פינתרבות - מתחילים!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
פינתרבות - מתחילים!

והמתארחת הראשונה בפינה - שלי המליצי לנו על להקה/ות, זמר/ים, זמרת/זמרות, דיסק/ים, סרט/ים, הצגה/ות, תוכנית טלוויזיה, סדרה/ות.. כל מה שבא לך שקשור לתרבות.. כמובן לא לכתוב דודו בכל מקום אפשרי (אלא אם כן זה משו שבמקרה דודו קשור אליו.. למשל הדיסק של מירי מסיקה שדודו מנגן בו) כי אנחנו כבר יודעים שאת אוהבת את דודו..

שלי פאר

New member
אני!?! ראשונה!?

אני באמת מופתעת! טוב... האמת שלהקות אני לא כל כך מכירה או לא כל כך שומעת אבל שתדעו שלגיים בויז יש שירים ממש חמודים והם חבר'ה נחמדים לאללה הם קצת מטומטמים כי הם נערצים עליי ידיי ילדי בר-בת מצווה אבל אני אישית מאד אוהבת אותם! זמרים וזמרות יש מלא שאני שומעת. את אלא שאני אוהבת אני קונה את הדיסק שלהם והם מעטים. מירי מסיקה, איה כורם וקרן פלס- אתם צריכים להכיר אותי בשביל לדעת שכל שיר שלהם הוא אני וככה גםעם עברי לידר ודודו טסה שהוא בכלל אהבת חיי ואני בטוחה כשאמרו שיש לו פורום קנאי דיברו עליי. את שי גפסו והראל סקעת אני גם מאד אוהבת. השירים שלהם טובים. לדעתי לעידן יניב יש את זה בלוק אבל הוא דפוק (חרוז..) השירים המוצלחים שלו הם לא באמת שלו והוא לא הכי, אבל אני ממליצה על השיר שלו לילה לבן. אני אישית כי כל אחד יש לו את הסיפור שלי בדיסק, הייתי ממליצה על הדיסקים החבר'ה הנ"ל. סרטים אני לא כל כך רואה, אבל אני יכולה להגיד שמארגנת חתונות ויפה וגם הכוכבים של שלומי ומעדדות צמודות. ההצגות שאני רואה הן בדרך כלל הצגות ילדים אז אני אמליץ לכם על דפנה ודודידא. אני אישית ממש נהנהתי בהצגה הזו. גם טלויזיה אני לא כזה רואה, מה שאני רואה זה מוזיקה 24 ואת הטלנובולות ים של סודות, רובי ולהתאהב מחדש. ככה אני ממליצה על אמא מחליפה. הייתי ממליצה לכם מאד! לקרוא את הספר האף של פינוקיו ואיש הפיל. זה ספר שמלמד על ההתפתחויות של בני אדם ועל כל מיני דברים שקשורים בו כמו למשל ההוכחה שרק! בני אדם מסמיקים, ומוח לא! יכול לקלוט כאב.. כל מיני דברים כאלה שהם ממש מעניינים! לסופרת גלילה רון פדר עמית יש סדרת פסרים של ציון ובתיה. גם עליה אני ממליצה. זהו לבנתיים מקווה שתהנו מההמלצות שלי ו.. ארתור ראיתי שרשמת שאתה יודע שאני אוהבת את דודו ושאני לא ארשום עליו הרבה אז השתדלתי לא לשים אותו בכל מקום. אוהבת אתכם ותהיו בריאים. שלי פאר ;)

RTur

New member
../images/Emo6.gif דפנה ודודידו!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דודידו
תודה על ההמלצות

למעלה