להסתכל עם מראה ולהחליט אם את מעוניינת בבדיקה של פרוקטולוג או שלא.

שיפסלה

New member
נו, אז מה עושים? איך גורמים להם

לחזור למקום שממנו באו? (זו נראית לי שאלה מתבקשת בעקבות הכותרת
)

לימור119

New member
פיסורה-אשמח אם מישהי תוכל לעזור

הציעו לי לכתוב פה מהפורום של הורים לתינוקות. אני אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי בענין: לצערי מאז הלידה עברו 3 חודשים ואני סובלת מפיסורה (כנראה עקב לחיצות של שעתיים שלמות...). הענין הוא שהייתי אצל מספר רופאים, כל אחד אומר משהו אחר ורציתי לקבל את עזרתכן במידה ומישהי גם סבלה/סובלת מפיסורה/טחורים, האם אתן מכירות רופא שנחשב למומחה בתחום, לא אכפת לי גם ללכת לרופא פרטי. אני פשוט לא מכירה מישהו שאפשר להיוועץ עמו ומאד מאד סובלת, זה כבר בלתי נסבל. אני מאד אשמח אם מישהי תוכל להמליץ לי על רופא טוב. תודה תודה מראש.

משוש30

New member
טוב לצערי אין לי תובנות גדולות מדי

יש לי פיסור עד עכשיו (11 חודשים אחרי) ועדיין אין ממש פתרון. תקפידי לשתות הרבה ולאכול הרבה סיבים. המטרה היא לשאוף ליציאה ביום ושהן יהיו כמה שיותר רכות ואז יש לפיסורה הזדמנות להיסגר. אם תפני לפרקטולוג הוא יוכל לרשום לך משחה או טיפות שאמורות לשחרר קצת את השריר כי הפיסורה גורמת למעגל הכאב: כואב אז השריר מתכווץ ואז כואב עוד יותר. אם נמנעים מיציאות למשך כמה ימים אז הצואה קשה יותר וגדולה יותר וזה רק פוצע מחדש. אם הפיסורה לא עוברת יש שני פתרונות או ניתוח או הזרקת bottox ותופעת הלוואי של שניהם יכולה להיות חוסר שליטה בצרכים. במקרה של bottox יש יותר סיכוי שזה יקרה אבל זה ה=זמני (חצי שנה) במקרה של ניתוח הסיכוי קטן אבל אם זה קורה זה לכל החיים. בכל מקרה לא יעשו לך ניתוח אם המקרה לא חמור. בקיצור אין לי ממש פתרון אמיתי וגם לא לרופאים לצערי הרב.

עינבלית

New member
להקלה על טחורים קיימים

אני ממליצה להכין תערובת שמן ולמרוח על פי הטבעת לפני ואחרי כל יציאה, וגם בבוקר ולפני השינה. המרכיבים מרפאים את העור ומאיצים ריפוי, מכווצים ומחטאים ואפילו אנטי-פטרייתיים. והנה ההוראות למרקחת: 3 כפיות שמן זרעי ענבים 12 טיפות לבנדר 9 טיפות שמן עץ התה 6 טיפות שמן רוזמרין לערבב הכול בכלי קטן שאפשר לאטום היטב ולהחזיק בשרותים (לא בקרור). לפני כל שימוש לנער מעט ולמרוח.

odeia

New member
לא בעניין טחורים,

אני כל הזמן חסרת סבלנות, עצבנית מרגישה on the eddge. הטיפול ההומיאופתי לא עזר לי ולא יודעת בדיוק מתי אראה את המטפלת שוב, מה ניתן לשתות/לאכול/לעשות כדי להוריד הילוך בפנים?

odeia

New member
../images/Emo124.gifמקפיצה לעינבלית לתשובה../images/Emo85.gif

עינבל, אשמח לקבל ממך תשובה שתעזור לנו.

למעלה